black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 712
- Πόντοι
- 86
Φιλαράκι black περιέγραψε λίγο ποια είναι η στελιτσα και πόσο πήρε για ακα πίπα και τελείωμα στο στόμα
20€
Έχεις και πμ
Φιλαράκι black περιέγραψε λίγο ποια είναι η στελιτσα και πόσο πήρε για ακα πίπα και τελείωμα στο στόμα
Κοσμοναυτη εσενα ξεχεσε;Μπράβο στη μαστουρωμένη με το βλέμμα της αγελάδας. Μάλλον θα πρέπει κάποιος να της θυμήσει τότε που έτρεχε να γλυτώσει από τους κατοίκους της γειτονιάς τότε που έκαναν περιπολίες. Έλεος με το μαλακισμένο.
αδερφέ thiseas που εκτιμώ βαθύτατα την προσφορά σου εδώ μέσα.Κοσμοναυτη εσενα ξεχεσε;![]()
Join the club εντελως μαλακισμενη ειναι η πατσαβουρααδερφέ thiseas που εκτιμώ βαθύτατα την προσφορά σου εδώ μέσα.
Εσύ περνάς τέλεια μαζί της και μπράβο, χαίρομαι.
Σόρρυ αλλά εγώ κοντά στα δεύτερα άντα μου και με άπειρα χρόνια παρουσίας στο χώρο, όπως και πολλοί άλλοι, δε δέχομαι ένα μαστουροτσουλάκι να βρίζει κόσμο. Εδώ δεν το δέχομαι σε μαγαζιά, εστιατόρια κτλ να μιλάνε αγενώς, πόσο μάλλον η "κυρία".
Δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης με όσους περνάτε καλά μαζί της, αλλά εγώ δεν την πάω μία τη μαλάκω.
Φιλε Γκαγκαριν δεν την εχω καν δοκιμασει τη συγκεκριμενη ουτε προκειται. Το σχολιο μου ηταν επειδη αντεδρασες τοσο εντονα ειπα να το κολησω σαν αστειο. Δεν εδεσε τελικα. Η εκτιμηση ειναι αμοιβαια!αδερφέ thiseas που εκτιμώ βαθύτατα την προσφορά σου εδώ μέσα.
Εσύ περνάς τέλεια μαζί της και μπράβο, χαίρομαι.
Σόρρυ αλλά εγώ κοντά στα δεύτερα άντα μου και με άπειρα χρόνια παρουσίας στο χώρο, όπως και πολλοί άλλοι, δε δέχομαι ένα μαστουροτσουλάκι να βρίζει κόσμο. Εδώ δεν το δέχομαι σε μαγαζιά, εστιατόρια κτλ να μιλάνε αγενώς, πόσο μάλλον η "κυρία".
Δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης με όσους περνάτε καλά μαζί της, αλλά εγώ δεν την πάω μία τη μαλάκω.
Να σου πω το καλυτερο απο ολα...αρχικα νομισα οτι το ειπε ο μεγας παιχτης του ειδους ο black adder και απαντησα σ'αυτον. Μετα ειδα οτι ησουν εσυ, ε τοσο παλιος που εισαι κι εσυ, ειπα μαλλον θα την εχει παρει κι αυτος. Anyway... δεν εδεσε το αστειακι εξαιτιας των γερικων ματιων μουΦιλε Γκαγκαριν δεν την εχω καν δοκιμασει τη συγκεκριμενη ουτε προκειται. Το σχολιο μου ηταν επειδη αντεδρασες τοσο εντονα ειπα να το κολησω σαν αστειο. Δεν εδεσε τελικα. Η εκτιμηση ειναι αμοιβαια!
όταν ανοιξε το todaylicious στη Γιαννιτσων πιστεψα οτι θα καθαριζε ο δρομος απο τα σαπακια και τα ζομπι που εκδιδονται εκει.
αντ'αυτου σταματησα προχτες οπως φευγα απο κεντρο να αγορασω χαρτακια και φιλτρακια και ειδα το απολυτο freak show.
Τρια τραβελια και αλλη μια τυπισσα που καθοταν στα ποδια ενος τυπα. Ειδικα το ενα τραβελι ηταν ενας χοντρος και κακασχημος τυπος. Αληθεια τωρα υπαρχει καποιος που εχει γαμησει αυτο το πραγμα?
Λυπηθηκα το προσωπικο του μαγαζιου που πρεπει να ανεχεται τετοιου ειδους πελατες.
Παντως εχει ενα φοβερο αστερι στο συγκεκριμενο todaylicious. Το καρτελακι εγραφε Ντιανα. Το μωρο τα σπαει![]()
Να σου πω το καλυτερο απο ολα...αρχικα νομισα οτι το ειπε ο μεγας παιχτης του ειδους ο black adder και απαντησα σ'αυτον. Μετα ειδα οτι ησουν εσυ, ε τοσο παλιος που εισαι κι εσυ, ειπα μαλλον θα την εχει παρει κι αυτος. Anyway... δεν εδεσε το αστειακι εξαιτιας των γερικων ματιων μου![]()
όταν ανοιξε το todaylicious στη Γιαννιτσων πιστεψα οτι θα καθαριζε ο δρομος απο τα σαπακια και τα ζομπι που εκδιδονται εκει.
αντ'αυτου σταματησα προχτες οπως φευγα απο κεντρο να αγορασω χαρτακια και φιλτρακια και ειδα το απολυτο freak show.
Τρια τραβελια και αλλη μια τυπισσα που καθοταν στα ποδια ενος τυπα. Ειδικα το ενα τραβελι ηταν ενας χοντρος και κακασχημος τυπος. Αληθεια τωρα υπαρχει καποιος που εχει γαμησει αυτο το πραγμα?
Λυπηθηκα το προσωπικο του μαγαζιου που πρεπει να ανεχεται τετοιου ειδους πελατες.
Παντως εχει ενα φοβερο αστερι στο συγκεκριμενο todaylicious. Το καρτελακι εγραφε Ντιανα. Το μωρο τα σπαει![]()
Δώσε καμιά λεπτομέρεια για την Μαρία
τσιγγανα που αν την πετυχεις με καυλορουχο θα σου φανει τουμπανο. Κανει ελαχιστη πιπα. Για μενα ΔΕΝ αξιζει το 20ρικο. Το ειχα κλαψει.Μελαχροινή , σχετικά αδύνατη με παιδί 6 μηνών. Μακρύ μαλλί. Τι άλλο?