heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 309
- Πόντοι
- 296
Καλημέρα σας.
Ολγα + Ευα
Θες όλο το βράδυ με 300€;Καλησπερα στην ομαδα παιδια ειμαι απο επαρχια και θα ανεβω Αθηνα την Τεταρτη μηπως ξερεις κανενας συναγωνιστης αν υπαρχει κοπελα για ολα το βραδυ μεχρι 300 ευχαριστω πολυ!!!!
Καλησπερα στην ομαδα παιδια ειμαι απο επαρχια και θα ανεβω Αθηνα την Τεταρτη μηπως ξερεις κανενας συναγωνιστης αν υπαρχει κοπελα για ολα το βραδυ μεχρι 300 ευχαριστω πολυ!!!!
φιλε με 300 ευρω διανοεισαι ποσα μουνια μπορεις να γαμησεις εξω περαν απο πουτανες ???
Καλησπερα ναι για ολο το βραδυ!!!!!!!!!!!Θες όλο το βράδυ με 300€;
Την έχω απωθημένο από το γρήγορο πέρασμα που έκανε στο Κηφισού 60.τι προσφέρει στο 50αρικο? Όντως εινσι μουναραη γνωστη καρολινα απο τριγγετοαλυσιδα.πανεμορφο μωρο!!!!!!!!!!!!!τωρα τι λεει η παρεα της....αγνωστο....
συνάντηση με την κ.ντινα πριν κάνα μήνα περίπου, δέχεται στο χώρο της,στα του αγώνα πιπα με καλό γλειψιμο δεν τα περνει στο στόμα,από σώμα ότι βλέπεις στις φωτογραφίες,ζητάει 60 γιούρια για μια ώρα χωρις λοκο και χυνεις όσο αντέξεις στην ώρα,για κάτι απλό και ήρεμο είναι οκ,για κάτι παραπάνω δεν είναι,γνώμη μου πάντα εξάλλου γούστα είναι αυτάΠες μας και μερικες πληροφοριες σχετικα με την κυρια Ντινα τιμη? ποσες πιστολιες? ποση ωρα ? μερικες πληροφοριες επι του προγραμματος κατι..
τι ώρες δέχεται, θυμάσαι?συνάντηση με την κ.ντινα πριν κάνα μήνα περίπου, δέχεται στο χώρο της,στα του αγώνα πιπα με καλό γλειψιμο δεν τα περνει στο στόμα,από σώμα ότι βλέπεις στις φωτογραφίες,ζητάει 60 γιούρια για μια ώρα χωρις λοκο και χυνεις όσο αντέξεις στην ώρα,για κάτι απλό και ήρεμο είναι οκ,για κάτι παραπάνω δεν είναι,γνώμη μου πάντα εξάλλου γούστα είναι αυτά
marina 60καλημερα σε ολους εκτος απο αννα πιπινι υπαρχει καμια αλλη διαθεσιμη για σημερα...να κανουμε δωρο στα γενεθλια μας.
Θα ήθελα και εγώ πληροφορίες για τη κοπέλα αν έχει δοκιμάσει κάποιος
αμε! Κοιτα στις κριτικές κ βρες του foititis69Παιδιά ξέρουμε για αυτή τίποτα;