Επισκέπτης
Μετα το καζο που επαθα με τα σπυρακια
Κατεβηκα αλλες 3 φορες στην πιατσα
Δεν εγραψα τιποτα λογω ελλειψης χρονου.
Με λιγα λογια
1η εξορμηση Σισια βουλγαρα ,για οσους δεν νοιαζονται για μοντελε αλλα καλυτερο σερβις σε καλη τιμη.
Σισια λοιπον, βουλγαρα, 10€ πιπα ακα αργα απολαυστικα καθαρη χαμογελαστη ευχαριστη.
2η εξορμηση πολυ αργα 4μιση η ωρα λογω του οτι επισκεφτηκα εκτακτως μιλφ
αλλοδαπη που αγορασε σπιτι θεσσαλονικη. Κοστος μιλφ 5 ευρω μονο οι καφεδες,
Πιπα ακα
Αλλα μου ζαλισε τα αρχιδια κανα τετραωρο ακουγοντας ολα τα ψυχολογικα και δεν με αφηνε να φυγω.
Οποτε το να πληρωνεις και η αλλη να φευγει αμεσως μετα το σεξ,αξια ανεκτιμητη...
Στην πιατσα κατα τι 4μιση ειχε 10-12 μαυρες κ 4-5 βουλγαρες ολες ξεπετες κ λαμογια ,καθαρο χασιμο χρονου κ χρηματος.
Δεν πηρα τιποτα.
3η εξορμηση προχθες. Μια ελληνιδα Ειρηνη 24 χρ. Φοβερο σερβις τα παντα αργα αργα με ανεση χρονου και ολα αυτα για 15 ευρω πιπα 25 πιπα σεξ. Η κοπελα της διπλανης πορτας. Ψιλοτζανκι. Μου εδωσε και τηλεφωνο. Δεν πολυκατεβαινει στην πιατσα λεει γιατι εχει σταθερους πελατες. Οτι λεει λεω.
Διαλειμμα για φαγητο στο μπαμπατσικο αγιων παντων και φρεντο στο todaylicious. Μετα απο μιαμιση ωρα φορτωνω το πουλεν μου σισια βουλγαρα γιαννιτσων με το μινακι της, ωραια επιδερμιδα καλο σερβις 20 ευρω πιπα ακα γαμησακι χαλαρο ,θετικη ευχαριστη χαμογελαστη καθαρη.
Σημερα η τεταρτη κ τελευταια εξορμηση λογω αναχωρησης στο εξωτερικο
Υ.γ. οταν ακουτε για μπατσους μην τρεμετε. Δεν σου κανουν κατι. Το πολυ πολυ να παρουν την κοπελα που ειναι μαζι σου. Πιθανοτερο να σου κανουν επιπληξη να μη γαμας σε κατοικημενη περιοχη κ ισως καμμια εξακριβωση στοιχειων. Βεβαια δεν κανουμε τσαμπουκαδες
Υ.γ. οι μπατσοι κανουν 2-3 καταδρομικες καθε βραδυ, οταν πεφτει συρμα οικοπελες εξαφανιζοντε για κανα μισαωρο αλλα σιγα σιγα ξαναεμφανιζονται για αυτο περνας καμμια φορα κ εχει ελαχιστες κοπελες.
Υ.γ. οι μαυρες εμφανιζοντε αργα κατα της 2-3 η ωρα, και κοπαδιακως. Πιθανως το κανουν αυτο για να φυγουν πρωτα οι αλλες κοπελες μιας κ επειδη ολοι ξερουν τι ξεπετες ειναι δεν τις προτιμαει κανεις εφοσον εχει τις αλλες.
σωραιος...αν θες πες για το που αραζει αυτη η βουλγαρα η σισια πως την ειπες