Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.357
- Πόντοι
- 28.786
Μπορείς να μου στείλεις τα link των Σαζή και Ανδρεαδάκη.
Ευχαριστώ!
τυπε δεν αμφιβάλω είπα έδωσα 500 κ πιάστηκα Μαλακαςδεν ξερω για πρακτορεια κ ετσι..παντως μεσω γνωστων πριν καποιους μηνες επαιζε κ πιο κατω απο τα 250 ;)
Παντως για τους γηραιούς κυρίους που σκάνε πεντακοσάρικα μια και εζήλωσαν τη δόξα του Ούγκο Σιφρέντι ας μην ανησυχούν !!!![]()
![]()
![]()
Μπορείς να μου στείλεις τα link των Σαζή και Ανδρεαδάκη.
Ευχαριστώ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί δεν ανοίγεις έμα νήμα με photostory και τα σχόλια σου που χτυπάνε στην καρδιά ρε φίλε;![]()
![]()
πρωτον- ποτε δεν σταματησε να δουλευει,απλα καποιοι λενε οτι δουλευει μονο με αυτους που συμπαθει..ενω καποιοι αλλοι λενε οτι δουλευει με αυτους που εχει πιασει κοροιδα..Ρε παιδιά ...
τελικά η Βερόνικα δουλεύει; έχει προμοτορες;![]()
Για να καταλάβει και ο υπόλοιπος κόσμος ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΑΠΑΤΖΑΣ είσαι αλλά και ΨΕΥΤΟ-προμότορας, γιατί ένας επαγγελματίας προμότορας βγάζει και κανένα φράγκο στην τσέπη, ενώ εσύ αντιθέτως ψάχνεις για κανένα τσάμπα γαμισάκι...
Πόσες φορές πήγες να πλασσάρεις από "πίσω" κοπέλες που ενώ είχαμε τιμές πάτο, τους έλεγες παπαριές ότι έχουν τιμή φθηνή και να ανεβάσουν τιμές και μετά τις έσπρωχνες ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΕΣ για την εύνοια τους???? Έλα για πες????
Θα μιλήσεις εσύ ή να ανοίξω το στόμα μου???? Σε προκαλεί ο "Τρολλάκιας".![]()
![]()
Επίσης να σου πω και τα εξής για αυτές που ήδη γνωρίζω...:
1) Έαν η Ανδρεαδάκη είναι σαν δίφυλλη ντουλάπα...
α) ή έχεις καιρό να την δείς
β) σίγουρα δεν την έχεις γαμίση
γ) εσύ είσαι τότε σαν SUPER TANKER μπροστά στην δίφυλλη ντουλάπα.
δ) 300 για 2 ώρες σου κάνει?????
Μην ξεχνάς επίσης ότι η Ανδρεαδάκη έχει κάνει και 10 εξώφυλλα. Έχει πάρει και ένα τίλτο, έχει κάνει και δεκάδες διαφημίσεις/φωτογραφίσεις.
Αααα... ξέχασα να σου πω... η Βερόνικα μπροστά στην Ανδρεαδάκη είναι σαν να λέμε Yugo με Porche αγαπητέ. Και ΔΕΝ μιλάμε για ύψος. Άστο... ζήτημα εάν φτάνει στον αφαλό της.
Μου κάνεις και σύγκριση τρομάρα σου.![]()
![]()
2) Το Αλβανογιουρβαλάκι που λες...
α) παίζει από 120 έως 150 φίλε μου για 1 ωρίτσα χωρίς ρολογάκι και έχει κάνει άμα λάχει και 5 επαγγελματικές φωτογραφίσεις.
η Βερόνικα τι έχει κάνει εκτός από ένα βίντεο με κατούρημα???
Παίδες δεν θα τα έγραφα δημόσια αυτά, αλλά με αναγκάσε ο Κομπογιαννίτης!![]()
![]()
![]()
Σπίτι του κρεμασμένου δεν είναι καλό να μιλάτε για σκοινί. Όταν σας την έπεφταν τότε, ήταν όλοι τους νταβατζήδες;
Μήπως έχετε επιλεκτική μνήμη και κλασικά τα γράφετε όπως σας συμφέρουν; Είναι τουλάχιστον αστείο, ενώ
προωθούσατε συγκεκριμένα στα κρυφά μια κοπέλα και κάνατε τον προρνοντελάλη με τιμές και υπηρεσίες, το γεγονός ότι βγαίνατε και λέγατε πως το κάνατε από καλή καρδιά για να την βοηθήσετε και δίχως αντίτιμο, και αυτό μόνο σαν φάρσα μπορεί να ακούγεται. Παρά την αρχαία κόντρα μας, και παρά τα σκληρά λόγια, ήμουν ωστόσο από τους ελάχιστους που βγήκα και είπα τότε ότι δεν είστε νταβάς (άλλο αν είχατε ενδεχομένως από την κοπέλα, "άλλου είδους" οφέλη, μή οικονομικά) παρά ένας θλιβερός γεροντο-αγαπούλης.
Σχετικά με τον κ. Yorkie, θυμάμαι ειδικά ότι τότε, είχατε εκμεταλλευτεί την όποια φιλία σας (και το κύρος που διαθέτει)
αναφέροντας το όνομά του και εκθέτοντας την εμπιστοσύνη του, μιλώντας για επαφές σας στο facebook, αποζητώντας
(μάλλον, εκβιάζοντας) δημόσια κάλυψη. Όταν κάποιος έχει χεσμένη τη φωλιά του, είναι καλό να καθαρίζει μόνος τα όποια
σκατά του και όχι να τρέχει σαν τον Καραγκιόζη στον "Μπαρμπα-Γιώργο" για στήριγμα. Τότε είπατε όσα είχατε να πείτε,
και σοφά αποσυρθήκατε στην σιωπή για μεγάλο διάστημα. Τώρα, καλοκαιριάτικα και με αυτή τη ζέστη, γιατί ανακατεύετε
ξανά τα παλιά ξεραμένα σκατά; Υπάρχει κάποιος λόγος;
Αντε βρε κλωνοποροφόρε παπατζή. ΒΓΕΣ με το αληθινό σου λογαριασμό. Ουστ από εδώ. ΟΥΣΤ!!Μερικοι εδω μεσα ειναι πιο γιδια κι απ τα γιδια. και κανουν και τον Ηρακλη Πουαρω . Ααααρε κομπλεξαρες που λετε κι οτι εχετε γαμησει μουναρες.... με την αξια σας βεβαια!
Όταν είσαι έτοιμος... μιλάμε. ;)εγω θα θελα για το γιουβαρλακι, αν και στο fb της δηλωσε δεν κανει βίζιτες :S
Τοτε συγνώμη την είχα συνάντηση παλιότερα...! Μάλλον άλλαξε προς το καλύτερο εμφανιση
Επιβεβαιώνω ότι κόκκινο. Η Άξια γαμιέται δίχως αύριο με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ λεσβιακό και παρτούζες.
Αυτή είναι αλλά εκεί είναι στα 250 την ώρα μέσω γραφείου. Αλλιώς μέσω δικού μου κονέ στα 300 το δύωρο. ;)
Αν και το έχω ξανακάνει και δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι θα δώσω κάποια άλλα στοιχεία του thread σε εικόνες !!
Αντε πάμε !!
Για κάποιους θιασώτες της νεαράς ισχύει ότι υπαινίσεται η εικόνα