ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 24.344
- Πόντοι
- 24.596
νομιζω μετα απο ολα αυτα πρεπει να ανοιχτει και ημερησια ενημερωση για κατουρημα :S :S :S
Καλησπέρα Διαβολόπαιδο. Ακόμα περιμένω να παραστρατήσεις μπας και σε εξορκίσω. ;)Έλληνα σορυ που επεμβαίνω στην συζητηση που εχεις ανοίξει με όλο μπου!!!
Εχεις σκεφτεί το γεγονός οτι όλοι αυτοί που γράφουν θετικά σχόλια για την Βερόνικα μπορεί και να τα εννοούν πραγματικά και οχι επι σκοπού;;;
Καταλαβαίνεις οτι πιέζεις κόσμο να δει την Βερόνικα με την δίκη σου μάτια;;;
Εισαι λάθος φίλε και νομίζω οτι θα εισαι πιο μάγκας αμα το παραδεχθείς και δημόσια.
Εχεις κράξει,εχεις προσβάλει,εχεις βρίσει,εχεις γράψει κατεβατά απίστευτα (απορώ που βρισκεις τόσο χρόνο) και για το οτι χάλασε αυτο το νήμα εχεις ένα μεγάλο ποσοστό ευθύνης..Την υπερ ανάλυση που κανεις και κατανοείς μόνο εσυ καλό ειναι να την κρατήσεις για σένα διότι κουράζει απίστευτα εμάς τους χαζούς.
Αμα θες την αλήθεια λοιπόν πρέπει να στην πει κάποιος...Ελπίζω να καταλαβαινεις.Φιλικά.
Δεν αμφέβαλα ποτέ για αυτό. ΠΟΤΕ δεν είπα κάτι διαφορετικό αγαπητέ. Είμαι σίγουρος ότι κάποιο μεγάλο ποσοστό το πιστεύει αυτό. Άλλωστε τα γούστα και οι απόψεις διίστανται.Εχεις σκεφτεί το γεγονός οτι όλοι αυτοί που γράφουν θετικά σχόλια για την Βερόνικα μπορεί και να τα εννοούν πραγματικά και οχι επι σκοπού;;;
Για διευκρίνησε εσύ που καταλαβαίνεις (όπως λες) πως προσπαθώ να πιέσω κόσμο να δει την Βερόνικα με την δική μου ματιά.Καταλαβαίνεις οτι πιέζεις κόσμο να δει την Βερόνικα με την δίκη σου μάτια;;;.
Σε ποιο από όλα είμαι λάθος ρε Διαβολόπαιδο?????Εισαι λάθος φίλε και νομίζω οτι θα εισαι πιο μάγκας αμα το παραδεχθείς και δημόσια.
Προσβάλω αυτών που με προσβάλλει αγαπητέ. Και ακόμα ΔΕΝ έχω φτάσει στο σημείο να προσβάλω κανένα. Όσο για τον χρόνο μου, δόξα το Θεό έχω άπλετο. Συνταξιούχος αργόσχολος βλέπεις.Εχεις κράξει,εχεις προσβάλει,εχεις βρίσει,εχεις γράψει κατεβατά απίστευτα (απορώ που βρισκεις τόσο χρόνο) και για το οτι χάλασε αυτο το νήμα εχεις ένα μεγάλο ποσοστό ευθύνης..Την υπερ ανάλυση που κανεις και κατανοείς μόνο εσυ καλό ειναι να την κρατήσεις για σένα διότι κουράζει απίστευτα εμάς τους χαζούς.
Αμα θες την αλήθεια λοιπόν πρέπει να στην πει κάποιος...Ελπίζω να καταλαβαινεις. Φιλικά.
Ποιός την κατούρησε?Της 'αρεσε η το έκανε για το χρήμα?Το κλιπ θα το δούμε?νομιζω μετα απο ολα αυτα πρεπει να ανοιχτει και ημερησια ενημερωση για κατουρημα :S :S :S
Ρε ελληναρα μου δεν εχω ουτε τον χρόνο ούτε και την διάθεση να γυρίζω τις σελίδες μια μια της Βερόνικας και του μπου για να ψάχνω και να κάνω αντιγραφή-επικόλληση..
Ελα τωρα....όλοι μας είδαμε οτι την αποκαλείς κατουρλου,μπαζο και αλλα τέτοια όμορφα.
Το οτι αποσύρθηκε και κράτησε 10-20 πελάτες (στους οποίους ΔΕΝ ειμαι μεσα εγω) ειναι δικαίωμα της.Σιγα μην σου υπόγραφε και συμβόλαιο εργασίας για το μπου!!!
Και το πιο περίεργο απ'ολα ειναι οτι δεν γαμησες κιόλας..Δλδ αμα την είχες πληρώσει τι θα εγραφες σήμερα για 'κεινη;;;;
κατι ακουγεται για τον πα-ντο..zητα λενε την εγκριση του μεντορα του για να το δημοσιευσει :- :S :S :SΠοιός την κατούρησε?Της 'αρεσε η το έκανε για το χρήμα?Το κλιπ θα το δούμε?
σιγά το βίντεο ρε μαν δείχνει να την κατουράει ένας σιγά το πράγμα..κατι ακουγεται για τον πα-ντο..zητα λενε την εγκριση του μεντορα του για να το δημοσιευσει :- :S :S :S
Φιλε μου σκορπιε την αναγνωριζω απο αυτα γιατι εγω την εχω συναντησει αρκετες φορες αλλα τον τελευταιο χρονο...οχι σαν βιβη και αντριανα οπως πολλοι αλλοι...αλλοι λενε οτι πιο παλια ηταν πιο τσουπωτη και τωρα τελευταια ειχε αδυνατισει...εγω λεω οτι πιστευω...στα αλλα βιντεο απλα δεν μου λεει κατι...λεω οτι δεν αυτη....αλλα εμενα με πειραζει ρε φιλε οτι ολοι εμεις που εχουμε παει με βερονικα ειμαστε τα μαυρα προβατα και ολοι αλλοι οι καλοι...δεν ειναι ετσι...εγω δεν εχω αισθανθει ποτε κοροιδο
Δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις πόσο μάλλον σε ανόητα τρολαρίσματα. Δεν ξέρω καν πότε θα επανασυνδεθώ. Καλό καλοκαίρι να έχετε!
Γιατί ξαναέγραψες;Έγραψα κάτι πριν 24+ ώρες κι από περιέργεια μπήκα να δω τί έγινε...
Λέει ο άλλος πως έπρεπε να το είχα πει νωρίτερα πως είχα ψωνίσει πιο φτηνά για να "προστατεύσω" τους άλλους. Γιατί να σε προστατεύσω ρε μάστορα, σε ήξερα κι από χθες;
τον ZZTOP2000 γιατί τον κιτρινίσατε; Αψυχολόγητη ενέργεια...