Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πλακα κανεις! Το λόγο σου είχαμε τις προάλλες! Στείλε πμ το κινητο σου να βρεθούμε;
Γιατι πότε σταματησε?
επισημως δεν ειχε???
Εγώ πάντα χαίρομαι όταν μια κοπέλα αποφασίζει να σταματήσει και να κάνει κάτι άλλο στη ζωή της. Ακόμα κι αν περνούσα καλά μαζί της.

πλακα κανεις! Το λόγο σου είχαμε τις προάλλες! Στείλε πμ το κινητο σου να βρεθούμε;
περισσοτερο απο οσο πιστευεις.Είναι τόσο καλή η Αλίκη;
είναι μαν ενα γλυκό κ πετ μωράκι με πολυ καλό βυζακι που δεν το χορταινα να το εχω στα 4 χάθηκε γιατι βρήκε χορηγό αλλά φένεται τωρα θα το βαρέθηκε κ γύρισε πίσω ετσι έμαθα δεν ξέρω αν είναι κ αλήθεια όμως..Είναι τόσο καλή η Αλίκη;
Μάθε τέχνη κι άστη κι αν πεινάσεις ξαναπιαστη...
soho,αν αυτο ΕΜΑΘΕΣ,και ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ,αν αληθευει,ΜΗΝ ποσταρεις τοτε.σιγουρεψου,και βλεπουμε.μην λεμε πραγματα στον αερα.είναι μαν ενα γλυκό κ πετ μωράκι με πολυ καλό βυζακι που δεν το χορταινα να το εχω στα 4 χάθηκε γιατι βρήκε χορηγό αλλά φένεται τωρα θα το βαρέθηκε κ γύρισε πίσω ετσι έμαθα δεν ξέρω αν είναι κ αλήθεια όμως..
αυτο έφτασε στα αφτιά μ μαν για αυτό είπα δεν ξέρω αν είναι όντως έτσι απλά το ανάφερα....soho,αν αυτο ΕΜΑΘΕΣ,και ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ,αν αληθευει,ΜΗΝ ποσταρεις τοτε.σιγουρεψου,και βλεπουμε.μην λεμε πραγματα στον αερα.
ΕΓΩ,ας πουμε ξερω οτι ΔΕΝ ειναι ετσι οπως εμαθες.ΔΕΝ ποσταρα,ομως,γιατι ΚΑΙ ΕΓΩ,δεν ειμαι σιγουρος.αυτο έφτασε στα αφτιά μ μαν για αυτό είπα δεν ξέρω αν είναι όντως έτσι απλά το ανάφερα....
Εχω την ίδια απορία όπως και με Βερονικα.
Αν οι κοπέλες σταματησαν γιατι τα νηματα ειναι ανοικτα ακομα?
Δεν περιμενω απαντηση.