Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 574K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Για ποιες ουρές μιλάς δεν κατάλαβα... Οσο για το κρεβατακι που λες εμενα δε με απασχολεί, κατα τη διάρκεια των πτήσεων τις περισσότερες φορές δουλεύω.

μιλαω για τις ουρες που περιμενεις οταν εισαι με τις βαλιτσες και περιμενουνε ενα καρο μαλακες μαζι με εσενα στην cabin

και στα connection flights παλι τα ιδια

μπορει να μην εχεις βαλιτσες αλλα ανεκαθεν παντα της first μπαινουνε πρωτοι και μετα το μπουγιο ολοι μαζι

δεν θα ξεχασω στο τελευταιο υπερατλαντικο ταξιδι με british airways ειχανε χωρισει 2 εισοδους μια της first και μια της cabin

και επειδη ητανε γυαλινες εβλεπες απεναντι σου φιλε αυτους στην cabin ΣΤΡΙΜΟΚΩΛΙ ολοι μαζι με το ζορι να παταει ο ενας τον αλλον και εμεις αραχτοι 10 ατομακια μεχρι να ανοιξουν οι πορτες για να μπουμε στο αεροσκαφος

οσο για το αν μπορεις να δουλεψεις στην cabin ισως το καταφερεις για 1-2 ωρες αντε λιγο παραπανω

δεν γινεται ρε φιλε τωρα 10-12 ωρες να δουλευεις

θες να φας και ενα φαγητο της προκοπης οχι πλαστικουρες που δινουνε πισω

θες και λιγο να χαλαρωσεις και εισαι μαγκωμενος

τεσπα εγω απο τοτε που δοκιμασα καλες first classes δεν ξαναπαταω cabin...ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μιλάμε δλδ για καμια 10.000 χιλιάδες έλληνες απο τα 10.000.000.
Δλδ τι, στην αθήνα και την θεσσαλονικη δεν υπάρχουν άλλοι τόσοι και περισσότεροι που συνεχίζουν να βγάζουν φράγκα και να την περνούν ζάχαρη?
Οχι τπτ άλλο γιατί επαρχεία δεν ειναι μονο το κορφοβούνι.
Είναι και η πάτρα, ή λάρισα,η κομοτηνη οπου τα πράγματα είναι τα ίδια και χειρότερα με την αθήνα της κρίσης.
από την ελλαδα το 25% των ανεργων οι 5% εχουν πραγματικο πρόβλημα. οι αλλοι εχουν μελι από παλιοτερα και βοηθάνε γονεις. εγω πχ ξερω 10 ανεργες και οι 10 μενουν σε δικο τους σπιτι, οι γονεις εχουν συνταξη και δουλευει ο συζυγος, ε δεν ψωμολυσανε κιολας απλα παλια δηλωναν οικιακα τωρα ανεργη. για τους αντρες είναι το ζορι που αν δεν εχεις δουλεια δεν σε βλεπει καμμια για γαμπρο οποτε η κριση γαμησε τους αντρες κατω από τα 35, γυναικες και αντρες ανω των 35 όπως εγω προλάβαμε να βρουμε μια δουλεια.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
από την ελλαδα το 25% των ανεργων οι 5% εχουν πραγματικο πρόβλημα. οι αλλοι εχουν μελι από παλιοτερα και βοηθάνε γονεις. εγω πχ ξερω 10 ανεργες και οι 10 μενουν σε δικο τους σπιτι, οι γονεις εχουν συνταξη και δουλευει ο συζυγος, ε δεν ψωμολυσανε κιολας απλα παλια δηλωναν οικιακα τωρα ανεργη. για τους αντρες είναι το ζορι που αν δεν εχεις δουλεια δεν σε βλεπει καμμια για γαμπρο οποτε η κριση γαμησε τους αντρες κατω από τα 35, γυναικες και αντρες ανω των 35 όπως εγω προλάβαμε να βρουμε μια δουλεια.

νικ παρε μια τυροπιταααααα στον τρουμπ ρεεε

εχει εξοδα παει αμστερνταμ με cabin το παιδι χααχαχαχαχαχ

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.569
Πόντοι
5.506
νικ παρε μια τυροπιταααααα στον τρουμπ ρεεε

εχει εξοδα παει αμστερνταμ με cabin το παιδι χααχαχαχαχαχ
με τρενο θα παω...τι ειναι το καμπιν?
δεν μου λες? εκτος απο πολλα λεφτα που εχεις  χορευεις κιολας?

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
με τρενο θα παω...τι ειναι το καμπιν?
δεν μου λες? εκτος απο πολλα λεφτα που εχεις  χορευεις κιολας?

τελευταια φορα χορευα αυτο εδω γυμνος σε στριπτιζαδικο στο vegas

Mounokwlaraki

Ανώτατος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
69
Like
3.691
Πόντοι
11.476

Άλλο πράγμα αυτό που λές και εχεις δικαιο εν μερη.

Εγώ απάντησα στο ποστ του sad man που ελεγε οτι η κατασταση στην επαρχία είναι καλύτερη απο Αθήνα.

Anyway, το θέμα είναι ουτωσηαλλως off topic οποτε το κλεινω εδώ.
:hi:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
το θεμα ειναι οτι ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΟΥΛΙ πεφτει πολυυυυυυυυυ τυροπιταααααααααα troubelooooooooooooo

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.137
Πόντοι
17.436
εγω στην αθηνα κάθε μερα βολτα-θαλασσα ή καφε και τις μισες μερες ετρωγα εξω ταβερνα ή εστιατοριο ή πιο συχνα γυρο μεχρι 850 ξοδεψα, με νοικιο, με αμαξι, και πηγαινοεφερνα την γκομενα αυτή ανω γλυφαδα εγω πετραλωνα.
εκπαιδευση σου ειπα τα 2 αδερφια σπουδάσαμε στην πολη μας μηδενικα εξοδα κανα πεντοχιλιαρο δραχμες την εβδομαδα χαρτζιλικι και αν. και ενας αθηνα στα κοστη που εγραψα. τι μεταπτυχιακο εκανες και που και σου βγηλκε ο κουκος αηδονι? δεν κανουν τοσοι πολλοι μεταπτυχιακα εξω, σε ακριβη χωρα, χωρις να δουλευουν.

Τύπε μου αμα τρως πιτόγυρο προφανώς και θα σου ερθει πιο φτηνά, αυτο σου είπα εισαι σφιχτός. Τα πολλα εγω τα χαλαγα σε εξόδους το βράδυ θυμάμαι, βαλε μετα και κανα στριπ και κανα μπουρδελο μαζεύονταν. Τελος πάντων, ο καθένας με τα γούστα του.

Το μεταπτυχιακο το εκανα στο Λονδίνο και δεν το εχω μετανιώσει στιγμή. Money well spent...

μιλαω για τις ουρες που περιμενεις οταν εισαι με τις βαλιτσες και περιμενουνε ενα καρο μαλακες μαζι με εσενα στην cabin

και στα connection flights παλι τα ιδια

μπορει να μην εχεις βαλιτσες αλλα ανεκαθεν παντα της first μπαινουνε πρωτοι και μετα το μπουγιο ολοι μαζι

δεν θα ξεχασω στο τελευταιο υπερατλαντικο ταξιδι με british airways ειχανε χωρισει 2 εισοδους μια της first και μια της cabin

και επειδη ητανε γυαλινες εβλεπες απεναντι σου φιλε αυτους στην cabin ΣΤΡΙΜΟΚΩΛΙ ολοι μαζι με το ζορι να παταει ο ενας τον αλλον και εμεις αραχτοι 10 ατομακια μεχρι να ανοιξουν οι πορτες για να μπουμε στο αεροσκαφος

οσο για το αν μπορεις να δουλεψεις στην cabin ισως το καταφερεις για 1-2 ωρες αντε λιγο παραπανω

δεν γινεται ρε φιλε τωρα 10-12 ωρες να δουλευεις

θες να φας και ενα φαγητο της προκοπης οχι πλαστικουρες που δινουνε πισω

θες και λιγο να χαλαρωσεις και εισαι μαγκωμενος

τεσπα εγω απο τοτε που δοκιμασα καλες first classes δεν ξαναπαταω cabin...ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ

Σου είπα εχω status δε χρειάζεται να περιμένω ουρά. Αλλα ακομα και ετσι πάντα τελευταίος μπαίνω, μισό λεπτό πριν κλεισει η πύλη, για ποιον λόγο να περιμένω ουρά σαν το ζώο η να μπω γρήγορα στο αεροπλάνο; Αφου ολοι μαζι θα απογειωθούμε. Και όσον αφορά τη δουλεια, δουλεύω σχεδόν καθ'ολη τη διαρκεια της πτήσης, τα υπερατλαντικά ειναι οτι καλύτερο για να βγάλω δουλεια, 9-10 ωρες μονο εγω και το λαπτοπ, χωρίς meetings και διάφορους μαλακες να με διακόπτουν.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Τύπε μου αμα τρως πιτόγυρο προφανώς και θα σου ερθει πιο φτηνά, αυτο σου είπα εισαι σφιχτός. Τα πολλα εγω τα χαλαγα σε εξόδους το βράδυ θυμάμαι, βαλε μετα και κανα στριπ και κανα μπουρδελο μαζεύονταν. Τελος πάντων, ο καθένας με τα γούστα του.

Το μεταπτυχιακο το εκανα στο Λονδίνο και δεν το εχω μετανιώσει στιγμή. Money well spent...

Σου είπα εχω status δε χρειάζεται να περιμένω ουρά. Αλλα ακομα και ετσι πάντα τελευταίος μπαίνω, μισό λεπτό πριν κλεισει η πύλη, για ποιον λόγο να περιμένω ουρά σαν το ζώο η να μπω γρήγορα στο αεροπλάνο; Αφου ολοι μαζι θα απογειωθούμε. Και όσον αφορά τη δουλεια, δουλεύω σχεδόν καθ'ολη τη διαρκεια της πτήσης, τα υπερατλαντικά ειναι οτι καλύτερο για να βγάλω δουλεια, 9-10 ωρες μονο εγω και το λαπτοπ, χωρίς meetings και διάφορους μαλακες να με διακόπτουν.

οκ τυπε μαζι σου
τι να σου πω αν την βρισκεις και οντως βγαζεις δουλεια και δεν εχεις θεμα μπραβο σου

εγω αν και θεωρητικα μικρος ακομα (28) παω μονιμα first class και δεν εχω σκοπο να γυρισω cabin anytime soon

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

λεφτα που ξοδευονται για εκπαιδευση δεν πανε ποτε χαμενα

πολυ σπανια

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.569
Πόντοι
5.506

τυποι?το μπου ειναι εδω δεν ειναι το σαντα μπαρμπαρα....ξεκολατε....οκ σας πιστευουμε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.569
Πόντοι
5.506
οκ τυπε μαζι σου
τι να σου πω αν την βρισκεις και οντως βγαζεις δουλεια και δεν εχεις θεμα μπραβο σου

εγω αν και θεωρητικα μικρος ακομα (28) παω μονιμα first class και δεν εχω σκοπο να γυρισω cabin anytime soon
εσυ θα πας σιγουρα ασπρο αναποδο πουκαμισο βερυ βερυ σουν

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
τυποι?το μπου ειναι εδω δεν ειναι το σαντα μπαρμπαρα....ξεκολατε....οκ σας πιστευουμε

ρε συ λογικα να το παρεις

τοσα μελη ειμαστε εδω

προφανως καποιοι ελαχιστοι θα ειναι ιδιοφυιες (οπως εγω για παραδειγμα με τρελα φραγκα)

η πλειοψηφια θα ειναι στην μετριοτητα

και θα εχεις και ρεμαλια ενα μικρο ποσοστο

απλη στατιστικη ειναι

δεν σημαινει δηλαδη οτι αν καποιος πει κατι το οποιο παει outside the normal distribution of an equity curve δηλαδη more than 2 standard deviations και ανηκει στο 1-2% θα ειναι ψεμα

απλη λογικη ειναι απλα δυσκολα πιστευτη γιατι οι περισσοτεροι κινουνται μεσα στο distribution curve...οχι στα μεμονωμενα events

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.569
Πόντοι
5.506

τοσα μελη ειμαστε εδω

προφανως καποιοι ελαχιστοι θα ειναι ιδιοφυιες (οπως εγω για παραδειγμα με τρελα φραγκα)

απλη στατιστικη ειναι

δεν σημαινει δηλαδη οτι αν καποιος πει κατι το οποιο παει outside the normal distribution of an equity curve δηλαδη more than 2 standard deviations και ανηκει στο 1-2% θα ειναι ψεμα

απλη λογικη ειναι απλα δυσκολα πιστευτη γιατι οι περισσοτεροι κινουνται μεσα στο distribution curve...οχι στα μεμονωμενα events
ο λογος σου γαργαρος σαν πηγη σε βουνο

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
44
Πόντοι
6

τοσα μελη ειμαστε εδω

απλη στατιστικη ειναι

ρε ιδιοφυια με τρελΑ φραγκα εσυ δεν μας ελεγες να αγορασουμε σταρι και τελικα επεσες εξω και εχασες λεφτα?

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ρε ιδιοφυια με τρελΑ φραγκα εσυ δεν μας ελεγες να αγορασουμε σταρι και τελικα επεσες εξω και εχασες λεφτα?

ενα 10χιλιαρο εχασα ρε σιγα

το ανεφερα και τοτε οτι δεν γινεται παντα να εισαι σωστος παιζεις με probabilities

αλλα στο gold επεσα μεσα απο το 1280+ και εχει σπασει τα 1330

probabilistic mindset χρειαζεται

οχι to be right to make money

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.569
Πόντοι
5.506
ειδικα οταν λες μαλακιες και στα αγγλικα....σε βαρεθηκα τωρα...πιτσα δεν εφρερες δεν θα το πω στο αφεντικο σου παω για υπνο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom