Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.501
- Πόντοι
- 216
τυπε τι γινεται,εχω μπερδευτει μεταξυ τεντι,μασαζ-athens και ποδολαγνου 1945 :S :S :S
Τύπε αστα να πάνε..... Ο Ιππότης69 κι ο Λίλας λείπουν από το νήμα!!!
τυπε τι γινεται,εχω μπερδευτει μεταξυ τεντι,μασαζ-athens και ποδολαγνου 1945 :S :S :S
Την τιμή σε σχέση με τις υπηρεσίες την κρίνεις αφού λάβεις τις υπηρεσίες και πληρώσεις ατο αντίτμο. Έτσι ξέρω εγώ. Το γενικότερα δεν υπάρχει. Είναι σαν να μου λες ότι οι δυο μας γαμάμε το ίδιο. Ε, δεν γαμάμε το ίδιο. Ούτε καν με το ίδιο!
Ας ξανα ρωτήσω λοιπόν. Γαλακτομπούρεκο παίζει ή όχι; Γιατί δεν βγάζουμε άκρη.Eτσι νομιζεις. Εγω και με ένα 20αρικάκι έχω περάσει παρα πολύ καλά και φύλαξα τα επομενα 100 ή 200 να τα δώσω αλλου να φάνε τοπο. Πέρασες μια ωρα καλά και τι έγινε.
Και με 50αρακι έχω περάσει τέλεια. Ποιες θα είναι οι υπηρεσίες .... πιπα .... γλειψιματάκι και σέξ. Δεν τα έχουμε ξανακανει αυτά!!! Ειμαστε παρθενοι ακομα μονο αμα στάξουμε 250 θα γινουμε άντρες ;;;![]()
![]()
Το θέμα είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα!!!Eτσι νομιζεις. Εγω και με ένα 20αρικάκι έχω περάσει παρα πολύ καλά και φύλαξα τα επομενα 100 ή 200 να τα δώσω αλλου να πιάσουν τοπο. Πέρασες μια ωρα καλά και τι έγινε.
Και με 50αρακι έχω περάσει τέλεια. Ποιες θα είναι οι υπηρεσίες .... πιπα .... γλειψιματάκι και σέξ. Δεν τα έχουμε ξανακανει αυτά!!! Ειμαστε παρθενοι ακομα μονο αμα στάξουμε 250 θα γινουμε άντρες ;;;![]()
![]()
ασε ρε φιλε .... όπως πάνε οι συνθηκες και με τα εξοδα που προκυπτουν θα κοψουμε τελειως και τα μασαζ βλεπω στο τελος μπουρδελάκι στη φυλης και όλα καλά.
Απορω τι καβατζες έχετε κανει ρε μπαγάσες για να μπορειτε να σπρώχνετε το μηνα 3-4 φορές 250αρες εκτος και αμα πηδας μια φορά το 6μηνο και θες να συγκριθουμε!
Το θέμα είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα!!!
Αυτη την εποχη της κρισης σε μια χωρα που καταρρεει οικονομικα και ηθικα. οταν αυτοκτονουν συνανθρωποι μας. οταν πεθαινουν στα νοσοκομεια σα τα σκυλια στα αμπελια λογο υπολειτουργιας τους. οταν πεινανε παιδια στο σχολειο.
να ζηταει 250 ευρω για το μουνι της καποια ειναι τουλαχιστον προσβλητικο.
Εεε να κλείσουν και οι αντιπροσωπείες που πουλάν ακριβά αυτοκίνητα, να κλείσουν τα ακριβά εστιατόρια και πάει λέγοντας.
Δεν είναι όλα για όλους, 500 σελίδες η ίδια συζήτηση.
το bourdela.com δεν απευθυνετε σε αυτους που εχουν Mercedes και χαλανε ακομα λεφτα απο δω κι απο κει.
Το το bourdela.com είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Έχει από γιατρούς, δικηγόρους, υψηλά αμειβόμενους μέχρι άνεργους.
Για αυτό υπάρχουν κατηγορίες να γαμησεις, από Μετάξι με 10, Φυλής 20, στούντιο με 30, 40, 50 call girl, city tours, όπου σε παίρνει πας.
Δηλαδη σε αυτο το θρεντ ειναι ολοι γιατροι δικηγοροι που δινουν 250 ευρω? Γιατι απο τοτε που το βαλε 250 δεν ανεβαινουν κριτικες?
Τύπε άνοιξε τα μάτια σου και θα τις δεις.
Πάνε στην καυτή σαραντάρα να ξελαμπικάρεις γιατί μπουκωμένο σε κόβω.![]()
Δεν εχετε καταλαβει τι γινετε στη χωρα προφανως. 250 ευρω για ενα γαμησι? σε 3 χρονια μπειτε σε αυτο το θρεντ και θα καταλαβετε ποσο μαλακες ειστε.