Γιατί ξαναέγραψες;
Παραδέχτηκες ότι είπες ψέμματα και σε εμένα.
Όταν ήταν πολύ αργά βέβαια βγήκες κ το είπες.
Βέβαια την είχα καταλάβει τη δουλειά από την αρχή..
Υποτίθεται ότι με "προστάτευες" και μου είχες γράψει κ αλλού ότι με βλέπεις "σαν γιό σου"
Φυσικά και δεν έδωσα σημασία σ'εκείνα τα λόγια.
Το αστείο είναι ότι τελικά ο άνθρωπος δεν πα'να ναι 30 ή 40 ή 50 ή και 60 χρονών..
Δεν μαθαίνει ποτέ του.
Οι περισσότεροι θα πουλούσαν οποιονδήποτε για μιά γκόμενα..με το 1/3 της ηλικίας τους,η οποία βέβαια δεν έχει καμία ανάγκη κανέναν.
Την ανάγκη την έχουνε σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία, όταν αρχίσει κ πέφτει η αξία τους..
Α, περίμενε τώρα γιατί εσύ όντως χρήζεις ειδικής απάντησης!
Ξαναέγραψα γιατί διαστρεβλώθηκαν τα όσα είχα γράψει.
Δεν μου λες ρε Γιόρκυ εσύ τελικά την κοπέλα όταν σου είπα πως ήθελε να σε δει λόγω τιμής δεν την είδες ή γιατί σε κάτι άλλο δεν τα βρήκατε; Επίσης δεν σεβάστηκες πως εγώ δεν ανέφερα δημόσια το ποιος είχε δώσει τα 600 στο Αλβανογιουβαρλάκι.
Κι αφού σου είχα απαντήσει με π.μ. στο φ/β την θέλεις και δημόσια την απάντηση; Θα την έχεις λοιπόν.
Γιατί τότε μιλούσα πολύ πιο συχνά μ' αυτήν παρά μ' εσένα! Και ναι και στο είχα γράψει και το εννοούσα πως σε θεωρούσα γιό μου, αλλά προ έτους που μου την είχαν πέσει αναίτια οι νταβατήδες και με αποκαλούσαν εμένα νταβατζή και το ήξερες δεν βγήκες να μου σταθείς! Από τότε σε ξέγραψα από "γιο", υπέθεσα πως θα το είχες καταλάβει...