Εδώ και καμιά βδομάδα που έχει πέσει ξεραΐλα είπα να ψάξω στο internet για κανα καλό εκδιδόμενο κορίτσι γιατί ως γνωστόν από αγγελίες θα φας φόλα... κι έπεσα πάνω στο παρόν μπουρδελοσάιτ... Το παρακολούθησα λίγο (αφού πραγματοποιήθηκε και συνεύρεση με γνωστό ποποπουτανάκι μάλλον μέτρια), το γούσταρα και αποφάσισα να γραφτώ κι εγώ.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και ελπίζω σε μια εποικοδομητική και ευχάριστη διαμονή και μπουρδελοκατάσαταση...
καλώς τον τσακατσουκα... αλλά πρόσεχε μην ξεφωνίσεις τις ξεφωνισμένες εδώ μέσα γιατί θα φανεί ότι είσαι ομοφοβικός και εσύ, οπότε θα έχεις μια πολύ κρυφή επιθυμία να τον φας.
Φίλε τσολιά ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!! Όχι ομοφοβικός δεν είμαι, ούτε έχω καμιά όρεξη να κράζω ξεφωνισμένες (έχει και τοιούτους το σάιτ??)... Και να ήμουνα όμως, είμαι σίγουρος ότι να τον φάω δεν θα με πολυενδιέφερε γιατί πρόσφατα κόλλησα ένα κολοβακτηρίδιο. Το κολοβακτηρίδιο μου έκανε ουρολοίμωξη. Επίσης προστατίτιδα. Μην τα πολυλογώ τώρα, η εξέταση για τον προστάτη φαντάζομαι είναι στους περισσότερους γνωστό πώς γίνεται. ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕ! ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!
(Λίγο off topic αλλά ελπίζω να με συγχωρέσετε ως νέο)
Το site είναι αρκετά παλιό και όπως λένε και οι προηγούμενοι ήταν gr. Σήμερα είναι ασυγκρίτως καλύτερο. Τότε το είχα βρεί στο google. Αν θυμάμαι καλά όποιο μέλος δεν είχε συμμετοχή σε e-mail και εμπειρίες μετά από μικρό χρονικό διάστημα διαγραφότανε. Τώρα έχει γίνει επιστημονικό - ενημερωτικό και καταξιωμένο site σε μπουρδελιάρηδες και μή.
Το site είναι αρκετά παλιό και όπως λένε και οι προηγούμενοι ήταν gr. Σήμερα είναι ασυγκρίτως καλύτερο. Τότε το είχα βρεί στο google. Αν θυμάμαι καλά όποιο μέλος δεν είχε συμμετοχή σε e-mail και εμπειρίες μετά από μικρό χρονικό διάστημα διαγραφότανε. Τώρα έχει γίνει επιστημονικό - ενημερωτικό και καταξιωμένο site σε μπουρδελιάρηδες και μή.
Μακάρι να συνεχίσει το site να πληροφορεί τους πάντες για να μη μας πιάνουν Κώτσους. Πιστεύω , χωρίς να κάνω πλάκα , ότι προσφέρει κοινωνικό έργο κυρίως στους νέους που αρχίζουν τώρα το τσουτσούνιασμα.
Ας μη το παρατραβαμε! Πλακα σιγουρα κανουμε και γιατι οχι (ψυχολογικο εργο σε κοινωνικο επιπεδο ισως?). Αλλα οχι και κοινωνικο εργο εκτος αν εννοουμε κατι διαφορετικο με τον ιδιο ορο.
Εδώ και καμιά βδομάδα που έχει πέσει ξεραΐλα είπα να ψάξω στο internet για κανα καλό εκδιδόμενο κορίτσι γιατί ως γνωστόν από αγγελίες θα φας φόλα... κι έπεσα πάνω στο παρόν μπουρδελοσάιτ... Το παρακολούθησα λίγο (αφού πραγματοποιήθηκε και συνεύρεση με γνωστό ποποπουτανάκι μάλλον μέτρια), το γούσταρα και αποφάσισα να γραφτώ κι εγώ.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και ελπίζω σε μια εποικοδομητική και ευχάριστη διαμονή και μπουρδελοκατάσαταση...
Εψαχνα για ενα CT περισυ τον Αυγουστο - μονος στη πολη - και τελικα δεν θα το πιστεψετe αλλα εδω ειχε την περισσοτερη και πιο εγκυρη πληροφορηση και δεν ειχε μπει ακομα η (σωστη) διαδικασια των review.