Διαγραμμένο μέλος 28498
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 108
- Πόντοι
- 66
Ποιά είναι αυτή;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Η αδελφη της αγαπη μου η διδυμη. Καλε η λουκα που βγαινει στα καναλια συνεχεια και κανει την θεοσεβουμενη μαζυ αυτες πειρανε τα πτυχια στο τρελαδικο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
΄

Καλέ δεν τόξερα!!! Έχει η Εύα δίδυμη αδελφή και μάλιστα την περίφημη Λουκά τη θεοσεβούμενη ;;;;; απαπαπααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ναι γιαυτο προσεξε καλε μου γιατι σοι παει το βασιλειο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Καλέ δεν τόξερα!!! Έχει η Εύα δίδυμη αδελφή και μάλιστα την περίφημη Λουκά τη θεοσεβούμενη ;;;;; απαπαπααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Τι υποννοείς καρδιά μου;;;; Μήπως οτι και εγώ εχω αποφοιτήσει από παρόμοιο ίδρυμα;;;;
Αν ναι, μου σπαράζεις τη μαρουλένια καρδούλα μου!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ναι μωρο μου ειχα μια αλλα απο οταν ειδαι την Μαριαννα αποφασισε να αυτοκτονησει απο τον Μεναλο Γιατη δεν αντεξε την τοση ομορφια της Κυριας Μαριαννας-ντουβλη-βρετου-Μαμαλακη-Βεφας ΚΛΠ Στην διαθηκη της βεβαια μου αφησε ενα σημειομα που ελεγε μην γινεις ποτε τοσο ασχημη σαν αυτη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Οχι καλε μου εννοω οτι αυτες ειναι αδερφες οποτε τι δουλεια εχεις εσυ αγαπη μου .Δεν εχεις καμια συγγενεια με τις αλοπαρμενες![]()
![]()
![]()
![]()

Αγαπητη μου η ομορφια δεν ειναι επικτητη για να γινεις η οχι την εχεις η δεν την εχεις.............................................................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι ειπαις τωρα Μωρη ????????????????

Αλλα τι περιμένεις ???? γι αυτο σερνει τοσα επωνυμα απο πισω της επειδη ολοι τα τιναξαν τα πεταλα απο την μαγειρικη της..................
Και τωρα θα αλαξη η σειρα θα παει Κυρια Μαριαννα -Ντουβλη-Βρετου-Μαμαλακη-Βεφα-Μαρουλια αντε βρε αιωνια σας η μνημη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ευάκι τι σου κανα και με ποτίζεις φαρμακι;;;;
Γιατί θέλεις να τινάξω τα πέταλα πριν την ώρα μου;;;
Αμα ζηλεύεις μπορεις να λέγεσαι και εσύ Ευάκι Μαρουλάκ(τσ)η![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()