dleivas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.204
- Πόντοι
- 456
οποιοσδηποτε μπορει να ερθει στην ισπανια,δεν ειπα το αντιθετο.εχει ομως μια διαφορα.αν ερθεις εσυ στην ισπανια οπως ο περισσοτερος κοσμος,δε θα καταλαβεις και πολλα πραγματα γιατι θα ερθεις για διακοπες.εγω που δραστηριοποιουμαι επαγγελματικα και μιλαω με πολλους ανθρωπους,ειτε ειναι αριστεροι,ειτε δεξιοι,μπορω να ξερω τα πραγματα πολυ καλυτερα απο τον καθε τουριστα.αυτο πρεπει και ελπιζω να γινεται αντιληπτο.δε μπορω εγω απο την ισπανια να εξηγησω στον τραμουντανα για παραδειγμα,τι συμβαινει στο λουξεμβουργο.τύπε αν κάνεις παρέα μονο με αριστερους δεν ειναι καθολου ευκολο![]()
μετά στην Ισπανια ζεις,δε ζεις στη Καμποτζη,διπλα εισαι,μην τρελλαινεσαι,πολυς κοσμακης εχει πάει εκει και πολυ πριν απο σενα για να μας πει τα χαμπέρια
το στορι με τον αδερφο στο σαλτσαρανε λίγο οι αριστεροι γιατι για να σε πυροβολησουν και στην ισπανια και στην Ελλαδα τότε δεν αρκουσε ενα απλο ρουφιανεμα, επρεπε να ησουν αποδεδειγμένα κουμμουνιστης,να παλευεις να συρεις τη χωρα στο κουμμουνιστικο παράδεισο δηλαδή οπότε δικαιως σου γαμαγανε τη μάνα,με τη καλή εννοια πάντα
αντιθετως στο μπλοκ τυπε μου, αν δε στο πάνε, αμα σου γυαλιζε η γυναικα του γειτονα με ενα ασχετο ρουφιανεμα και λιγες ακρες με τους μπάτσους την εκανες χηρα εύκολα ;) αγρια πράγματα τύπε μου στους κουμμουνιστικους παραδείσους,καταγεγραμμενα οχι παρολες της αλάνας,τονοι οι φακελοι που ρουφιανευε η μανα το παιδι και το παιδι τη μάναυστερα απο τοσα κακα που εκανε ο φράνκο,γιατί άραγε?
απο την αλλη,εγω δεν εκθειασα το καθεστως της εσσδ,ουτε εγραψα οτι ηταν κατι τελειο οπως προσπαθειτε εσεις να μου πειτε για το καθεστως φρανκο.
ο λογος που εβαλαν νερο στο κρασι τους ειναι επειδη δε θελησαν να εχουν ξανα εμφυλιο και εκαναν αμοιβαιες υποχωρησεις ολες οι πλευρες.ειδαν και καταλαβαν πολυ καλα τι δημιουργησε ο εμφυλιος και δεν ηθελαν να το ξαναζησουν.ειναι πολυ απλο και δεν καταλαβαινω για ποιο λογο με ρωτας.