Ευκολο ειναι.
Για εσενα που το ζουσες εκεινη την περιοδο ειναι εύκολο. Για εμένα οχι και τοσο.
Δεν βρισκω κανεναν deviliasmenos σημερα. Ενω ενας σουπερ μαριο μιλαει σπανια.
Ευκολο ειναι.
Απόλυτα σωστή πρόταση.Αυτο που με απασχολεί εμενα να μαθω ειναι ποιοι ειναι οι προμότορες που την πουλούσαν τοτε σαν μεταξωτη κορδέλα ενω ηταν φυκι. Αυτο θα με βοηθήσει να ειμαι εξισου προσεκτικός με τις σημερινές κριτικές τους, και προτάσεις τους.
Εγω δεν θα σου πω ονοματα...! Θα σου πω τσεκαρε καλα τον τροπο γραφης τους.Απο εκει καταλαβαινεις το ΠΑΝ.Για εσενα που το ζουσες εκεινη την περιοδο ειναι εύκολο. Για εμένα οχι και τοσο.
Δεν βρισκω κανεναν deviliasmenos σημερα. Ενω ενας σουπερ μαριο μιλαει σπανια.
Έλα όμως που δεν μπορείς να το αποδείξεις! Εκεί είναι ο καημός, απόκ! Εκεί είναι ο καημός. Αλλιώς θα σου είχα εδώ και καιρό βγάλει ένα κλώνο μούρλια! Δεν πάει σε εσένα το σχόλιο, υπόψιν!Εγω δεν θα σου πω ονοματα...! Θα σου πω τσεκαρε καλα τον τροπο γραφης τους.Απο εκει καταλαβαινεις το ΠΑΝ.
Εγω δεν θα σου πω ονοματα...! Θα σου πω τσεκαρε καλα τον τροπο γραφης τους.Απο εκει καταλαβαινεις το ΠΑΝ.
Καταφωνη. giorgos dhmitriadhs ενα τρανο παραδειγμα αγαπουλη- ερωτευμενου ειναι ο Ζebu.Έλα όμως που δεν μπορείς να το αποδείξεις! Εκεί είναι ο καημός, απόκ! Εκεί είναι ο καημός. Αλλιώς θα σου είχα εδώ και καιρό βγάλει ένα κλώνο μούρλια! Δεν πάει σε εσένα το σχόλιο, υπόψιν!
Ρε παρέα τι την ψάχνεις;;;;Και που θα διαβάσεις θα καταλάβεις κάτι;;;Αφου την Βερόνικα πάλι δεν θα την γαμησεις...Τζάμπα διάβασμα!!!!
Καταφωνη. giorgos dhmitriadhs ενα τρανο παραδειγμα αγαπουλη- ερωτευμενου ειναι ο Ζebu.
Εξαφανιστηκαν τυπε. 2-3 ηταν με διαφορετικα νικ. Τσαμπα θα διαβασεις.Οχι ρε φιλε μην μου το κανεις αυτο; Δεν θα γαμησω βερονικα; Κριμα.
Ας μαθω τουλαχιστων ποιοι την προωθουσανε τοτε, ωστε να γραψω τις σημερινες προωθήσεις και τα πουλέν τους εκει που πρέπει, και θα παρηγορηθώ μια χαρά.
Καλησπέρα και σε σένα και καλό μήνα!Καταφωνη. giorgos dhmitriadhs ενα τρανο παραδειγμα αγαπουλη- ερωτευμενου ειναι ο Ζebu.
Όπως νομίζεις..Καλό διάβασμα!![]()
Καλησπέρα και σε σένα και καλό μήνα!
Γιώργη Δημητριάδη, διάβασε τις υπογραφές μου ρε συ! Να με προσέχεις, είμαι επικίνδυνος!![]()
όλες οι κριτικές ψευτικές?ΟΚ... σύμφωνοι. Μας είπες τον μέσω όρο από τις ψεύτικες κριτικές.
Για να δούμε... θα ακούσουμε και τον μέσω όρο από τις αληθινές???
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..!!![]()
![]()
Είπες και κάτι σωστό. Κάλλιο αργά παρά ποτέ..!! :
Μα γι αυτό είμαι επικίνδυνος! Επειδή είμαι Αναξιόπιστος! μακρυα τα μάτια σου από ό,τι γράφω, δεν θα σου βγει σε καλό!Επικίνδυνος οχι. Αλλα με ολο τον σεβασμό, αν ισχύει Αξιόπιστος, δεν εισαι. Οχι για τα δικά μου κριτήρια τουλαχιστων.
Μα γι αυτό είμαι επικίνδυνος! ΕΔ
Με ενδιαφέρον όμως περιμένω να μου απαντήσεις, γιατί είπες με τα δικά σου κριτήρια. Αφού όπως λες δεν έχεις διαβάσει και βαριέσαι να το κάνεις τι έχει γραφτεί εδώ μέσα. Με ποια δικά σου κριτήρια λοιπόν; Με του Απόκ; Που ο ίδιος ξέρει πόσα βγάζω τον μήνα και χαλάει παραπάνω σε πορνογαμήσια. Το επιβεβαιώνει και ο Έλληνας αυτό. Με ξέρουν τόσο καλά βλέπεις. Καλή παρέα να έχετε!Για εμενα δεν εισαι.
Με ενδιαφέρον όμως περιμένω να μου απαντήσεις, γιατί είπες με τα δικά σου κριτήρια. Αφού όπως λες δεν έχεις διαβάσει και βαριέσαι να το κάνεις τι έχει γραφτεί εδώ μέσα. Με ποια δικά σου κριτήρια λοιπόν; Με του Απόκ; Που ο ίδιος ξέρει πόσα βγάζω τον μήνα και χαλάει παραπάνω σε πορνογαμήσια. Το επιβεβαιώνει και ο Έλληνας αυτό. Με ξέρουν τόσο0 καλά βλέπεις. Καλή παρέα να έχετε!![]()
Κλεφτουρη...Με ενδιαφέρον όμως περιμένω να μου απαντήσεις, γιατί είπες με τα δικά σου κριτήρια. Αφού όπως λες δεν έχεις διαβάσει και βαριέσαι να το κάνεις τι έχει γραφτεί εδώ μέσα. Με ποια δικά σου κριτήρια λοιπόν; Με του Απόκ; Που ο ίδιος ξέρει πόσα βγάζω τον μήνα και χαλάει παραπάνω σε πορνογαμήσια. Το επιβεβαιώνει και ο Έλληνας αυτό. Με ξέρουν τόσο καλά βλέπεις. Καλή παρέα να έχετε!![]()
Μην ασχολεισαι δεν θα βγαλεις ακρη. Μου εστελνε pm η πουστρα κ με εβριζε και μετα με μπλοκαρε να μην του απαντησω...! Τωρα που το σκεφτομαι ισως τα ανεβασω..!Φιλε, ολα αυτα για τα κριτηρια μου τα διάβασες. Το "αν ισχύει" που εγραψα δεν το διάβασες. Αντι λοιπον να διαψεύσεις κατι, λες εισαι επικίνδυνος, ειρωνικά. Περιμένεις να μην σε ειρωνευτω, αν με ειρωνευεσαι; Τον χριστο τον επικαλουμαι αλα καρτ φιλε μου. Δεν γυρνάω και το αλλο μαγουλο, σορρυ. Καλή συνεχεια.