apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Αχ τι μου θυμισες τωρα...δώστε ψωμί στο λαό![]()
Αχ τι μου θυμισες τωρα...δώστε ψωμί στο λαό![]()
ΕπισηςΤο κονέ φορούσε ράσα, ήταν πρόπερσυ, και δεν υπάρχει/υπήρχε χρονικό όριο...
με τη συγκεκριμένη κολάνε τα ρολόγια...
Eπέστρεψες ορεξατος Ελληνα!!!!George G, για πες... ποιο ήταν το κονέ σου πέρσυ????![]()
![]()
![]()
Για 1 1/2 ωρίτσα πλήρωσες και εσύ μήπως???![]()
![]()
![]()
Τα σέβη μουΆντε... αφού άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, και μιάς και μιλάμε για Butt Plugs... να βάλω και εγώ το "λιθαράκι μου" με ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟ Value for Money.
Ρωσία, ετών 34.
Μέχρι στιγμής... είναι από 60 έως 80 γουάν για 2 ώρες και με ΚΑΡΑΦΟΥΛ-ΦΟΥΛ πρόγραμμα..!!!
( Λέω μέχρι στιγμής εως ότου βγει κάποιος και την δώσει για 100 γουάν και για 1 1/2 ώρα )![]()
![]()
ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ όλοι και μου στέλνετε πμ. Την κοπέλα θα την δώσω ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ εκεί που γουστάρω εγώ.
Και λέω ΕΓΩ, διότι εγώ είμαι το ίδιο το κονέ της. ;)
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ..!!
Άντε... αφού άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, και μιάς και μιλάμε για Butt Plugs... να βάλω και εγώ το "λιθαράκι μου" με ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟ Value for Money.
Ρωσία, ετών 34.
Μέχρι στιγμής... είναι από 60 έως 80 γουάν για 2 ώρες και με ΚΑΡΑΦΟΥΛ-ΦΟΥΛ πρόγραμμα..!!!
( Λέω μέχρι στιγμής εως ότου βγει κάποιος και την δώσει για 100 γουάν και για 1 1/2 ώρα )![]()
![]()
ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ όλοι και μου στέλνετε πμ. Την κοπέλα θα την δώσω ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ εκεί που γουστάρω εγώ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ..!!
ποια ειναι αυτη ρε παιδια?Και μία καλλιτεχνική για τις καληνύχτες ;)
φαίνεται πολύ καλό μουνάκι, να'σαι καλά να το χαίρεσαι. και για να συνεχίσεις να το χαίρεσαι, πρόσεχε καλά που θα το δώσεις μη τυχόν και στο κάψει!!Άντε... αφού άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, και μιάς και μιλάμε για Butt Plugs... να βάλω και εγώ το "λιθαράκι μου" με ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟ Value for Money.
Ρωσία, ετών 34.
![]()
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ..!!
Τα σέβη μου![]()
Άντε... αφού άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, και μιάς και μιλάμε για Butt Plugs... να βάλω και εγώ το "λιθαράκι μου" με ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟ Value for Money.
Ρωσία, ετών 34.
![]()
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ..!!
Ωραίο κοράσιο κύριε The_Greek. Πάντα τέτοιες ανακαλύψεις με μάχιμο πρόγραμμα. Καλή διασκέδαση.Άντε... αφού άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, και μιάς και μιλάμε για Butt Plugs... να βάλω και εγώ το "λιθαράκι μου" με ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟ Value for Money.
Ρωσία, ετών 34.
![]()
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ..!!
ηθελεΤην ειχαν η ηθελε? Γιατι κατι τετοιο ξερω εγω....!
Αυτη ειναι η αντριαννα με μαρκουτσια,μπεγλερια και τα μπαλακια μεσα.....Άντε να προσθέσω κι'εγώ το λιθαράκι μου...![]()
Αυτη ειναι η αντριαννα με μαρκουτσια,μπεγλερια και τα μπαλακια μεσα.....
Να στελνει ασταματητα φωτο με το βαιμπερ να παιρνει φωτια...![]()
Ξαναανεβαζω οτι εγραψα την Δευτερα,οποτε κυριοι μην στελνετε αδικα..Kαλησπερα, επειδη διαλογιζομουν απο το πρωι που εγραψα για την αντριαννα-κοσλοντουι,δεν προλαβα να διαβασω τι γραφτηκε στο νημα,ουτε να απαντησω στα πμ που ζητουν το τηλ της..
Λοιπον η αντριαννα μαλλον προσχωρησε στο νεο-πασοκ,οποτε το τηλ της θα εμφανιστει καποια στιγμη με τιμες νεο-πασοκ, οποτε μαλλον δεν μπορω να βοηθησω κανεναν..
![]()
κατι εχεις βαλει λαθος δεν ανοιγη το λινκ. lovelist .com.gr/love-list/%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-call-girl-e-mail-christina-best-cggmail-com/
γνωριζει καποιος κατι?εχει αναφερθει και παλιοτερα εδω?
. lovelist .com.gr/love-list/%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-call-girl-e-mail-christina-best-cggmail-com/
γνωριζει καποιος κατι?εχει αναφερθει και παλιοτερα εδω?
κατι εχεις βαλει λαθος δεν ανοιγη το λινκ