δεν ξέρω αν καθαρίζουν εύκολα ή δύσκολα... πάντως στο καθαριστήριο μου πρότειναν, αν θέλω βέβαια, να την λερώνω εκεί επιτόπου(επιτοπέος δλδ) για να μην πηγαινοέρχομαι.
δεν ξέρω αν καθαρίζουν εύκολα ή δύσκολα... πάντως στο καθαριστήριο μου πρότειναν, αν θέλω βέβαια, να την λερώνω εκεί επιτόπου(επιτοπέος δλδ) για να μην πηγαινοέρχομαι.
θυμαμαι ηταν σεμπτεμβρης του 2005 οταν ειχα επεστρεψει στην ελλαδα και σουλατσαριζα στην φυλης οταν ειδα 4 τυπους μαζεμενους για μπουρδελοτσαρκα ιδιαιτερα ανυσηχους να μπαινουνε σε ενα σπιτακι ταυτοχρονα με εμενα.
κατα την αποχωρηση μας μετα την παρουσιαση της κοπελας πιασαμε την συζητηση και μου ειπαν να επισκεφτω το σαιτ για κριτικες,τοτε βεβαια δεν ειχα καλη σχεση με τους υπολογιστες και εμπαινα σαν επισκεπτης καμμια φορα οταν ημουν ελλαδα.η ουσια ειναι οτι το σαιτ απο τα πρωτα του βηματα εγινε γνωστο και εξελιχθηκε σε τοπ!
ειχα κοψει τα cg και επειδη δεν ειχα εφημεριδα με αγγελιες,μπηκα μια κυριακη μεσημερι στον υπολογιστη για να δω αγγελιες απο εκει,αναγνωριστικα μετα απο παρα πολυ καιρο,εκει κατα τυχη με πεταξε καποιο site στη διευθυνση bourdela,οταν μπηκα μεσα νομιζα οτι ανοιξαν οι πυλες του παραδεισου..
Πριν 1,5 χρονο απο γκουγκλαρισμα..θυμαμαι οταν το πρωτοδιαβασα ειχα λυθει στα γελια και γενικα μου εκανε εντυπωση αυτη η ελευθερια λογου που υπηρχε..και μου αρεσε για να ειμαι ειληκρινης και ισως ειναι 1 απο τους λογους της επιτυχιας του σαιτ..
Δυστυχως σπανια γελαω πολυ πλεον,διοτι εχει χαθει το χιουμορ που υπηρχε εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων..
13/9/2005 Είχα πάει σε ένα φίλο μου να δω champions league και μετά τα τρία γκολ απο την ρόζενμποργκ, για να χωνέψω πάω σε ένα ίντερνετ καφέ. Και τότε θυμήθηκα οτι μου είχε πει ένας φίλος μου για αυτό το site και γράφτηκα. Απο τότε ασχολούμαι με το site αλλά όχι διαρκώς. Πάντως είναι καλό γιατί δεν υπάρχει η ψεύτικη σοβαροφάνεια που επικρατεί πολλές φορές σε διάφορους χώρους και επίσης είναι ένας χώρος οπού πολλά άτομα με ίδια ενδιαφέροντα μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις για αυτά που γουστάρουμε.
13/9/2005 Είχα πάει σε ένα φίλο μου να δω champions league και μετά τα τρία γκολ απο την ρόζενμποργκ, για να χωνέψω πάω σε ένα ίντερνετ καφέ. Και τότε θυμήθηκα οτι μου είχε πει ένας φίλος μου για αυτό το site και γράφτηκα. Απο τότε ασχολούμαι με το site αλλά όχι διαρκώς. Πάντως είναι καλό γιατί δεν υπάρχει η ψεύτικη σοβαροφάνεια που επικρατεί πολλές φορές σε διάφορους χώρους και επίσης είναι ένας χώρος οπού πολλά άτομα με ίδια ενδιαφέροντα μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις για αυτά που γουστάρουμε.
Απο ενα φιλο , που ασχολειται με το σπορ!Μου'πε,οτι,καποιοι τυποι εδω μεσα,γραφουν πολλα και διαφορα για μοτοσυκλετες,και μπηκα,ομολογω,με πολυ αρνητικη προδιαθεση,και σκοπο να αποκαταστησω την ταξη,και να προσπαθησω να πεισω αυτους τους αληταραδες(οπως φανταζομουν)να παψουν να πιανουν την μοτοσυκλετα στο στομα τους ! Τελικα,διαπιστωσα,οτι ο σοφος λαος(διοτι παντα ειναι σοφος και παντα εχει δικιο ο λαος)ορθως αναφερει οτι... ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ