Επισκέπτης
Λες να της άλλαξαν τα ποσοστά...![]()
Ποσοστα με ΣΥΡΙΖΑ
Λες να της άλλαξαν τα ποσοστά...![]()
Έχει γραμματείς φαρισαίους μοτορες προμοτορες τρεχαμενοι παρατρεχαμενοι....Ποσοστα με ΣΥΡΙΖΑ
Ε ναι πρέπει να έχει support και εδώ μέσα τώρα που λείπει...! Να μοιράζουν απειλές ατιμώρητα..!!!Έχει γραμματείς φαρισαίους μοτορες προμοτορες τρεχαμενοι παρατρεχαμενοι....
Ε ναι πρέπει να έχει support και εδώ μέσα τώρα που λείπει...! Να μοιράζουν απειλές ατιμώρητα..!!!
Τι θελει να πει ο ποιητης ?Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία, ρε φτωχό νταβατζήδες (τράγοπάπες της αποκάλυψης) και ξεπεσμενα πουταναρια, αν δεν ασχολείστε με τον διασυρμό της Βερονικας, έχετε μεταξύ σας πισώπλατα μαχαιρώματα ή έχετε πουτανικό πολιτισμό?
Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία, ρε φτωχό νταβατζήδες (τράγοπάπες της αποκάλυψης) και ξεπεσμενα πουταναρια, αν δεν ασχολείστε με τον διασυρμό της Βερονικας, έχετε μεταξύ σας πισώπλατα μαχαιρώματα ή έχετε πουτανικό πολιτισμό?
Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία, ρε φτωχό νταβατζήδες (τράγοπάπες της αποκάλυψης) και ξεπεσμενα πουταναρια, αν δεν ασχολείστε με τον διασυρμό της Βερονικας, έχετε μεταξύ σας πισώπλατα μαχαιρώματα ή έχετε πουτανικό πολιτισμό?
Και μονη της θα επανελθει και μεροκαματο καλο θα βγαζειΡε φίλε νομίζεις ότι είσαι ανώτερος από τα άλλα μέλη στα οποία επιτίθεσαι με υβριστικούς χαρακτηρισμους ?
Ανεξάρτητα από το πως βλέπει το θέμα ο καθένας μόνη της διασυρθηκε η Βερόνικα.
Η αγγελία της υπάρχει ακόμα. Γράφει ότι θέλει ευγενικους ανθρώπους. Δεν το ξέραμε ότι ευγενικός είναι αυτός που κατουραει τις γυναίκες στην μαπα.
Έγραφε ότι δεν κάνω τίποτα παραπάνω από αυτά που λέει η αγγελία όσα και να μου δώσουν, ενώ έκανε ανωμαλίες που δεν κάνουν ούτε οι πουτάνες του 20άρικου.
Μόνη της ξεφτιλιστηκε δεν το βλέπεις ?
Μεντιουμ....σοφα ομιλειςΚαι μονη της θα επανελθει και μεροκαματο καλο θα βγαζει
Ντορος να γινεται να ζεσταινονται οι μηχανες ενοψη φθινοπωρου.Μεντιουμ....σοφα ομιλεις
http://[URL unfurl="true"]www.koinignomi.gr/sites/default/files/styles/body/public/users/teta-varlami/2017/04/ekptoseis.jpg?itok=dugDxSKE[/img[/URL]]
[/quote]
Εκπτωσεις για τους ανεργους;
για την επιστροφή....Εκπτωσεις για τους ανεργους;
Μπα με τοσο ντορο που γινεται το τιμολογιο ιδιο θα ειναι.εννοειται δε οτι δε πρεπει να τσιμπησουμε.για την επιστροφή....
Μπα με τοσο ντορο που γινεται το τιμολογιο ιδιο θα ειναι.εννοειται δε οτι δε πρεπει να τσιμπησουμε.
Καθολου τυχαιο.ειχε καλο δασκαλοοσο για το ποιος θα αγοράσει και ποιος οχι...
70 ευρώ ξεκίνησε 250 ευρώ έφτασε...
τυχαίο; δεν νομίζω....