Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μπα..στο Billστο prive ...![]()
![]()
![]()
εγω μπορει να μην εχω ουτε μια γιατι δεν γουσταρω αλλα τα παντελονια μου δεν τα φοραω γιατι κρυονω σε αντιθεση με εσενα και ουτε γραφω ψευτικες κριτικες και καποιοι απο εδω με γνωριζουν και προσωπικα και ξερουν ποιος ειμαι σε αντιθεση με εσενα που εισαι ενας καραγκιοζης πισω απο ενα πληκτρολογιο που γραφει παπαριεςΜάθε με εσύ μάγκα που δεν έχεις ούτε μία!

δεν νομίζω να πάει στο Bill η Στέλλα....Μπα..στο Bill
αρχηγέ αυτήν ειναι η εμπειρία σου με την Στέλλα...
αλήθεια απ ότι ξέρω έχει εμονη με την καθαριότητα
άσχημη μυρωδιά δεν διάβασα απο κανένα να λέει κάτι.
αλλά παρ ολα αυτά την πήρες...Για αυτό και την πάτησα. Δεν το συνεχίζω άλλο όπως είπε και ο Invisible. Όποιος θέλει ας σχολιάσει στην κριτική όταν και αν ανέβει. Καληνύχτα μάγκες.

Για αυτό και την πάτησα. Δεν το συνεχίζω άλλο όπως είπε και ο Invisible. Όποιος θέλει ας σχολιάσει στην κριτική όταν και αν ανέβει. Καληνύχτα μάγκες.
εγω μπορει να μην εχω ουτε μια γιατι δεν γουσταρω αλλα τα παντελονια μου δεν τα φοραω γιατι κρυονω σε αντιθεση με εσενα και ουτε γραφω ψευτικες κριτικες και καποιοι απο εδω με γνωριζουν και προσωπικα και ξερουν ποιος ειμαι σε αντιθεση με εσενα που εισαι ενας καραγκιοζης πισω απο ενα πληκτρολογιο που γραφει παπαριες![]()
επιμένω!!! ))) ποτε ήταν ραντεβού; που; και τι φορούσα;
Θα σου απαντούσα αλλά απλά δεν ασχολούμαι μαζί σου. Κι εσύ πίσω από ένα πληκτρολόγιο γράφεις. Τσάγια.
να μου απαντησεις τι οτι εισαι καραγκιοζης??Θα σου απαντούσα αλλά απλά δεν ασχολούμαι μαζί σου. Κι εσύ πίσω από ένα πληκτρολόγιο γράφεις. Τσάγια.

Ρώτα όσο θες.Δεν θα σε βοηθήσω να βρεις ποιος πελάτης ήμουν και να αρχίσεις τα τηλέφωνα.Φιλάκια.

να μου απαντησεις τι οτι εισαι καραγκιοζης??νομιζω ολοι σε πηραν χαμπαρι αντε τωρα τσαγια
![]()

Κι εσένα σε πήραν χαμπάρι προμοτοράκο. Άντε γεια τώρα![]()

![]()
![]()
άρα είσαι ψευτης ;)
πως μύριζε;Καλύτερα ψεύτης παρά βρωμιάρης. Φιλικά πάντα.