You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
TS14 Trans Bar Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Lia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 325
- Εμφανίσεις 103K
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DrVasco76
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Να υποθέσω ότι σήμερα Παρασκευή θα έχει πιο πολύ κόσμο; Και αλήθεια...μιας και δεν ήμουν και πολύ παρατηρητικός ψες..η Νικολέττα είναι γυναίκα ή τρανς; Παρακαλώ δεν σπαμάρω, σοβαρά το ρωτώ κι ας ακούγεται κουτή η ερώτηση. Μόλις εγκριθούν τα 5 μηνύματα που έστειλα θα εμπλουτίσω κι εγώ από μέρους μου με τις εμπειρίες μου το φόρουμ! Κι έχω κάποια λόγια να καταθέσω.
CROSSLOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Αδερφέ καλησπέρα.Να υποθέσω ότι σήμερα Παρασκευή θα έχει πιο πολύ κόσμο; Και αλήθεια...μιας και δεν ήμουν και πολύ παρατηρητικός ψες..η Νικολέττα είναι γυναίκα ή τρανς; Παρακαλώ δεν σπαμάρω, σοβαρά το ρωτώ κι ας ακούγεται κουτή η ερώτηση. Μόλις εγκριθούν τα 5 μηνύματα που έστειλα θα εμπλουτίσω κι εγώ από μέρους μου με τις εμπειρίες μου το φόρουμ! Κι έχω κάποια λόγια να καταθέσω.
Εφόσον γύρισε η Νικολέτα στο μαγαζί (η γνωστή που δούλευε εκεί) είναι trans και έχεις δίκιο. Είναι όντως πανέμορφη και δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι γυναίκα ή trans. Έχω χάσει στοίχημα για να καταλάβεις.
Despacitoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 178
- Πόντοι
- 1
ποια ειναι η νικολετα??εχουμε καμια φωτο
CROSSLOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα αδερφέ.ποια ειναι η νικολετα??εχουμε καμια φωτο
Από όσο γνωρίζω δεν είναι του επαγγέλματος. Δηλαδή δεν θα βρεις φωτό σε site γιατί δεν κάνει βίζιτες.
(όσο περίεργο και αν σου φαίνεται).
Lia
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.297
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.833
- Πόντοι
- 3.870
Το μπουρδελλα τελεια κομ θα βρισκεται εκει θα κανει ρεπορταζ

Lia
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.297
χα χα χα χα χα ολοι οι ρεπορτερς εκει χα χα χα χα χα χαΤο μπουρδελλα τελεια κομ θα βρισκεται εκει θα κανει ρεπορταζ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.833
- Πόντοι
- 3.870
κατα πασα πιθανοτητα εγω θα αναλαβω να ενημερωσω...χα χα χα χα χα ολοι οι ρεπορτερς εκει χα χα χα χα χα χα
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.152
- Πόντοι
- 37.562
Προσεξε μονο μην εχουν απεργια οι δημοσιογραφοι παλι...κατα πασα πιθανοτητα εγω θα αναλαβω να ενημερωσω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.833
- Πόντοι
- 3.870
:coolcondom :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.833
- Πόντοι
- 3.870
Ελα να ετοιμαζομαστε σιγα-σιγα...
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 7.018
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.833
- Πόντοι
- 3.870
Καλησπερα σας
Πριν λιγες μερες ειχα αναλαβει την δεσμευση να σας μεταφερω ρεπορταζ απο το τς14.Πιστος στην δευσμεση μυ χθες βρεθηκα στο μαγαζι.
Ας τα παρουμε απο την αρχη.Δυναμικη παρουσια και εκπροσωπηση ειχε το μπουρδελα τελεια κομ....Τα μελη που απαρτηζαν την παρεα.Τραβεστολαγνος-Αζαζελ-φακιρης Μπλακ αντερ.με αιθερια πασουσια να τον συνοδευει.μεναθορ και γκεστ εκπληξη απο τον σκορπιο στελιο.
Το μαγαζι ειχε φορεσει τα καλα του.Η κριστυ ντυμενη στα μπλε η λαιντι ντι με μαυρο φορεμα και δωδεκαποντα η νικολ χαμογελαστη και λαμπερη.
Στην εισοδο ειχε ατομα που κοβαν εισητηριο και υπηρχε υπευθηνος για τις κρατησεις.
Ενα πρωτο σχολιο για το μαγαζι και το προσωπικο ειναι το εξης.Εχω ερθει σε παρα πολλα event με διαφορα χθες ολα κυλησαν ρολοι απο τα παιδια στο μπαρ απο το σερβις.10 με τονο.
Το μαγαζι γυρω στις 1 ειχε φουλαρει αυτο που παρατηρησα ηταν οτι ειχε πολλε ςγυναικες κρος γκευ τρανς τα παντα.
Για να σας δωσω μια εικονα το τι γινονταν στο μαγαζι θα σας πω το εξης.Ξεκιναω να παω στην τουαλετα...και βλεπω την νικολ να μπαινει με 2 ποτα στην τουαλετα.Ενας τυπος πηρε τα ποτα τα πληρωσε ..για να εξυπηρετυθει κοσμος ακομα και στις τουαλες εμπαινε.

1 ξημερωματα εμφανιζεται η Τζενη.Ενας αερας μια ηρεμια μια σιγουρια..χαμογελο.
ν ειστε λατρη της δεκαετιας 80-90 θα περασετε τελεια .Το μενου ειχε και πολλες καινουριες επιτυχιες.
Ειχαμε τουρτα σβησανε κερακια για τα 3 χρονια του μαγαζιου μοιραστηκαν γλυκα.
Ειχαμε πολλες παρουσιες..Η αννυ γκολντ..η νικολ η λια ολες αστραφτερες.
Υπηρχαν και αλλες τρανς.Πολλες και μερικες πολυ εντυπωσιακες για την ηλικια τους...
Εφυγα στις 3 το πρωι ..ειχα να κανω ρεπορταζ και αλλου...Καλα να περνατε.

Ας τα παρουμε απο την αρχη.Δυναμικη παρουσια και εκπροσωπηση ειχε το μπουρδελα τελεια κομ....Τα μελη που απαρτηζαν την παρεα.Τραβεστολαγνος-Αζαζελ-φακιρης Μπλακ αντερ.με αιθερια πασουσια να τον συνοδευει.μεναθορ και γκεστ εκπληξη απο τον σκορπιο στελιο.
Το μαγαζι ειχε φορεσει τα καλα του.Η κριστυ ντυμενη στα μπλε η λαιντι ντι με μαυρο φορεμα και δωδεκαποντα η νικολ χαμογελαστη και λαμπερη.
Στην εισοδο ειχε ατομα που κοβαν εισητηριο και υπηρχε υπευθηνος για τις κρατησεις.
Ενα πρωτο σχολιο για το μαγαζι και το προσωπικο ειναι το εξης.Εχω ερθει σε παρα πολλα event με διαφορα χθες ολα κυλησαν ρολοι απο τα παιδια στο μπαρ απο το σερβις.10 με τονο.
Το μαγαζι γυρω στις 1 ειχε φουλαρει αυτο που παρατηρησα ηταν οτι ειχε πολλε ςγυναικες κρος γκευ τρανς τα παντα.
Για να σας δωσω μια εικονα το τι γινονταν στο μαγαζι θα σας πω το εξης.Ξεκιναω να παω στην τουαλετα...και βλεπω την νικολ να μπαινει με 2 ποτα στην τουαλετα.Ενας τυπος πηρε τα ποτα τα πληρωσε ..για να εξυπηρετυθει κοσμος ακομα και στις τουαλες εμπαινε.

ν ειστε λατρη της δεκαετιας 80-90 θα περασετε τελεια .Το μενου ειχε και πολλες καινουριες επιτυχιες.
Υπηρχαν και αλλες τρανς.Πολλες και μερικες πολυ εντυπωσιακες για την ηλικια τους...
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.152
- Πόντοι
- 37.562
Εγω απλα να τονισω το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ playlist της ΤΖΕΝΗΣ..Καλησπερα σαςΠριν λιγες μερες ειχα αναλαβει την δεσμευση να σας μεταφερω ρεπορταζ απο το τς14.Πιστος στην δευσμεση μυ χθες βρεθηκα στο μαγαζι.
Για να σας δωσω μια εικονα το τι γινονταν στο μαγαζι θα σας πω το εξης.Ξεκιναω να παω στην τουαλετα...και βλεπω την νικολ να μπαινει με 2 ποτα στην τουαλετα.Ενας τυπος πηρε τα ποτα τα πληρωσε ..για να εξυπηρετυθει κοσμος ακομα και στις τουαλες εμπαινε.![]()
![]()
![]()
![]()
Επαιξε φοβερες μουσικες!!!!

Lia
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.297
παντα εισαι to the point συμφωνω απολυτα.....αν σας αρεσε εχει και σημερα τζενη παλι .........παντος μου εκανε εντυπωση ενας τυπος απο την παρεα σας χτες..........τα φιλια μου να του δωσετεΕγω απλα να τονισω το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ playlist της ΤΖΕΝΗΣ..
Επαιξε φοβερες μουσικες!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.152
- Πόντοι
- 37.562
Ποιος απο ολους?παντα εισαι to the point συμφωνω απολυτα.....αν σας αρεσε εχει και σημερα τζενη παλι .........παντος μου εκανε εντυπωση ενας τυπος απο την παρεα σας χτες..........τα φιλια μου να του δωσετε
Δωσε λεπτομερειες..
Lia
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.297
χα χα χα χα εγω τον κοιταξα παντως το ιδιο κι αυτος χα χα χα χα αντε φιλακιαΠοιος απο ολους?
Δωσε λεπτομερειες..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 28