Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Άντε και πολλά ταρατσάκια σου εύχομαι. Κοίτα μην τα κάνεις αεκάκια και είναι μεσ'τη μιζέρια μια ζωή. Να τα κάνεις Αρειανούς για να έχουν συνέχεια χαρέςAγγλίδα!
Αρη και Μαντσεστερ.Άντε και πολλά ταρατσάκια σου εύχομαι. Κοίτα μην τα κάνεις αεκάκια και είναι μεσ'τη μιζέρια μια ζωή. Να τα κάνεις Αρειανούς για να έχουν συνέχεια χαρές![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Thanks!!!Άντε και πολλά ταρατσάκια σου εύχομαι. Κοίτα μην τα κάνεις αεκάκια και είναι μεσ'τη μιζέρια μια ζωή. Να τα κάνεις Αρειανούς για να έχουν συνέχεια χαρές![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Εγω μετακομιζω Κινα...
ταράτσα σου εύχομαι κάθε ευτυχία καθώς και να μην ξεκόψεις... ;)Aγγλίδα!
Ειναι αληθεια οτι τη προηγουμενη χρονια που εμενα εκει ηταν το 2004-5 που πεσαμε,ευχομαι τωρα να μην λαμβανω τοσο ασχημα μαντατα...Κικε παραιτησου τωρα αμεσως...Εεεεεεεε, που πας....
θα χάσεις την τουρνέ στην επαρχία...
Νέα επεισόδια με πρωταγωνιστές τον Λάμπρο, 2 γιάννηδες και το τρακτέρ...
Ζητούνται επιβάτες για την καρότσα...
Απο που να την ξεκόψω?ταράτσα σου εύχομαι κάθε ευτυχία καθώς και να μην ξεκόψεις... ;)
μαλλον απο το σαιτ εννοει...για κανα χρονο κανε διαιτα απο εδω,αμα ψιλοβαρεθεις,εδω ειμαστε...Απο που να την ξεκόψω?![]()
Δεν νομίζω να εννοεί αυτό, ιδέα δεν έχει για αυτό το σαιτ!μαλλον απο το σαιτ εννοει...για κανα χρονο κανε διαιτα απο εδω,αμα ψιλοβαρεθεις,εδω ειμαστε...
Παντρευεσαι και τα'χεις χασει Ταρατσα,σε σενα αναφερεται ο θεσπαντερ...Δεν νομίζω να εννοεί αυτό, ιδέα δεν έχει για αυτό το σαιτ!
Μπορεί!Παντρευεσαι και τα'χεις χασει Ταρατσα,σε σενα αναφερεται ο θεσπαντερ...
αν ξεκοψεις απο εδω,καντο επειδη γουσταρεις,οχι επειδη ετσι πρεπει...Μπορεί!![]()
Άμα βαρεθώ θα ξεκόψω!αν ξεκοψεις απο εδω,καντο επειδη γουσταρεις,οχι επειδη ετσι πρεπει...
δυστυχως δεν θα ξεκοψει απλα οταν γραφει για πρεμιερ λιγκ θα στεκεται σουζα για την αρσεναλ γιατι στην αγγλια η μαλλινη παντοφλα εχει αντικατασταθει απο σαμποταράτσα σου εύχομαι κάθε ευτυχία καθώς και να μην ξεκόψεις... ;)

να ξεκόψεις μωρή χοντρή...να ησυχάσουμε απο σένα......νισάφι πια....Άμα βαρεθώ θα ξεκόψω!
Σε λίγες μέρες που την κάνω για Λονδίνο θα ξεκόψω, αλλά για λίγο! Θα είμαι εδώ για να σε τυραννάω!να ξεκόψεις μωρή χοντρή...να ησυχάσουμε απο σένα......νισάφι πια....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Δεν είναι αυτό το πρόβλημα!δυστυχως δεν θα ξεκοψει απλα οταν γραφει για πρεμιερ λιγκ θα στεκεται σουζα για την αρσεναλ γιατι στην αγγλια η μαλλινη παντοφλα εχει αντικατασταθει απο σαμπο![]()
βασάνισε με καύλα μου...κάνε με να πεθάνω.....στον...κωλο σου επάνω........γαμώ τις οποιοκαταληξίες ο πούστης....Σε λίγες μέρες που την κάνω για Λονδίνο θα ξεκόψω, αλλά για λίγο! Θα είμαι εδώ για να σε τυραννάω!![]()