Επισκέπτης
Ολα ειναι σχετικα. Τι θα πει τοπ?
Αναλογα τα γουστα του καθενος
Αναλογα τα γουστα του καθενος
Τα φώτα σας για τις τοπ ανεξάρτητες ρε παιδιά...Γιατι εμεις απο επαρχία που ερχόμαστε 4-5 φορες Αθήνα ειναι κριμα να τρώμε φωλες....Σάς ευχαριστώ και οποίος θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει μηνημα....και να είμαστε όλοι καλά.!
Τυπε σοβαρά μιλάς, μήπως είσαι σε λάθος νήμα;Τα φώτα σας για τις τοπ ανεξάρτητες ρε παιδιά...Γιατι εμεις απο επαρχία που ερχόμαστε 4-5 φορες Αθήνα ειναι κριμα να τρώμε φωλες....Σάς ευχαριστώ και οποίος θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει μηνημα....και να είμαστε όλοι καλά.!
Καλησπέρα, την Δανάη την έχει πάρει κανείς γιατί έχω μπερδευτεί λίγο με την περιγραφή του σωματότυπου. Τελικά μπαμπάτσα είναι, δηλαδή χοντροκόλα με μπουτάρες και κοιλιές ή μοντέλο της νύχτας,οεο...πάτερ βοήθεια
ηλικια περίπου της κ. Ντίνας;συνάντηση με την κ.ντινα πριν κάνα μήνα περίπου, δέχεται στο χώρο της,στα του αγώνα πιπα με καλό γλειψιμο δεν τα περνει στο στόμα,από σώμα ότι βλέπεις στις φωτογραφίες,ζητάει 60 γιούρια για μια ώρα χωρις λοκο και χυνεις όσο αντέξεις στην ώρα,για κάτι απλό και ήρεμο είναι οκ,για κάτι παραπάνω δεν είναι,γνώμη μου πάντα εξάλλου γούστα είναι αυτά
Μια χαρά είναι στο σωματότυπο της. Είναι μαγκάκι και νυχτο-περπατημένη.
Κώλο δεν έδινε αλλά το έβαλε στο μενού της για μικροτσούτσουνους σαν εμένα όπως θα έλεγε ο δέσποτας Zad, με +30 γουάν.
Την ίππευα και όταν ήταν στα πιο ακριβά κασέ, οπότε με την ήδη χαμηλότερη υπάρχουσα τιμή...
άνετα συνεχίζω να την ιππεύω.![]()
![]()
![]()
Αν δεν κανω λαθος 80 συν 30 λοκοκαι ποια ειναι αυτη η τιμη?
45 μπορει κ συνηλικια περίπου της κ. Ντίνας;
Παιδια καλημερα
Υπαρχει καποια προταση για duo girl?? που να παιζουν και μεταξυ τους!! Ερχομαι αθηνα αλλα λογω περιορισμενου χρονου δεν προλαβαινω να ψαξω πολυ!! αναμενω προτασεις!!
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, προς στιγμήν νόμισα ότι είναι η Δαναη η μπαμπατσόχοντρη που είχε νήμα εδώ μέσα με μούφα φωτογραφίες.Μια χαρά είναι στο σωματότυπο της. Είναι μαγκάκι και νυχτο-περπατημένη.
Κώλο δεν έδινε αλλά το έβαλε στο μενού της για μικροτσούτσουνους σαν εμένα όπως θα έλεγε ο δέσποτας Zad, με +30 γουάν.
Την ίππευα και όταν ήταν στα πιο ακριβά κασέ, οπότε με την ήδη χαμηλότερη υπάρχουσα τιμή...
άνετα συνεχίζω να την ιππεύω.![]()
![]()
![]()
καθολου χοντρη ουτε μπουταρες ουτε κοιλιεςΚαλησπέρα, την Δανάη την έχει πάρει κανείς γιατί έχω μπερδευτεί λίγο με την περιγραφή του σωματότυπου. Τελικά μπαμπάτσα είναι, δηλαδή χοντροκόλα με μπουτάρες και κοιλιές ή μοντέλο της νύχτας,οεο...πάτερ βοήθεια