Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ο Μπουρούσης παλιά τα έβαζε. Τώρα έχει κοπριτεψειo σλουκας δεν εχει χασει τριποντο 2 αγωνες
και αντι να βαραει αυτος ο μπουρουσης σημερα βαρεσε παραπανω τριποντα απο αυτον(και δεν εβαλε κανενα)![]()
Γαμάμε συλλήβδην

o σλουκας δεν εχει χασει τριποντο 2 αγωνες
και αντι να βαραει αυτος ο μπουρουσης σημερα βαρεσε παραπανω τριποντα απο αυτον(και δεν εβαλε κανενα)![]()
πεθανε ο κυριος μακηςΟ Μπουρούσης παλιά τα έβαζε. Τώρα έχει κοπριτεψει
δεν θελει ρωτημα....θα συνεχισουμε με γιουρο η θα δουμε σαρβαιβαλ?
Εάν κερδίσουμε θα μας κυνηγούν οι Ερινύες![]()
![]()
αν?...χασουμε...αυτοπυρποληση συλληβδην?![]()
![]()
![]()
Έχει και Λίβερπουλθα συνεχισουμε με γιουρο η θα δουμε σαρβαιβαλ?
Οτι γινει στο ματς μεχρι τις 7:59:59
μετα ξεκιναει το υπερθεαμα![]()
![]()

τυπε λιβερπουλ ειμαι απο αγγλια....Έχει και Λίβερπουλ
lew kala βγω εξω μπυρες τουριστριε πηδηματα κερδισει γαμησω μεθυση σιγουρατυπε λιβερπουλ ειμαι απο αγγλια....
υπεροχαlew kala βγω εξω μπυρες τουριστριε πηδηματα κερδισει γαμησω μεθυση σιγουρα
σκαει χθες ενας τουριστ στο καφε οπως ειμασταν ετοιμοι να δουμε το δραμα και ηθελε να δει μπαρτσα ρε πας καλα δυσαρεστηθηκε κιολας και του λεω με τα απταιστα αγγλικα μου εδω ουτε στη μανδιτη δεν δειχνουν την μπαρτσα θελεις εδω.υπεροχα
σκαει χθες ενας τουριστ στο καφε οπως ειμασταν ετοιμοι να δουμε το δραμα και ηθελε να δει μπαρτσα ρε πας καλα δυσαρεστηθηκε κιολας και του λεω με τα απταιστα αγγλικα μου εδω ουτε στη μανδιτη δεν δειχνουν την μπαρτσα θελεις εδω.![]()

μια χαρα...αφου ακομα και οι εκφωνητες σοβαρευτηκαν λιγοΠως το βλέπετε ρε αλάνια το παιχνίδι?