Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.766
Πόντοι
32.165
Πιο καλο γαμηση στην ζωη μου απο το χθεσινο με νατασσα δεν εχω ξαναζησει. Αυτο το κοριτσι γεννηθηκε για να γαμιεται καλα τι να πω. Ολα τελεια.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Επειδή βλέπω τώρα τελευταία μερικές κριτικές να ανεβαίνουν για Καρινα,να διευκρινίσω ότι κολλησα γονόρροια απ αυτήν.Και ένα άλλο μέλος(δεν θυμάμαι όνομα) ανέφερε ότι άρπαξε μια ουρολοίμωξη ευτυχώς απ αυτήν.Απο το στοματικό..Όποτε προσοχή και όσοι πήγατε,καλό είναι να κάνετε εξετάσεις άμεσα

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.513
Πόντοι
4.587
Επειδή βλέπω τώρα τελευταία μερικές κριτικές να ανεβαίνουν για Καρινα,να διευκρινίσω ότι κολλησα γονόρροια απ αυτήν.Και ένα άλλο μέλος(δεν θυμάμαι όνομα) ανέφερε ότι άρπαξε μια ουρολοίμωξη ευτυχώς απ αυτήν.Απο το στοματικό..Όποτε προσοχή και όσοι πήγατε,καλό είναι να κάνετε εξετάσεις άμεσα
ωωωωχ...θα βαλεις σε αναμενα καρβουνα πολλους!!

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
ωωωωχ...θα βαλεις σε αναμενα καρβουνα πολλους!!

Θα κλάψουνε μανούλες αλλά εγώ προειδοποίησα..Πάντως τα συμπτώματα εμένα μου εμφανίστηκαν μετά από τρεις βδομαδες και την άρπαξα πολύ άσχημα.Μεχρι και πυρετό ανέβασα καλοκαιριάτικα να πούμε..

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.455
Πόντοι
16.746
Πιο καλο γαμηση στην ζωη μου απο το χθεσινο με νατασσα δεν εχω ξαναζησει. Αυτο το κοριτσι γεννηθηκε για να γαμιεται καλα τι να πω. Ολα τελεια.
κριμα να μην μου κανει κλικ να παω! :pipa3:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
91
Πόντοι
6
κανε τη κινηση,φετος δοκιμασα και εγω για πρωτη φορα ,οσες φορες την ειχα δει δεν μου εκανε κλικ για να περασω,το κατεχει καλα το αθλημα της ευχαριστισης του πελατη.ξεχωριζει με διαφορα απο πολλες .

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.766
Πόντοι
32.165

Δες την γυμνη στα 4 και θα σου κανει τσικ κλικ. Παντως νταξει δεν θελω να υπερβαλω αλλα ειμουν σε φαση τι παραπανω μπορει να κανει αυτη η γυναικα και οντως ηταν πολυ καλυτερη απο την προηγουμενη φορα...οτι και να πω ειναι λιγο.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Επικό γαμησι σήμερα το μεσημέρι με τη θεά Αφροδίτη στην Κωλέτη μετά από πολύ καιρό... Πολύ ανανεωμένη,κουκλαρα με τις βυζαρες της το κωλαρακι της το στητό... Φορούσε μαύρο στρινκ η καύλα με κόκκινο δίχτυ χωρίς σουτιέν και οι ρώγες να πετάγονται από το δίχτυ  :bigdick: :bigdick:...
Εγώ δεν έκανα και πολλά πράγματα απλά ξαπλωσα και αυτή με καβάλησε και χτυπιόταν ασταμάτητα για 45 λεπτά πάνω μου...Με εχυσε και δύο φορές
Αυτή η γυναίκα είναι μοναδική και πολύ ξεχωριστή για μένα  :smitten: :smitten:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Επίσης πληροφορούμαι ότι θα έχουμε πολύ μεγάλη επιστροφή σύντομα...αν δεν έχουμε ήδη δηλαδή δε ξέρω δε πήγα στην υπόλοιπη γειτονιά να δω κιόλας

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.333
Πόντοι
371
Επικό γαμησι σήμερα το μεσημέρι με τη θεά Αφροδίτη στην Κωλέτη μετά από πολύ καιρό... Πολύ ανανεωμένη,κουκλαρα με τις βυζαρες της το κωλαρακι της το στητό... Φορούσε μαύρο στρινκ η καύλα με κόκκινο δίχτυ χωρίς σουτιέν και οι ρώγες να πετάγονται από το δίχτυ  :bigdick: :bigdick:...
Εγώ δεν έκανα και πολλά πράγματα απλά ξαπλωσα και αυτή με καβάλησε και χτυπιόταν ασταμάτητα για 45 λεπτά πάνω μου...Με εχυσε και δύο φορές
Αυτή η γυναίκα είναι μοναδική και πολύ ξεχωριστή για μένα  :smitten: :smitten:

και να σκεφτείς, ότι σε αυτό το σπίτι κάποτε ήταν δίδυμο με την Έφη. Δε μπορώ να σκεφτώ καλύτερο συνδυασμό. πήγαινες και όποια έβρισκες πηδούσες.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
και να σκεφτείς, ότι σε αυτό το σπίτι κάποτε ήταν δίδυμο με την Έφη. Δε μπορώ να σκεφτώ καλύτερο συνδυασμό. πήγαινες και όποια έβρισκες πηδούσες.
και η Αφροδίτη σιγά σιγά θα μετακομίσει στο καινούργιο σπίτι της αλυσίδας στο Νικ.ουρανου 1β...

Τώρα για την επιστροφή που λέω κάντε λίγη υπομονή μην εκτεθουμε κιόλας...αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει δηλαδή.
Μιλάμε για παλιά αγαπημένη φίρμα πρώτης γραμμής για πολλά χρόνια

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
212
Πόντοι
16
και η Αφροδίτη σιγά σιγά θα μετακομίσει στο καινούργιο σπίτι της αλυσίδας στο Νικ.ουρανου 1β...

Τώρα για την επιστροφή που λέω κάντε λίγη υπομονή μην εκτεθουμε κιόλας...αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει δηλαδή.
Μιλάμε για παλιά αγαπημένη φίρμα πρώτης γραμμής για πολλά χρόνια
Θεία Νάντια? Βερόνικα? Έφη? μάλλον έφη και την πληροφορια σε την εδωσε η Αφρο.. ;)

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.333
Πόντοι
371
Θεία Νάντια? Βερόνικα? Έφη? μάλλον έφη και την πληροφορια σε την εδωσε η Αφρο.. ;)

μακάρι να γυρίσει η Έφη, αλλά για ποια Βερόνικα λες? Αυτή που έκανε θραύση πριν καμια 10ετία στο Βαρδάρη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom