Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Χαιρετε...το να φερεις ενα λειντιμποι απο ταυλανδη ειναι δυσκολο ποσο μαλλον να φερεις ενα.Η ρωσια που υποτιθεται οτι ειναι στην ευρωπη αλλα οχι στην Ε.Ε για να βγαλεις βιζα ειναι πολυ δυσκολο και χρονοβορο και κοστιζει.Απο τριτη χωρα τα πραγματα ειναι δυσκολοτερα...γιατι δεν ειναι αντρας δεν ειναι γυναικα αλλα λειντιμποι.Αρα πρεπει να λαδωσεις πολυ κοσμο.
Ας πουμε οτι εχεις τα λεφτα και εχεις λαδωσει τους παντες και ερχεται ελλαδα.Ας ξεκινησουμε απο τα βασικα..που θα μενει τι θα τρωει τι θα πινει.Καποιος θα πρεπει να πληρωσει για να κανει εξετασεις  για να υπαρχει καλυψη.Θ α βαλεις αγγελια η θα βγει στην πιατσα;γιατι εδω στην θεσσαλονικη σπιτια που να παιρνουν λειντιμποι για δουλεια δεν υπαρχουν.
Γλωσσα δεν γνωριζει ..ουτε ελληνικα ουτε σαλονικιωτικα...
Ποσο θα χρεωνει;αν βγαινει στην πιατσα και ποσο αν δεχεται σπιτι;;;;
outcall θα κανει;;;;;
Μεχρι τωρα εχεις πληρωσει το λειντιμποι για να ερθει..εχεις πληρωσει βιζα εχεις λαδωσει τους παντες εχεις πληρωσει εισητηρια για να ερθει εχεις πληρωσει το σπιτι που θα μενει τα ρουχα το τι θα τρωει και θα πινει εχεις πληρωσει εξετασεις....
Κανε εναν προχειρο υπολογισμο ποσα λεφτα εχεις ριξει..και το κυριοτερο αν το παιξεις νταβατζης σε ποσο χρονο θα τα παρεις πισω.
Αν στο μεταξυ δεν πεσει καμια καρφωτη και δεν μπουζουριασουν το λειντιμποι και αυτον που το φιλοξενει για μαστρωπια.
Nik1410 σκεψου απαντησε στα θεματα που θιγω ενα προς ενα κκαι αν σε παιρνει η οποιον αλλο τον παιρνει στην τσεπη ας φερει ενα λειντιμποι ταυλανδεζικο...
δεν καταλαβα οι πακιστανοι με βιζες εχουν ερθει? νταβατζιδες τους φερανε?
όπως ερχονται μονες τους σε γαλλια, ελβετια και βαγαζουν τα εξοδα τους γιατι ως πορνες στην ταυλανδη εχουν κανει καποια λεφτα για το ταξιδι και τους πρωτους μηνες το ιδιο να κανουν για εδώ?
γλωσσα και χαρτια ουτε ο πακιστανος ουτε ο νιγηριανος εχουν και μια χαρα ερχονται, η ελλαδα δεν απελαυνει ανθρωπο χωρις χαρτια πλεον, προσωρινη αδεια περνουν για λιγους μηνες και υστερα αντε βρες τους, ας ερθουν με αεροπλανο (εχουν 1-2 χιλιαρικα αν εχουν δουλεψει κανα 2 χρονια ως πορνες στην χωρα τους και δεν τα τρωνε σε μαλακιες) και κατεβαίνοντας από το αεροπλανο ας σκισουν τα χαρτια τους , οι λαθρομετανάστες πως το κανουν και υστερα μενουν εδώ? αυτές που θα βγαζουν τοσα ως πορνες δεν μπορουν?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.840
Πόντοι
4.637
Συγγρινεις την Γαλλια και την Ελβετια με την Ελλαδα.Με ποια βαση τα συγκρινεις;τι κοινο εχουν αυτες οι χωρες;το μονο κοινο ειναι το οτι ειναι στην ευρωπη.Ο πακιστανος ο νιγιριανος ερχονται αλλα οχι μονοι τους.Καποιος τους κατευθυνει.Στην Γαλλια των67 εκατομυριων ανθρωπων σιγουρα πολλοι περισοτεροι πανε με τρανς.Στην ελβετια ο μεσος μισθος ειναι στα 480 ευρω;;;;;;;;;;;;;;;;.9 μυρια ειναι οι ελβετοι αλλα οταν ο κατωτερος μισθος ειναι 4-5 χιλιαρικα ποιος θα ξοδεψει πιο ευκολα για σεξ ο ελβετος η ο ελληνας;;;;;;;
Σου ειπα οτι δεν μπορει να δουλεψει σε σπιτι γιατι δεν υπαρχουν στην θεσσαλονικη σου ειπα και ποσα αλλα πρακτικα θεματα εχει να αντιμετωπισει.
Αν δεν θελεις να καταλαβεις ειναι αλλο θεμα.Κλεινοντας θα σουπω πως γαλλια και ελβετια ειναι χιλιομετρα μπροστα στο πως αντιμετωπιζουν τα διεμφυλικα ατομα σε σχεση με το ελλαδισταν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρε συ ουτε οι τρανς από την βουλγαρια δουλευει σε σπιτι αλλα κονομάει, φαντασου το λεηντημποι της ταιλανδης, που είναι πιο θηλυκη από την βουλγαρα.
λοιπον όπως εχουν λεφτα και βρισκουν τροπο οι ομορφες αφρικανες-λατινες-ασιατισσες και πανε πλουσια ευρωπη , ενώ οι β κλας ερχονται ελλαδα γιατι τους συμφερει ο ανταγωνισμος ομοιως από τις 200 λεηντιμποι της ευρωπης, οι 5 πιο μετριες αν ηταν ελλαδα θα εβγαζαν περισσοτερα και το ξερουν. γι αυτό οσες γινονται σιτυ τουρ ερχονται και ελλαδα, δεν λενε α φτωχη η ελλαδα θα ειμαστε μονο γαλλια-αγγλια, τι δεν καταλαβαίνεις?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.840
Πόντοι
4.637
Το εχεις κουρασει τ ολο θεμα...αν ηξεραν οπως λες οτι η ελλαδα ειναι παραδεισος θα ερχονταν τρεχοντας...προφανως η πληροφρηση που εχουν τις κανουν να τρεχουν μακρια.Να στο θεσω αλλιως...ολες οι πρωτοκλασαττες εσκορτ και πορνοσταρ γιατι δεν ερχονται ελλαδα;;;;;;;;;;;;και προτιμουν ρωμη παρισι λονδινο η ντουμπαι;;;για σκεψου λιγο...λες στην ελλαδα δεν θα δουλεψουν;;;;θα δουλεψουν.Γιατι δεν ερχονται;;ρητορικο ερωτημα.
Τι δεν καταλαβαινεις;;;;;; :gay: :gay: :gay:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.840
Πόντοι
4.637
Παιδες καποιο ινφο για την Αμαντα!!!!!!!!
οτι βλεπεις στις φωτο.Αποψη μου απο κοντα ειναι πιο ωραια.Λειτουργει καλα και στους 2 ρολους..αποψη μου προτιμησε την σαν παθητικη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το εχεις κουρασει τ ολο θεμα...αν ηξεραν οπως λες οτι η ελλαδα ειναι παραδεισος θα ερχονταν τρεχοντας...προφανως η πληροφρηση που εχουν τις κανουν να τρεχουν μακρια.Να στο θεσω αλλιως...ολες οι πρωτοκλασαττες εσκορτ και πορνοσταρ γιατι δεν ερχονται ελλαδα;;;;;;;;;;;;και προτιμουν ρωμη παρισι λονδινο η ντουμπαι;;;για σκεψου λιγο...λες στην ελλαδα δεν θα δουλεψουν;;;;θα δουλεψουν.Γιατι δεν ερχονται;;ρητορικο ερωτημα.
Τι δεν καταλαβαινεις;;;;;; :gay: :gay: :gay:
συνεχιζεις να μιλας για πρωτοκλασσατες .
100 φορες στο ειπα αναφέρομαι στις β κλας που και στην ταυλανδη και στην ελβαετια βαγζουν λιγοτερα από ότι εδώ από την αρχη το ειπα.
όπως η α κλας ουγγαρεζα κανει καριερα ηπα και η β κλας ελλαδα.
και μπορουν να ερθουν και το ξερουν. όπως εχουμε β κλας ρουμανες, ρωσιδες. νιγηριανες
το ιδιο ευκολα και για τους ιδιους λογους επρεπε να είναι και 5 λεηντημποι αθηνα και 1 λεηντημποι θεσσαλονικη.
β κλας που δεν τα βγαζουν λογω ανταγωνισμου σε γαλλια αλλα εδώ θα τα βγαζανε.
ξερω ρουμανες και πολωνέζες που πηγαν ολλανδια, βελγιο και γυρισαν εδώ γιατι για εκει ηταν κοντες για εδώ μια χαρα παραδεισος

flyaway

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πρώτη φορά γράφω στο εν λόγω thread και γενικά από τις ελάχιστες φορές που γράφω,αν και πολύ καιρό στο site.Μόλις επέστρεψα από συνάντηση με την .
Δε θέλω να πω πολλά,η κοπέλα είναι φανταστική,οι φωτογραφίες είναι 100% αντιπροσωπευτικες.Έχει απίστευτο πάτο,πολύ μεγάλο στήθος(αν και στην υφή παραείναι σκληρό) και ενώ φοβόμουν ότι στο πρόσωπο θα είναι μούφα οι φωτογραφίες,τελικά είναι αντικειμενικά πανέμορφη,με 100% γυναικείο πρόσωπο.Πολύ δύσκολο να καταλάβεις ότι είναι trans.
Στα του αγωνίσματος,δεν κράτησα και πολύ λόγω δικής μου επιλογής,τελείωσα πάνω μου ενώ μου έγλειφε τα @@.Πολύ άνετη με το χρόνο,ίσως επειδή ήμουν και ο τελευταίος,επομένως δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι είναι γενικότερα έτσι.Κάναμε χαβαλέ πάντως,αρκετά επικοινωνιακή,με την αγγλική γλώσσα βγάλαμε εύκολα άκρη,γενικά άριστες εντυπώσεις.Αυτά...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ενταξει ρε φιλε σεξυ είναι κωλαρα κτλ αλλα όχι ότι δεν φαινεται που είναι τρανς με πλαστικη μυτη και κατι φαρδια ζυγωματικα

ilektrologos777

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Like
1
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα. Για πρωτη φορα λεω να παω σαν παθητικος με τρανς θεσσαλονικη. Θελω να ειναι γυναικα με βυζια και θυληκοτητα, αλλα να εχει αυτη τον ενεργητικο ρολο. Τι μου συμβουλευετε ?

OLUMBOS5

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πρωτα καλό θα ηταν να χρησιμοποιείς Νικ που σκέφτεσαι εσυ κ οχι απο αυτα που βλέπεις εδώ μεσα κ αντιγραφείς.

Μετα αποκτάς σεβασμό κ θα παιρνεις κ απαντήσεις .

:walkingpenis:

ilektrologos777

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Like
1
Πόντοι
0
Δεν ειχα σκοπο να αντιγραψω καποιον ! Συγγνωμη εαν παρεξηθηκε το νικ μου ! Αν μπορει καποιος εμπειρος να απαντησει στο  παραπανω, ας γραψει.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.347
Πόντοι
1.056
Πρωτα καλό θα ηταν να χρησιμοποιείς Νικ που σκέφτεσαι εσυ κ οχι απο αυτα που βλέπεις εδώ μεσα κ αντιγραφείς.

Πουθενά δεν υπάρχει παρθενογένεση :P

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.835
Πόντοι
456

Ηλεκτρολόγος είναι ο άνθρωπος. Τι να γράψει? Υδραυλικός?

manosthess23

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδια!θελω να παω με τρανς,δεν εχω ξαναπαει ειμαι πρωταρης σε αυτο,καποιος να μου προτεινει καποια(εδω θεσσαλονικη)?ας μου στειλει πμ!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Παιδια καλησπερα. Για πρωτη φορα λεω να παω σαν παθητικος με τρανς θεσσαλονικη. Θελω να ειναι γυναικα με βυζια και θυληκοτητα, αλλα να εχει αυτη τον ενεργητικο ρολο. Τι μου συμβουλευετε ?
μας τα μπερδεψες τελικα θες να πας με τρανς ή με γυναικα?

αν θες να πας με γυναικα όπως λες στην ερωτηση στα μπουρδελα είναι αρκετες αυτές που κανουν αυταρχικο δηλαδή σε γαμανε με στραπον και δονητες, συνηθως οι τσατσαδες δεν το λενε από την αρχη για αυτό ρωτα τες.

αν θες να πας με τρανς επισης συζητησε το με καποια από την πιατσα ή από αγγελια που την εχεις δει και σου αρεσει η εμφανιση.

μην ακουσω καμμια χαζομαρα ότι και οι τρανς γυναικες είναι αν αυτό εννοεις γιατι πολλες τρανς, μινα ορφανου, αλομα, κλπ άλλο λενε. να λετε τα πραγματα με το ονομα τους για να  σας καταλαβαίνουμε, η αγελαδα είναι αγελαδα, ο ταυρος είναι ταυρος, ο ταυρος που ευνουχιστηκε είναι βοδι, υπαρχουν αντρες, πουστιδες, κροσντρεσσερς, τραβεστί, τρανσεξουαλ, γυναικες κάθε ενας διαφορετικος και από την ζωη του κρινεται όχι από το ονομα του. πχ ενας πουστης που σεβομαι πολύ είναι ο γιωργος μαρινος. το ότι η λεξη πουστης είναι βρισια να φροντιζαν ή να φροντισουν οι πουστιδες να την κανουν αλλιως και η λεξη γυναικουλα είναι υποτιμητικη και αντρακλας τιμητικη δεν φταινε οι λεξεις γι αυτό αλλα τα ατομα που τις φερουν και τους εδωσαν τετοια εννοια.

για να καταληξω εμφανισιακά από τρανς πολύ θυληκοφερνουν στην πολη μας η ιωαννα, η φιονα, η ρια, , η αννυ, η νινα , η λια, η ελενα σανραηζ ηρθε επισης κανα 2 φορες. σορρυ ξεχασα την κριστα την προεδρινα και κανα 2 άλλες γυρω από την πιατσα του ΟΠΑΠ στο σιτιγκεητ

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.739
Πόντοι
456
μας τα μπερδεψες τελικα θες να πας με τρανς ή με γυναικα?

αν θες να πας με γυναικα όπως λες στην ερωτηση στα μπουρδελα είναι αρκετες αυτές που κανουν αυταρχικο δηλαδή σε γαμανε με στραπον και δονητες, συνηθως οι τσατσαδες δεν το λενε από την αρχη για αυτό ρωτα τες.

αν θες να πας με τρανς επισης συζητησε το με καποια από την πιατσα ή από αγγελια που την εχεις δει και σου αρεσει η εμφανιση.

μην ακουσω καμμια χαζομαρα ότι και οι τρανς γυναικες είναι αν αυτό εννοεις γιατι πολλες τρανς, μινα ορφανου, αλομα, κλπ άλλο λενε. να λετε τα πραγματα με το ονομα τους για να  σας καταλαβαίνουμε, η αγελαδα είναι αγελαδα, ο ταυρος είναι ταυρος, ο ταυρος που ευνουχιστηκε είναι βοδι, υπαρχουν αντρες, πουστιδες, κροσντρεσσερς, τραβεστί, τρανσεξουαλ, γυναικες κάθε ενας διαφορετικος και από την ζωη του κρινεται όχι από το ονομα του. πχ ενας πουστης που σεβομαι πολύ είναι ο γιωργος μαρινος. το ότι η λεξη πουστης είναι βρισια να φροντιζαν ή να φροντισουν οι πουστιδες να την κανουν αλλιως και η λεξη γυναικουλα είναι υποτιμητικη και αντρακλας τιμητικη δεν φταινε οι λεξεις γι αυτό αλλα τα ατομα που τις φερουν και τους εδωσαν τετοια εννοια.

για να καταληξω εμφανισιακά από τρανς πολύ θυληκοφερνουν στην πολη μας η ιωαννα, η φιονα, η ρια, , η αννυ, η νινα , η λια, η ελενα σανραηζ ηρθε επισης κανα 2 φορες. σορρυ ξεχασα την κριστα την προεδρινα και κανα 2 άλλες γυρω από την πιατσα του ΟΠΑΠ στο σιτιγκεητ
ρε φίλε έλεος.. μια πληροφορία ζήτησε ο άνθρωπος κι έγραψες βιβλίο... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

CLS200

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
18
Πόντοι
0
ομως το παρακολουθω χρονια και με εχουν βοηθησει η γνωμη σας και οι εμπειριες σας πολλες φορες

CLS200

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
18
Πόντοι
0
συγγνωμη αν εχω παρομοιο nick με αλλον χρηστη αλλα απο τα πολλα που εγραψα αυτο δεχτηκε μονο τα υπολοιπα χρησιμοποιουνται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom