Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μόλις έκανα ένα αφού σε τρώει.ρε σεις ειδα ολα τα like στις φωτο της Αννουλας. ο zebu δεν εκανε κανενα. αρρωστος ειναι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μόλις έκανα ένα αφού σε τρώει.Σε όσες (ξανα) έβαλε έχω κάνει. Όταν βάλει καινούριες εδώ είμαστε. Προς πληροφόρησή σου, η ενημέρωση που έχω, θέλει να έχει βάλει σκοπό να μας τα βγάλει τα ματάκια με τις καινούριες!
![]()

Ψέματα να πω; Ναι, ζηλεύω. Βέβαια ο τρόπος να φύγει η ζήλεια είναι γνωστός... Ταμάμ!δεν ειμαι τοσο στο να βλεπω φωτο. προχωρω στην πραξη.![]()
![]()
την Αννουλα την εχω τιμησει. ζηλευεις???![]()
![]()
![]()
Ψέματα να πω; Ναι, ζηλεύω. Βέβαια ο τρόπος να φύγει η ζήλεια είναι γνωστός... Ταμάμ!![]()

βουρ τοτε. ορμα στο κωλαρακι της.
με ευγενεια παντα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

εοπα κ γω δεν θα το πει για ποπο![]()
![]()

Δεν είμαστε όλοι τσογλάνια και κωλόπαιδα όπως εσύ αγαπητέ μου.βουρ τοτε. ορμα στο κωλαρακι της.
με ευγενεια παντα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Δεν είμαστε όλοι τσογλάνια και κωλόπαιδα όπως εσύ αγαπητέ μου.![]()
![]()
![]()

πεσμας κανενα καλο να μην ειναι τσιμπημενο ;)Καλο κομματι αλλα λιγο τσιμπημενο νομιζω...
Από τι να είναι τσιμπημένο;πεσμας κανενα καλο να μην ειναι τσιμπημενο ;)
τετοια κομματια στην φυλης γαμας ο θεος να το κανει... 15 λεπτα με εικοσι γιουρο ;)πεσμας κανενα καλο να μην ειναι τσιμπημενο ;)
απο την μαγια την μελλισαΑπό τι να είναι τσιμπημένο;![]()

αδιορθοτι ειστε

ρε λαμογια εδω ειστε παλι για καβλαντισμααδιορθοτι ειστε
![]()
![]()
![]()
![]()

καλα εσυ εισαι νουμερο 1 στης καταδρομικες
Τι έκανα πάλι;καλα εσυ εισαι νουμερο 1 στης καταδρομικες
ασε σε μαθαμε και εσενα κρυφοπουτανιαρης εισαιΤι έκανα πάλι;![]()
και μας το παιζης παρθενοπη σε ολα τα νηματα

ασε σε μαθαμε και εσενα κρυφοπουτανιαρης εισαικαι μας το παιζης παρθενοπη σε ολα τα νηματα
![]()
![]()
![]()