Νέα

Eurobasket 2017

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Μηνύματα
2.632
Like
167
Πόντοι
16
Καλα ρε τυπε... οκ... απλα ξερναω με το μπασταρδο...
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Για δεν πας να του το πεις κατάμουτρα ρε μάγκα; Μήπως γιατί από το ξύλο που θα φας θα περάσουν εσένα στο τέλος για Νιγηριανό;

εσυ γιατι δεν πας σε έναν χρυσαυγιτη μποντυμπιλντερ να του πεις κατάμουτρα ότι είναι ναζι?
τι εξυπναδα ηταν αυτή που ειπες τωρα. οποιος είναι δυνατος εχει δικιο δεν μπορούμε να τον κρινουμε αμα λεει ψεματα και αρλούμπες!!!
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν δεν ένιωθε Έλληνας θα σε έγραφε στα αρχίδια του. Ακριβώς επειδή νιώθει θα σε πλάκωνε στο ξύλο.
Αλλά αυτά είναι πυρηνική φυσική για κάτι φασίστες σαν του λόγου σου.
εγω πιστευω αν βρισκόμασταν θα του ζηταγα αυτογραφο γιατι είναι σταρ του nba και δεν θα ανοιγαμε καν κουβεντα για συνειδησεις. εσυ εχεις την μυγα να βγαλεις οποιον δεν είναι σαν και του λογου σου φασιστα, γι αυτό και τους κομμουνιστες στον εμφυλιο δεν τους πολεμαγαν μονο οι φασιστες αλλα ολοι οι ελληνες, διοτι για τους αριστερούς οποιος δεν ηταν με το μερος του ηταν φασιστας. το να είναι καποιος κεντρώος, βασιλικος, φιλελεύθερος, δημοκράτης-καπιταλιστης δεν παιζει. για αυτό ειχατε και την τυχη που σας αξιζε σας μισησαν οι λαοι και σε ελευθερες εκλογες ποτέ δεν εκλεχθηκε ακρα αριστερα να αλλαξει το συστημα σε κομμουνιστικο. μονο με τα οπλα επιβληθήκατε ως μειοψηφιες και καπελώνεται λεξεις όπως λαος και δημοκρατια τις οποιες παντα καταργητε και πολεματε στην πραξη.
ζητω η ελευθερια. ο κομμουνισμος δεν θα περασει. ζητω η πατριδα. ζητω το εθνος. πολυπολιτισμικοι και πολυεθνικοι δεν θα γινουμε ποτε. όταν αναμιγνύονται ετερογενείς δημιουργούνται κοντρες-πολεμοι και ερχεται ξεκαθάρισμα. με το ζορι παρδαλη γειτονια με σκουρους να βιαζουν εκει που μενεις εσυ, εμεις θα αντιστεκόμαστε.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom