Geo12S
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2017
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Πράγματι μιλάμε για πολύ σέξι γυναικάρα με τα όλα της
Να ευχαριστησω πολυ ενα απο τα πιο καυτα κοριτσια του φορουμ....
Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου που μας τιμησες με την παρουσια σου!
Πράγματι μιλάμε για πολύ σέξι γυναικάρα με τα όλα της
Να ευχαριστησω πολυ ενα απο τα πιο καυτα κοριτσια του φορουμ....
Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου που μας τιμησες με την παρουσια σου!
αυτη φιλε δυστυχως δεν την ακουμπαει κανεις....Εμένα μου άρεσε η αριστερή ξανθιά μπαργούμαν με τα γυαλάκια...
Αυτή που μου έφτιαξε το μοχίτο... ;)
δες τα pm σου Εσυ πάτεραυτη φιλε δυστυχως δεν την ακουμπαει κανεις....

FRANK καθοσουν αριστερα -στη γωνια- και εισαι που ξεχασες το κινητο ?και εγω πραγματι θα πω ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια ,για την ομορφη βραδυα που περασαμε στο μαγαζι.THE MONKS ηταν υπεροχα.θα γραψω παραπανω σε αλλο μηνυμα.θελω να πω τωρα για τον φιλο συναγωνιστη,που καθομασταν παρεα ,με τους δυο φιλους του και τις κυριες,ξερει αυτος .αλανι εποικινωνισε μαζι μου γιατι ξεχασα ονομα και προφιλ,η κουραση και το γηρας βλεπεις.κανε αιτημα φιλιας και θα καταλαβω.
Geo Ωραια γυναικα καθισαμε κανενα 10λεπτο παρεα την ηξερε καλα ενας φιλος που ειμαστεΠράγματι μιλάμε για πολύ σέξι γυναικάρα με τα όλα της

Εγώ που πήγα να μπω 20:02 και τότε με πήραν 5 τηλέφωνα......όλοι εκείνη την ώρα βρήκανρε συ,εχω ξενερωση λεμε...στο επομενο,θα εχουμε και κρατησεις σε τραπεζια...
εεε δε γινετε,αφου με πηρε ο υπνος και ηρθα και αργα...της μισες δε της ειδα...
και νομιζα οτι εκει που καθομουνα,θα εχω πληρη ελεγχο...
καλα μου ειπε το φιλαρακι που ειχα φερει μαζι,πηγε τουαλετα μια φαση,και μου λεει,μαλακα ολες απο κει ειναι...
και δεν ειδα και τη ντουβλη..τη τυχη μου μεσα.
μονο ο ρεβης ηρθε στο τραπαζι,και μου κανε γλυκες...
ρε ελληνα,αμα τον σπρωξω,παιζει να φαω κανα καλο μετα!!!!!!

Στη λίστα δεν υπάρχω ως Τσουτσούνης, αλλά η κατάληξη του ονόματος που σου δήλωσα συμπίπτει με αυτή του Τσουτσούνη...
Το 'πιασες το παρασύνθημα? ;)

Ναι κατάλαβα! ;-)
Ζητάω συγνώμη δημόσια φίλε!!! Αλλά που να πάει το μυαλό μου ρε φίλε ότι ήσουν εσυ!!!
![]()
ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ THE MONKS ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙ ΦΑΚ !!!
Το σάββατο, λοιπόν, υπήρξα ένας από τους νικητές για μια ώρα δωρεάν σεξάκι με μια κοπέλα από τα ''Ονειροκόριτσα''...
Τι περίεργη σύμπτωση ... και παιχνίδι της μοίρας ...
ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΓΑΜΗΣΙ
σε νέο μέλος με ... 5 posts πριν τις ευχαριστίες για το δωρεάν γαμήσι.
Αν υπήρχαν προμότορες και παπαγαλάκια
θα υποψιαζόταν κανείς ότι πρόκειται για ρεκλάμα
διαφόρων pimps ...
Στο φόρουμ όμως δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα !
Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.ημουν κάτω από την Αννα που τραβουσε τα χαρτάκια.οντως τα ανακατεψε τα έβγαζε στην τύχη και φυσικά δεν ήξερε τι νούμερο θα βγει.αν ήταν στημένο θα είχαν βγει αμέσως οι νικητές.αυτοι που δεν βρέθηκαν δεν είχαν έρθει καθόλου όχι ότι είχαν φύγει.
Γοητευτική και η συγκεκριμένη νεαρά κορασίδα!Εμένα μου άρεσε η αριστερή ξανθιά μπαργούμαν με τα γυαλάκια...
Αυτή που μου έφτιαξε το μοχίτο... ;)
Για αγρια γκαζια.......[size=10pt]Η "αγνωστη" φιλη μας! Ελπιζω ο Ελληνας να την ξερει και αυτη....Εγω δεν εχω ιδεα[/size]!
free upload image

Χτυπήστε με και άλλο....... ΕνταξειΓια αγρια γκαζια.......![]()
![]()
![]()
Πήγαινε να ξαπλώσεις καλύτερα, γιατί δε βλέπω να ηρεμείς σήμερα!!!Χτυπήστε με και άλλο....... Ενταξει