baby-cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 287
- Πόντοι
- 366
έχει δοκιμάσει κανείς?
Πάνε Regina ;)Για πρωην αντρα την κοβω. Τελικα την μελανιε μονο ο γιορκι την εφαγε? Το σκεφτομαι ασχημα να παω αλλα αν μοιαζει με 15χρονο δεν νομιζω να μου βγει να την πηδηξω. Η εστω και να μου βγει θα ειναι κρυα οπως εγραψε καποιος...και εχει κιαλλες επιλογες αλλα το 80ευρω στην μιση ωρα ειναι που με βολευει. Ετσι και αλλιως για ενα βολι ειμαι οχι παραπανω. Δεν με απασχολει καθολου να κανω σοσιαλ στον εξτρα χρονο.
έχει δοκιμάσει κανείς?
Πάνε Regina ;)
Ασε εκλεισα τωρα με μαριλυν να μου φυγουν οι αποριες. Ποσο φολα να ειναι
Οι κριτικές και τα σχόλια που έγιναν εδώ πάντως δεν είναι ενθαρρυντικά
Μήπως να διαβάσεις τη κριτική που έγραψα για liliann εχθές; Μπορεί να τη βρεις ενδιαφέρουσα σε τιμή και σέρβις ;)Ακυρωσα. Για κανα στουντιακι με κοβω. Στα 80ε για μιση ωρα δεν εχει κατι αλλο. Και η ρεγκινα που προτεινες δεν με φτιαχνει εμφανισιακα. Να σαι καλα παιχτη.
Άκουσα κάνα δυό σχόλια ;)Για να το λες κάτι θα ξέρεις
Χαζευοντας στο εσκορτνιους βλεπω αυτο Πηγε Αθηνα η Λενα του εσκορτ κλαμπ. Η καθαριστρια, απο τις πιο ασχημομουρες που εχω δει στο χωρο και πλασαρει και βιντεακι(δυστυχως δεν μπορεσα να το δω τωρα). Οσοι την πηραν οταν ηταν εδω ας νιωσουν υπερηφανοι αναμεσα τους κ εγω
Γι αυτή ξέρεις κανείς τίποτα ?
Τα'λεγα εγώ αλλά ποιός ακούει...Σκέτη καύλα! σα να γαμάς 18χρονο.
βελούδινο σώμα.... πίπα σούπερ. μουνί στενό καυλωτικό
Ελαφρυα αλλα με καλό βυζι.
Σε κάποια φάση την πηρα αγκαλιά και την γαμούσα δυνατά.
ΑΞίζει!
Καλή ή όχι;ανοιξτε και για την alice να κανουμε κριτική
Για το άλλο ξέρω εδώ και μέρες.Για την ξανθούλα ήθελα να μάθω γιατίΜέτρια πραγματα. ομορφο πιπινακι, ναζιαρικο . Μετρια πιπα , δεν πολυψηνετε για γλωσσοφιλα, μουνάκι σφικτο πολυ και σταζει ζουμια. αλλα πολυ απειρο μωρο. δαχτυλα δεν αφηνει. Ψιλοξεπέτα . Το αλλό του γραφειου regina αξιζει πολυ περισοτερο αλλα δε το δινουν για μισαωρο
Αγγλικά μιλάει καθόλου?Σκέτη καύλα! σα να γαμάς 18χρονο.
βελούδινο σώμα.... πίπα σούπερ. μουνί στενό καυλωτικό
Ελαφρυα αλλα με καλό βυζι.
Σε κάποια φάση την πηρα αγκαλιά και την γαμούσα δυνατά.
ΑΞίζει!