Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Απίστευτη διάθεση που έχεις Όλγα !Δε θυμαμαι! Ημουν ολοκληρη σε δονηση!
Ξέροντας σε,θα ήσουν και αναψοκοκκινισμένη Όλγα!Προσπαθουσα η ερμη να καταπιω τα βογγητα που μου φταναν στο στομα...
Να σαι καλα κι εσυ και οσοι μου προσφερετε την αναζωογονητικη κρεμα προσωπου μου ;)
E τοτε να κανουμε καμια παρτουζα καμια δεκαρια και να σου δωσουμε μια τεραστια ποσοτητα κρεμας που την εχεις αναγκηΝα σαι καλα κι εσυ και οσοι μου προσφερετε την αναζωογονητικη κρεμα προσωπου μου ;)

Ξέροντας σε,θα ήσουν και αναψοκοκκινισμένη Όλγα!
Όχι από ντροπή Ολγα,αλλά από καυλα όπως λες και εσύ!
Υποχρεωτικα στον παγκο παλι :'( πενταημερη. Δε θελω να αγιασω αλλα δε μπορω. Καλη Ανασταση guys ❤
Αυτη η επιλογη ειναι πολυ καλη,να τρελαινεσαι!Μωρε εγω εχω επιλογες! Μπλοκαρω το ενα τερμα και μενουν τ αλλα δυο στη διαθεση σας. Υπερπροθυμα να εξυπηρετησουν εξαιτιας των ορμονων μας που ναι στα υψη ιδιαιτερα αυτες τις μερες ;) Ενας Σκορπιος τα ξερει καλα αυτα![]()

αυτα ειναι...Μωρε εγω εχω επιλογες! Μπλοκαρω το ενα τερμα και μενουν τ αλλα δυο στη διαθεση σας. Υπερπροθυμα να εξυπηρετησουν εξαιτιας των ορμονων μας που ναι στα υψη ιδιαιτερα αυτες τις μερες ;) Ενας Σκορπιος τα ξερει καλα αυτα![]()
τα αλλα δυο ολγακι μου είναι τα δυνατα σου σημεια........πιπα κωλο και αιωνιοτητα μαζι σου,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Μωρε εγω εχω επιλογες! Μπλοκαρω το ενα τερμα και μενουν τ αλλα δυο στη διαθεση σας. Υπερπροθυμα να εξυπηρετησουν εξαιτιας των ορμονων μας που ναι στα υψη ιδιαιτερα αυτες τις μερες ;) Ενας Σκορπιος τα ξερει καλα αυτα![]()