fredm5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 361
- Πόντοι
- 286
(γιατι μπήκαν ημερομηνιες δεν ξερω...)
Αν δεν ξέρεις μην μιλάς.
Εκτός από ημερομηνίες μπήκαν και τιμές σε κορώνες. Μόνο η ίδια μπορεί να το κανει.
Αν δεν ξέρεις μην μιλάς.
Εκτός από ημερομηνίες μπήκαν και τιμές σε κορώνες. Μόνο η ίδια μπορεί να το κανει.
εσυ που ξερεις δοκιμασε να την βρεις χωρις να χρησιμοποιείσεις ετοιμο link!
χολή κ μιζέρια βγάζουν εδώ μέσα όσοι δεν πρόλαβαν να πηδήξουν ή δεν είχαν τα χρήματα όταν ανέβηκε η τιμή, απλά τα πράγματα.
αυτοί εξάλλου ανεβάζουν το thread ψηλά κάθε τόσο
και όλη αυτή η χολή φυσικά επειδή η κοπέλα είναι μούναρος και κάνει και καλό πήδημα, αν ήταν σαύρα και έπιπλο δεν θα ασχολούταν κανένας
φυσικά αν δηλώσει στο φόρουμ ότι ξεκινάει ξανά, όλοι αυτοί που κράζουν θα φτιάξουν τον κλώνο τους, θα σπάσουν τον κουμπαρά τους και θα στηθούν στην ουρά υπομονετικά....με παρακαλετα
Βουλομενο γραμμα διαβαζεις τυπε μου. Εχεις το κληρονομικο χαρισμα..!χολή κ μιζέρια βγάζουν εδώ μέσα όσοι δεν πρόλαβαν να πηδήξουν ή δεν είχαν τα χρήματα όταν ανέβηκε η τιμή, απλά τα πράγματα.
αυτοί εξάλλου ανεβάζουν το thread ψηλά κάθε τόσο
και όλη αυτή η χολή φυσικά επειδή η κοπέλα είναι μούναρος και κάνει και καλό πήδημα, αν ήταν σαύρα και έπιπλο δεν θα ασχολούταν κανένας
φυσικά αν δηλώσει στο φόρουμ ότι ξεκινάει ξανά, όλοι αυτοί που κράζουν θα φτιάξουν τον κλώνο τους, θα σπάσουν τον κουμπαρά τους και θα στηθούν στην ουρά υπομονετικά....![]()
Πολύ σωστά ποστ.
Κατά τα άλλα προφανώς καλά κάνει η κοπέλα και αφού μπορούσε άλλαξε επίπεδο.
Η συζήτηση όμως νομίζω ότι τρεναρει επειδή κάποιοι βγήκαν κατευθείαν να αμφισβητησουν το τουρ ενώ είναι φως φανάρι και αλλοι να επιμένουν ότι σταμάτησε.
Εδω έκανε η ίδια αναφορά επειδή κάποιος ξαναποσταρε μια φώτο που η ίδια είχε ανεβάσει πριν μερικές σελίδες.
Ρε φίλος δεν είμαι Σουηδία και δεν με νοιαζει να ψάξω.
Φαντάζομαι ότι σε όσους απευθύνεται τους έχει ενημερώσει με mail.
Κάποιος άλλος το έγραψε ότι δεν ψάχνει νέους πελάτες, δουλεύει σε κλειστό κύκλο όπως και στην Ελλάδα.
Όσοι ενδιαφέρονται βλέπουν τις ημερομηνίες και κλείνουν με τον τρόπο που είχαν από τα προηγούμενα τουρ.
στο ΕΝ την βρίσκεις μόνο ως αποθηκευμένο link
δοκιμασε να την ψαξεις ή πήγαινε σε cg της Στοκχολμης και δεν θα βρεις τίποτα σχετικό
Νταβαντουρι γίνεται γιατι έχει μεγάλο fanclub, τα μέλη του οποιου δεν μπορουν να κοψουν τις αγαπημενες του συνηθειες!
αφου δεν ανοιγει η σελίδα της στο EN πως θα τη δουν οι πελατες της οτι ανεβαινει???
(είπαμε μονο με link ανοίγει)
εγω την είχα στα favorites στο ΕΝ και την απέσυραν!!!
απλά είναι μαλακία του ΕΝ που άφησε ίχνη της
και στο κατω κατω αν ήθελε έστελνε κατευθειαν mail στον κλειστό κυκλο της, δεν χρειαζόταν το ΕΝ
Γι αυτο μην είσαι τοσο απότομος με τους συναγωνιστες σου! Μπορει να τα ξέρεις όλα αλλα σου ξεφευγουν λεπτομέρειες...
Εγώ αγαπητέ Διαβολοδιαβασμένε... ΔΕΝ βρίζω ποτέ..!! Οπότε σημαίνει ότι ΔΕΝ με διαβάζεις, οπότε είσαι ΑΚΥΡΟΣ..!!Εσυ που την εβριζες
κοροιδευες εμας που πληρώσαμε ακριβά ραντεβού,
έκανες κωλοτουμπα? (έδωσες 250)
αφου δεν ανοιγει η σελίδα της στο EN πως θα τη δουν οι πελατες της οτι ανεβαινει???
φιλος εγω ειπα τι καταλαβαινω και εσυ πιστευε οτι νομιζεις.
Κανεις ερωτησεις χωρις να δινεις απαντηση στην πιο βασικη:
Γιατι στην σελιδα μπηκαν ημερομηνιες και τιμες σε κορωνες?
θυμιζεις την γυναικα που κερατωνει τον αντρα της και οταν την πιασουν στα πρασα λεει: Δεν ειναι αυτο που νομιζεις!
Ελπιζω να μην εισαι παντρεμενος!!
Και ποιος ο λογος να ενημερωνει μια σελιδα χωρις τροπο επικοινωνιας?![]()
![]()
δεν ξερω τι προσπαθεί να πετύχει αλλα υπαρχουν κενα...
καντε και οι δυο σας αιτηση στην αντιτρομοκρατική, ειναι κριμα να χαραμιζεται τετοιο ταλεντο
ασχολούνται με τη Βερονικα δεν προλαβαίνουν![]()