The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 48.794
- Πόντοι
- 33.405
Ξεχαστηκατε και σας έφυγαν οι ελληνικούρες...?
Εσείς δηλαδή θεωρείτε μεμπτό το να γνωρίζει και να χειρίζεται καλά κάποιος την μητρική του γλώσσα;
Ξεχαστηκατε και σας έφυγαν οι ελληνικούρες...?
Η ανθρώπινη βλακεία είναι ανίκητη !![]()
Με την Βερονικα την κουκλιτσα :-* :-* :-*
http://[URL unfurl="true"]www.xxximagehosting.com/images/1486708163___QxTjBRm8IG/1487094404___veronikamarialena___BHGUlAOP2O.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ο απολυτος θανατος
ρε συ... Lecastel... δεκτά όλα για την κριτική της Βερόνικα... αλλά εκεί που γράφεις... χμ χμ...
''ποδάρες λεπτές μακρυές...'' μάλλον χρειάζεσαι επίσκεψη στον οπτικό...
ή μάλλον η καύλα είχε χτυπήσει κόκκινο και ο σπερματοφόρος ορίζοντας είχε ανέβει άνωθεν του επιπέδου των οφθαλμών... διότι
η κοπέλα είναι το κοντοπόδαρο, το κοντοπούτανο, ωραίο εντυπωσιακό καυλοπίπινο μεν αλλά μακρυά πόδια δεν έχει με ΤΙΠΟΤΑ...
Με την Βερονικα την κουκλιτσα :-* :-* :-*
http://[URL unfurl="true"]www.xxximagehosting.com/images/1486708163___QxTjBRm8IG/1487094404___veronikamarialena___BHGUlAOP2O.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κόλαση Χ2...
Κόλαση Χ2...
εγκεφαλικοΚόλαση Χ2...
Σας ευχαριστώ και τις 2 για την υπέροχη βραδιά. :-*
Ποιανού προσωπικά δεδομένα έβγαλε στη φόρα???
Ο Άγιος την προκάλεσε και συνεχίζει να την προκαλεί, άσχετα αν δείχνει σημάδια μετάνοιας...
Δεν έχω καταλάβει αν ο Άγιος είναι πραγματικά ο fit με την ρουμανα και την αλυσίδα, αλλά ποιος νοιάζεται...
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένας μεγάλος μπουρδελιαρης που κρύβεται πίσω από σοβαρό προφίλ με ελληνικούρες και πληθυντικό για να δείχνει ντεμέκ προσωπικότητα, και με τίποτα γύρω στα 70, αφού αυτή η γενιά δεν το έχει με τα PC και έχει μειωμένες ορμές...
Το να κατηγορείτε την Βερόνικα για ρουφιανιά είναι ανέντιμο!!!
OFF TOPICμονος σου παραδεχτηκες πιο πανω οτι οσα λεω ισχυουνμαλλον η μνημη ειναι λιγο κενη λογο ηλικιας
ωραια λοιπον αυριο δημοσια το τηλ σου,το ονομα σ,το εμαιλ σ ,τα μηνυματα κ ολα
εσυ τα ζητησες δεν φταιω
OFF TOPIC
Η "απειλή" δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων είναι δεδομένη.
Το γεγονός ότι δεν υλοποιήθηκε, δεν αναιρεί την πρόθεση.
Η ύπαρξη σφοδρής αντιπαράθεσης, δικαιολογεί την ένταση, δεν μπορεί όμως να δικαιολογήσει την παράβαση στοιχειωδών κανόνων.
Επικράτησε η λογική.
OFF TOPIC
Άγιε δεν χρειάζεται να μπεί η ίδια... Έχει αρκετούς καλοθελητές εδω για να κάνουν αυτή την δουλειά![]()
Η κωλοτρυπιδα είναι κάργα δουλεμενη το έχουμε γράψει πολλές φορές, μπορεί να την δίνει μόνο στο γκομενο ή αν σκάσεις κάνα εκατόευρω.
Για το πρόσωπο όντως δεν θέλει να την ακουμπας το γράφει και στην αγγελια αλλά μπορεί τα πουτσοσκαμπιλα να την αρέσουν.
Ίσως εννοεί να μην την πιάνουν με τα χέρια και βγάζουν το μακιγιάζ.
Που κολλάει αυτό ρε παίχτη? εκτός θέματος είσαι.
Που κολλάει αυτό ρε παίχτη? εκτός θέματος είσαι.
Ρε πάτε καλά; Η ενδιαφερόμενη έχει δυο μέρες να μπει και της διατηρείτε το νήμα στην επικαιρότητα;
Και καλά αυτοί που είναι (κατά δήλωσίν τους) lovers, οι άλλοι οι haters;
Προμόσιον της κάνετε είτε το καταλαβαίνετε είτε όχι!
Έγραψα τις προάλλες ένα ποστ μόνο, διάβασα τις άπειρες μαλακίας μετά (μεταξύ μας σίγουρος ήμουν και λίγο γι αυτό το έκανα, για να επιβεβαιώσω την άποψη που έχω για το γενικό επίπεδο εδώ μέσα!) και από τότε σας απολαμβάνω που και που.
Συνεχίστε πάντως! Αν γελάω εγώ φαντάζομαι τί χαρές θα κάνει η ίδια...
Ρε πάτε καλά; Η ενδιαφερόμενη έχει δυο μέρες να μπει και της διατηρείτε το νήμα στην επικαιρότητα;
Και καλά αυτοί που είναι (κατά δήλωσίν τους) lovers, οι άλλοι οι haters;
Προμόσιον της κάνετε είτε το καταλαβαίνετε είτε όχι!
Έγραψα τις προάλλες ένα ποστ μόνο, διάβασα τις άπειρες μαλακίας μετά (μεταξύ μας σίγουρος ήμουν και λίγο γι αυτό το έκανα, για να επιβεβαιώσω την άποψη που έχω για το γενικό επίπεδο εδώ μέσα!) και από τότε σας απολαμβάνω που και που.
Συνεχίστε πάντως! Αν γελάω εγώ φαντάζομαι τί χαρές θα κάνει η ίδια...
Χαχα, κι είπες να τους τσιγκλίσεις λίγο, για να σε ξαναρχίσουν στα μπινελίκια, έτσι; Λέγεται και τρολάρισμα αυτό. Ή μαζοχισμός.