Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ελα ρε φιλε ! μην γραπωνεις το αγκιστρι. Κοντα στα -50 ειναι.Τι??? Μου κάνει εντύπωση!
Τόσο μεγάλη και κανείς δεν το αναφέρει....
Κατηγορία granny δλδ....
Τι??? Μου κάνει εντύπωση!
Τόσο μεγάλη και κανείς δεν το αναφέρει....
Κατηγορία granny δλδ....
Με τις ευλογιες σου γεροντα..ωραιο θεμα ανοιξαμε...
μονο ο μοχα ξερει...
δυο ωρες ακομα το μηνα μαζι της και θα ειναι ζευγαρι...
εσυ με ξερεις...ξερεις καλα αν με ρωτουσες θα σου ελεγα καμια τοσο...
![]()
βαρελοτα...

Δε βγαζεις ακρη εδω μεσα με τιποτα πλεον!!! Ο καθε ληξιαρχος καυλωμενος αντι να γαμησει ρωταει την ηλικια....1000 σελιδες σχολια, με το 90% αυτων να τα σπανε για παρτη της με φωτο που φτανει κατα προσεγγιση το 99% αντιπροσωπευτικοτητας για τη νυφη (πρωτη η και δευτερη σελιδα-δε θυμαμαι τωρα) και ακομα ρωτανε μαλακιες....Τι να πω? Βαρελοτα λεμε! Σκετοι στρακαστρουκες!Αντε ρε ..και ήμουν έτοιμος να απαντήσω
60 είναι το λέει και το όνομα![]()
μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..θα ήθελα το τηλέφωνο της αντιγόνης..ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
δυναμη η μαριναρα
κ καυλα η φιλη της![]()
Φίλε μου , με Μαρίνα παιρνεις και Αντιγόνη. Τωρα αν σου αρεσει η Αντιγόνη κανε ενα duo και ζητα το τηλεφωνο. Κανει και δικα της ραντεβου. Ειναι χρονια στο κουρμπετι.μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..θα ήθελα το τηλέφωνο της αντιγόνης..ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Οχι ομως μπροστα στη Μαρινα...Φίλε μου , με Μαρίνα παιρνεις και Αντιγόνη. Τωρα αν σου αρεσει η Αντιγόνη κανε ενα duo και ζητα το τηλεφωνο. Κανει και δικα της ραντεβου. Ειναι χρονια στο κουρμπετι.
Οχι ομως μπροστα στη Μαρινα...
εμενα η μαρινα μου κανονιζε παντα με αντι
εσυ εισαι αλλη κατηγορια. σε γουσταρουν τα κοριτσια να σε μοιραζονται. εχεις το μελι στην τσουτσουνα σου φαινεται.![]()
![]()