Για να ξέρεις ποιος είμαι εσύ και ο κάθε προμότορας; Δεν είμαι χτεσινός
απλώς θέλεις να προμοτάρεις τη δικιά σου ))))
Για να ξέρεις ποιος είμαι εσύ και ο κάθε προμότορας; Δεν είμαι χτεσινός
τέλος!
γράψε εδώ αναλυτικά την κριτική σου και σταμάτα το ατελείωτο σπαμάρισμα
γράφεις κριτική και από εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει
το άλλο με τον τοτο το ξέρεις;πιστευεις τιποτα απο ολα αυτα?![]()
Έγινε. Αλλά θα ήθελα να μπει στις κριτικές να μη χαθεί όπως είπε και η Στέλλα. Την έστειλα από το μεσημέρι πάντως.
το ξερω φιλαρακιτο άλλο με τον τοτο το ξέρεις;
όχι δεν πιστεύω τίποτα απ όλα αυτά.
Έγινε. Αλλά θα ήθελα να μπει στις κριτικές να μη χαθεί όπως είπε και η Στέλλα. Την έστειλα από το μεσημέρι πάντως.
μην ασχολησε αστοκαραγκιοζακο οσο το συνεχιζεις γινεσαι ρομπα αστο τραβα αλλου και πουλα φουμαρα οχι εδω
πάμε παρακάτω...το ξερω φιλαρακι![]()
![]()
μέχρι τότε γράψε εδώ
Την έστειλα ξανά. Σε λίγο τη βάζω κι εδώ. Και δεν γράφω τίποτα άλλο μέχρι να μπει η κριτική. Καλό βράδυ.
σωστος!!!Στέλλα...
μέχρι ν ανέβει η κριτική ...
τέλος πάντων...
ανέβασε μας εσύ...![]()
και μετα ξυπνησες??ειναι αυτο κριτικη????Τίτλος: Ποτέ ξανά.
Η Στέλλα είναι μια μεγαλοκοπέλα που δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες που είχα δει. Θέλησα να τη δοκιμάσω για την εμπειρία. Λάθος μου. Το σώμα της μέτριο και με παραπάνω χρόνια και κιλά. Στον αγώνα έδειξε ότι ξέρει να γαμιέται τρελά όπως όλες οι ασχημουλες και για αυτό την κράτησα. Δεν άντεξα όμως για δεύτερο γύρο και την έδιωξα νωρίτερα. Έκανα κι ένα μπανάκι να φύγει από πάνω μου η άσχημη μυρωδιά της.Ποτέ ξανά μάγκες. Η εμπειρία σκέτη απογοήτευση. Κρίμα. Αυτά από μένα μάγκες. Να περνάτε καλά.
Την έστειλα ξανά. Σε λίγο τη βάζω κι εδώ. Και δεν γράφω τίποτα άλλο μέχρι να μπει η κριτική. Καλό βράδυ.
Δεν ειναι χτεσινοςελπίζω έχεις γράψει τη φορούσα και ποτέ έγινε ;)
και μετα ξυπνησες??ειναι αυτο κριτικη????![]()
αρχηγέ αυτήν ειναι η εμπειρία σου με την Στέλλα...Τίτλος: Ποτέ ξανά.
Η Στέλλα είναι μια μεγαλοκοπέλα που δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες που είχα δει. Θέλησα να τη δοκιμάσω για την εμπειρία. Λάθος μου. Το σώμα της μέτριο και με παραπάνω χρόνια και κιλά. Στον αγώνα έδειξε ότι ξέρει να γαμιέται τρελά όπως όλες οι ασχημουλες και για αυτό την κράτησα. Δεν άντεξα όμως για δεύτερο γύρο και την έδιωξα νωρίτερα. Έκανα κι ένα μπανάκι να φύγει από πάνω μου η άσχημη μυρωδιά της.Ποτέ ξανά μάγκες. Η εμπειρία σκέτη απογοήτευση. Κρίμα. Αυτά από μένα μάγκες. Να περνάτε καλά.
Τίτλος: Ποτέ ξανά.