SalonicaM
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 30
- Like
- 3.128
- Πόντοι
- 8.015
Ενα δειγμα, μην τσιτωνεσαι γιατι εχω ενα κολλητο στην Σοφια που μ εμαθε τα κολπα
H μια εναι θεια 40 φευγα και η αλλη στο plovdiv...κατι πιο καλο στη Σοφια;
Ενα δειγμα, μην τσιτωνεσαι γιατι εχω ενα κολλητο στην Σοφια που μ εμαθε τα κολπα
Λοιπόν, άλλη φορά είναι καλό να προσέχεις που πουλάς παραμύθια διότι γίνεσαι γελοίος.
Η κυρία Ζένι, στην πρώτη αγγελία της Σόφιας, πρώτον δεν μιλάει καθόλου αγγλικά και δεύτερον
ποτέ της δεν πήγαινε και δεν πηγαίνει outcall σε ξενοδοχεία ή διευθύνσεις. Δουλεύει αποκλειστικά
και μόνο σε δικό της χώρο. Μίλησα προ ολίγου μαζί της στο τηλέφωνο και μου το επιβεβαίωσε.
Η άλλη κοπέλα της δεύτερης αγγελίας στο Πλόβντιβ, η κοκκινομάλλα που τάχα έχεις πάρει, και παρουσιάζεται σαν Βερόνικα χρησιμοποιεί τηλέφωνο 0886 446 981. Στο ίδιο νούμερο, παίζουν και άλλες τρείς διαφορετικές κοκκινομάλλες:
Η Ελένα (γνωστή θρασύτατη φολάρα, γυρολόγος που παίζει συνήθως σε Βάρνα, Μπουργκάς και Πλόβντιβ με έναν άθλιο νταβά
που ξέρω ότι έχει κάνει φασαρίες και έχει χτυπήσει και συναδέλφους)
κάποια Σαμάνθα, επίσης κοκκινομάλλα ()
και κάποια Τίφανυ (επίσης κοκκινομάλλα):
Οπότε μαζί με την "δική" σου κοκκινομάλλα μας βγαίνουν τέσσερις στον αριθμό με το ίδιο νούμερο. Αν ο "κολλητός" είχε ιδέα
για τα κόλπα που τάχα σου μάθαινε, θα σου πρότεινε τουλάχιστον να ψαχτείς στο alo.bg και όχι στο adamieva.
Ψιλοασχετο αλλά αξίζει τον κόπο
Λονδίνο πριν 6-7 χρονιά
Ψωνίζω από αγγελια σε σάιτ, βγαίνει Βούλγαρος νταβατζης. Με παραμυθιαζει για την κοπέλα και μου τη στέλνει.
Ε, περίμενε έξω από το δωμάτιο να του δώσει τα λεφτά η κοπέλα πριν καν αρχίσουμε.
Έπαθα πλάκα με τον τύπο και το ποσό σκατονταβαδες είναι.
Και για την ιστορία, η κοπέλα ήταν φοβισμένη τόσο που νομίζω ότι δεν τη γαμησα καν...
Λοιπόν, άλλη φορά είναι καλό να προσέχεις που πουλάς παραμύθια διότι γίνεσαι γελοίος.
Η κυρία Ζένι, στην πρώτη αγγελία της Σόφιας, πρώτον δεν μιλάει καθόλου αγγλικά και δεύτερον
ποτέ της δεν πήγαινε και δεν πηγαίνει outcall σε ξενοδοχεία ή διευθύνσεις. Δουλεύει αποκλειστικά
και μόνο σε δικό της χώρο. Μίλησα προ ολίγου μαζί της στο τηλέφωνο και μου το επιβεβαίωσε.
Η άλλη κοπέλα της δεύτερης αγγελίας στο Πλόβντιβ, η κοκκινομάλλα που τάχα έχεις πάρει, και παρουσιάζεται σαν Βερόνικα χρησιμοποιεί τηλέφωνο 0886 446 981. Στο ίδιο νούμερο, παίζουν και άλλες τρείς διαφορετικές κοκκινομάλλες:
Η Ελένα (γνωστή θρασύτατη φολάρα, γυρολόγος που παίζει συνήθως σε Βάρνα, Μπουργκάς και Πλόβντιβ με έναν άθλιο νταβά
που ξέρω ότι έχει κάνει φασαρίες και έχει χτυπήσει και συναδέλφους)
κάποια Σαμάνθα, επίσης κοκκινομάλλα ()
και κάποια Τίφανυ (επίσης κοκκινομάλλα):
Οπότε μαζί με την "δική" σου κοκκινομάλλα μας βγαίνουν τέσσερις στον αριθμό με το ίδιο νούμερο. Αν ο "κολλητός" είχε ιδέα
για τα κόλπα που τάχα σου μάθαινε, θα σου πρότεινε τουλάχιστον να ψαχτείς στο alo.bg και όχι στο adamieva.
Additional information:
Unique woman 38g.ti offers its gentle company and scorching sex, and 100% will seek me again. The pictures are mine! I do not want to lose both your and my vreme.Diskreten terrain is easy reach, convenient parkirane.Rabotya ot10ch.do21ch.
Φίλε, το 2014 στη Σόφια, νταβάς γνωστής εργαζόμενης που πλέον δουλεύει στη Μαύρη Θάλασσα,
είχε σκοτώσει πελάτη, επειδή το έπαιζε εξυπνάκιας και έκανε παζάρια κλπ.. Σο νοσοκομείο εξέπνευσε
ο τύπος μόλις τον πήγαν με το ασθενοφόρο. Τι να λέμε τώρα...
Ωραία χώρα.
Καλά κάνω που σε χώρες του πρώην υπαρκτού (εκτός ουγγαρία, τσεχία, πολωνία)
δεν στέλνω ούτε φωτογραφία μου.

Φίλε SalonicaM την Ani την είχα δοκιμάσει πριν χρόνια και ήταν πράγματι καλή. Th magdalena την είχα πάρει πέρσυ και ήταν ίσως ότι χειρότερο έχω πάρει σε αυτή τη χώρα. μου είχει έρθει μαστουρωμένη και ήταν εωτελώς ασεξουαλική. το μόνο που κατάφερα ήταν να την παίξω μια φορά. την έδιωξα γιατί δεν την άντεχα. μετά από 1 ώρα μου στέλνει SMS η ιβελίνα και με ρωτάει πως πέρασα. την έκραξα και μου είπε ότι δε θα την ξαναχρησιμοποιήσει. από τότε βέβαια μου την έχει προτείνει 2-3 φορές (προφανώς το ξέχασε).Συντομη αναφορα απο το ταξιδι μου στη Σοφια
Τιμηθηκαν 2 κοριτσια της Ιβελινας (ladies travel)
1. Ani. Ομορφουλα συμπαθητικο προσωπο αδυνατη και μικροκαμωμενη....εμενα μ αρεσει ετσι. Πολυ καλη στον αγωνα χωρις μα και μου. Φιλιά βαθια πιπα βαθια χχωριπροφυλακτικο ς σεξ σε ολες τις στασεις cim. Μια πολυ καλη συνευρεση με το σημαντικο συν οτι μιλαει καλα αγγλικα.
2. Mantalena. Προσωπο πολυ μετριο αλλα σωμα καλο. Αγγλικα λιγα. Στον αγωνα δεν λεει οχι πουθενα. Ολες οι στασεις δαχτυλα παντου ..της αρεσει. Φιλια συνεχως και πολυ βαθια. Θελει και τα μπατσακια στα κωλομερια και κανενα τραβηγμα στο μαλλι και στο τελος cim.
Η ιβελινα απ οτι φαινεται προσφερει με αυτες τις κοπελες οι οποιες ειναι ερασιτεχνες ενα καλο πακετο για τα δεδομενα της Βουλγαριας σε τσιμπημενη ομως τιμη 100 ευρω η μια ωρα και συν 50 η καθε επομενη. Προτεινεται ομως γιατι τα φθηνα πουτανακια ειναι αθλια.
Εγινε προσπαθεια να παω για nuru massage συμφωνα με τις οδηγιες του φιλου popov αλλα δεν μπορεσα να κλεισω..ουτε καν να συνεννοηθω μια και δεν μιλουσαν αγγλικα.
Εγινε επισης προσπαθεισ συνευρεσης με Μασα αλλα δεν απαντησε στο τηλ...μαλλον ηταν πολυ απασχολημενη.
Αυτα τα ολιγα και ελπιζω κατατοπιστικα.
Φίλε SalonicaM την Ani την είχα δοκιμάσει πριν χρόνια και ήταν πράγματι καλή. Th magdalena την είχα πάρει πέρσυ και ήταν ίσως ότι χειρότερο έχω πάρει σε αυτή τη χώρα. μου είχει έρθει μαστουρωμένη και ήταν εωτελώς ασεξουαλική. το μόνο που κατάφερα ήταν να την παίξω μια φορά. την έδιωξα γιατί δεν την άντεχα. μετά από 1 ώρα μου στέλνει SMS η ιβελίνα και με ρωτάει πως πέρασα. την έκραξα και μου είπε ότι δε θα την ξαναχρησιμοποιήσει. από τότε βέβαια μου την έχει προτείνει 2-3 φορές (προφανώς το ξέχασε).
Ακρα του ταφου σιωπη στο θρεντ βασιλευει...ουτε κι αυτοι που ρωταν με πμ δεν κανουν τον κοπο να γραψουν κατι.
Σε κανενα 20ημερο θα ανεβω μια βολτα...θα φερω κανενα νεο. Ισως βρω την Μασα η θα παρω κανενα κοριτσι της Ιβελινας για σιγουρια. Εκτος κι αν ο popov μας εχει κανενα νεο αστερακι. (a)
Αυτη η εσκορτιρα με τρωει αλλα...ειναι πολλα τα λεφτα].. (b)
) - χώρια τα +50 και +50 για το κάθετι...