Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δυστυχώς δεν θα έρθω σε άλλη πολύ μόνο Λεμεσό θα είμαι μέχρι 30 Μαρτίου μετά φεύγω. Ελλάδα αλλά στο επόμενο ταξίδι μου σύντομα θα ξαναέρθω και λευκωσια

Δυστυχώς δεν θα έρθω σε άλλη πολύ μόνο Λεμεσό θα είμαι μέχρι 30 Μαρτίου μετά φεύγω. Ελλάδα αλλά στο επόμενο ταξίδι μου σύντομα θα ξαναέρθω και λευκωσια
Απο Λεμεσο πια ειναι η καλυτερη στο να ειναι ενεργητικη;
ρε παίδες απ τη Κύπρο.. έτσι από περιέργεια το έχει πάρει κανείς σας αυτό;;
ευχαριστώ ρε ΤζορτζΕξαιρετικά φιλότιμο παιδί, προσωπικά μου φάνηκε στα πρώτα της βήματα, σου βγάζει ότι θέλει δουλεία ακόμη αλλά προσπαθεί και σέβεται πλήρως τον πελάτη, σχεδόν ανυπαρκτο βυζάκι, αρκετά μεγάλο εργαλείο αλλά σίγουρα όχι 22εκ, παλιά δήλωνε μόνο παθητική και χρησιμοποιούσε άλλο όνομα το οποίο μου διαφεύγει. Η εμπειρία μου ήταν πριν κανένα περίπου χρόνο, πιστεύω ότι θα βελτιώθηκε πολύ και ότι αξίζει μια δοκίμή.
Να σαι καλα, δεν ειμαι ακομα Λεμεσο απο αρχες Μαιου θα ειμαι απλα ειπα να ρωτησω, αρα δεν εχει κατι. Αναμενουμε ...Απο Λεμεσο πια ειναι η καλυτερη στο να ειναι ενεργητικη;
Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτή την ύπαρξει;
Εχει καπιος γνωμη για αυτες?
Για την πρώτη κάνε τον κάπο και τσέκαρε μια σελίδα πίσω
Για την δεύτερη ιδέα δεν έχω
toympanoκαλυσπερα σε ολους μηπως να μου πει καπιος για γλυκα μου φενεται παντως ευχαριστω παιδια εκ των προτερων![]()