Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 573K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ρε ιδιοφυια με τρελΑ φραγκα εσυ δεν μας ελεγες να αγορασουμε σταρι και τελικα επεσες εξω και εχασες λεφτα?

μην ξεχνας οτι ο soros εχασε πανω απο 700 million το 1987 οταν επαιζε στην πτωση του yen και το market crashare και το yen εκτοξευτηκε και εχασε ολη του την επενδυση.

και τον καλυτερο επενδυτη ολων των εποχων να παρεις οπως τον soros αστοχιες θα υπαρχουνε

αλλα με ενα success rate 65-70% ξεπερνας τον μεσο ορο και κατα πολυ

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
44
Πόντοι
6
ενα 10χιλιαρο εχασα ρε σιγα

το ανεφερα και τοτε οτι δεν γινεται παντα να εισαι σωστος παιζεις με probabilities

αλλα στο gold επεσα μεσα απο το 1280+ και εχει σπασει τα 1330

probabilistic mindset χρειαζεται

οχι to be right to make money

100 χιλιαδς ειχες πει παλια ξεχνας τα ψεματα σου

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.568
Πόντοι
5.506
ενα 10χιλιαρο εχασα ρε σιγα

το ανεφερα και τοτε οτι δεν γινεται παντα να εισαι σωστος παιζεις με probabilities

αλλα στο gold επεσα μεσα απο το 1280+ και εχει σπασει τα 1330

probabilistic mindset χρειαζεται

οχι to be right to make money
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στο δρομοκαιτειο εχουν αλερτ τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

αλλο ποσα επενδυσε καποιος φιλε και αλλο ποσα εχασε

δεν σημαινει οτι αν καπου βαλω 100.000 οτι ειμαι διατεθειμενος να χασω και τα 100

ειδικα στα options που ασχολουμαι εγω

βλεπεις κατευθειαν αν το trade is working out for you otherwise you just get out

its that simple

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

αν θυμασαι καλα 100.000 ειχα πει για τις μετοχες potash kai mosaic corporation

φιλε το trade δεν δουλευε και απλα βγηκα

δεν εχω ελπιδες οτι κατι θα δουλεψει με το ζορι

αν δεν δουλευει απλα βγαινω και παω στο επομενο

probabilistic mindset

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
παντως οποιος ψαχνει για μετοχαρα μεχρι τελος νοεμβρη-δεκεμβρη ειναι η GOLD (RANDGOLD)

παει καρφωτη στα 125-126 δολλαρια

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.568
Πόντοι
5.506
παντως οποιος ψαχνει για μετοχαρα μεχρι τελος νοεμβρη-δεκεμβρη ειναι η GOLD (RANDGOLD)

παει καρφωτη στα 125-126 δολλαρια
να σου πω...το δεξι μου αρχιδι σηκωνετε πιο λιγο απο το αριστερο...μηπως να παρω ασημι?
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
εισαι μεγαλο γλεντι ρε φιλε

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390
από την ελλαδα το 25% των ανεργων οι 5% εχουν πραγματικο πρόβλημα. οι αλλοι εχουν μελι από παλιοτερα και βοηθάνε γονεις. εγω πχ ξερω 10 ανεργες και οι 10 μενουν σε δικο τους σπιτι, οι γονεις εχουν συνταξη και δουλευει ο συζυγος, ε δεν ψωμολυσανε κιολας απλα παλια δηλωναν οικιακα τωρα ανεργη. για τους αντρες είναι το ζορι που αν δεν εχεις δουλεια δεν σε βλεπει καμμια για γαμπρο οποτε η κριση γαμησε τους αντρες κατω από τα 35, γυναικες και αντρες ανω των 35 όπως εγω προλάβαμε να βρουμε μια δουλεια.

πολυ καλα τα λες  :heavymetalbig: :headbaning2: :headbaning2:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
να σου πω...το δεξι μου αρχιδι σηκωνετε πιο λιγο απο το αριστερο...μηπως να παρω ασημι?
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
εισαι μεγαλο γλεντι ρε φιλε

ασημι ακριβως το ιδιο pattern me gold

για ασημι παρε WPM (silverwheaton) παει για εκτοξευση

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390
Τύπε μου αμα τρως πιτόγυρο προφανώς και θα σου ερθει πιο φτηνά, αυτο σου είπα εισαι σφιχτός. Τα πολλα εγω τα χαλαγα σε εξόδους το βράδυ θυμάμαι, βαλε μετα και κανα στριπ και κανα μπουρδελο μαζεύονταν. Τελος πάντων, ο καθένας με τα γούστα του.

Το μεταπτυχιακο το εκανα στο Λονδίνο και δεν το εχω μετανιώσει στιγμή. Money well spent...

Σου είπα εχω status δε χρειάζεται να περιμένω ουρά. Αλλα ακομα και ετσι πάντα τελευταίος μπαίνω, μισό λεπτό πριν κλεισει η πύλη, για ποιον λόγο να περιμένω ουρά σαν το ζώο η να μπω γρήγορα στο αεροπλάνο; Αφου ολοι μαζι θα απογειωθούμε. Και όσον αφορά τη δουλεια, δουλεύω σχεδόν καθ'ολη τη διαρκεια της πτήσης, τα υπερατλαντικά ειναι οτι καλύτερο για να βγάλω δουλεια, 9-10 ωρες μονο εγω και το λαπτοπ, χωρίς meetings και διάφορους μαλακες να με διακόπτουν.

τυπε ποσα βγαζεις το μηνα και τι εξοδα εχεις εκει καθε μηνα?

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
44
Πόντοι
6
εγω την εχω παιξει συντηρητικα με ενα 100αρι χιλιαρικα παω να βγαλω κανα 200αρι αν ολα πανε καλα

call options strike 100 currente value 6.50-7.00

μονο μην σε κανα μηνα μας λες παλι για κολ καουντερ στραικ και οτι δεν εχασες 100 χιλαιδες αλλα δεκα

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Συγκατοικηση οπωςδηποτε τουλαχιστον για 6 μηνες σε σπιτι μακρια απο τους γονεις σας και του γονεις της. Να μαλωνετε και να μην εχει αλλου να παει αλλα να πρεπει να πιεστειτε και οι δυο για να τα βρειτε.

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Οσον αφορα τα εξοδα στην Αθηνα. Θυμαμαι οταν ημουν φοιτητης πριν 7-8 χρονια χρειαζομουν 1000 το μηνα για να περασω αξιοπρεπος.
Σαν χθες μου φενεται: νοικι 300 για σπιτι (τρογλες βρισκεις και με 200) , φαγητο 400 , ηλεκτρικο + νερο + ιντερνετ + κινητο = 120 , και 180 για να κανω λιγες μαλακιες στη διαρκεια του μηνα.

Τοτε ημουν επαρχια (Λεσβο) , τωρα ειμαι Αθηνα σε δικο μου σπιτι αλλα εχοντας τα εξοδα του αμαξιου και επειδη δε ζω κεντρικα τα εξοδα παλι φθανουν τα 1200 το μηνα. Ζω καλυτερα απο το μεσω ορο αλλα ακομα ειμαι μακρια απο το "και τι εγινε που χαλασα 200" .

Μεταπτυχιακο εγω ειχα κανει στο λιβερπουλ ναυτιλιακα. Δεν ειναι καμμενα λεφτα. Ελπιζω αν ποτε σοβαρευτω και κανω παιδια, να μπορεσω να στειλω και τα παιδια μου σε αλλη χωρα για σπουδες. Οχι επειδη υστερει η Ελλαδα σε κατι αλλα επειδη διευρυνονται οι οριζοντες

Επισκέπτης
Αν δε μου αρέσει το σεξ μαζί της ενώ όλα τα άλλα με καλύπτουν, να παντρευτώ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom