fredm5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 361
- Πόντοι
- 286
Που έχει τραβηχτει αυτή η φωτο ρε μάγκες στο "προεδρικό μέγαρο"?

Καπου εκει διπλα ειμαι και εγω...
(εμεις στον καναπε στα 4 και από το παραθυρο το βραδυ να φαίνεται και η Ακρόπολη)
φιλακιαααααα πολλα και ονειρα γλυκα![]()
![]()
![]()
Όπως σοφά έχει διατυπώσει ο Κορνίλιος Καστοριάδης ,υφίσταται το πρόβλημα της σημαντικότητας της ασημαντότητας. Φτάνει !!!! Μιλάμε για μια μικρή ιερόδουλη που πληρώνεται για να παρέχει υπηρεσίες.Κοινώς ένα πουτανάκι που στα δύσκολα επιλέγει την οδό να ξεπουληθεί πνευματικά ,ψυχικά κ σωματικά για διασφαλίσει το μέλλον της. Oλες ετσι διατείνονται... το μέλλον και οχρόνος επιβεβαιώνει την στατιστική και δεν ασχολείται με αυθάδη , αγενή , 20χρονα. Οσο θελκτικά και αν είναι να τα γαμησεις καμια 20αρια φορες. Τη μικρή την ξέρω απο την εποχη που δουλευε 70ευρω και καποιοι τις το παιξανε μπατσοι. Καλα κάνει και εκμεταλλευεται την αγορα που πληρωνει οσα οριζει η και απαιτει. Fair play . Τόσα θέλω , όποιος θέλει... Μαγκιά της που ανέβηκε κλίμακα στο καθεγαμησι που πουλαει. Αλλα ρε μαγκες, πόσο θα ασχοληθειτε αναλωθείτε και ξεφτιλιστεί μιλώντας σε αυτό το επίπεδο με το μικρο. Δίνεται τοση σημασία ώστε να επιβεβαιώνετε την τιμη.
Ειναι 20 ετων πουτανα. Μεχρι εκει παιδια. Ας μην τα ισοπεδωδουμε ολα. Τα λεω εγω που εχω γραψει διθυραμβικη κριτικη. Οχι ομως να ασχολουμαι παραπανω . Καλη συνεχεια και καλο κουραγιο
Εσυ ρε τυπε συγγνωμη και με το συμπάθειο κιολας ο αγαπητικος του θρεντ εισαι ;
εχεις παντα δικιο στα 20 σου....ναι γιαυτο η κριτικη σου το 2015 γραφει 1 ωρα 100 κ χωρις αναλ .
επειδη το ειχα δηθεν 70 οπως παπαγαλιζετε μερικοι για να φαινεται δηθεν διαφορα
και επειδη πολλοι λετε υποτιμητικα δηθεν οτι παλια ξεκωλιαζοταν και τωρα το παιζει ντιβα
ας διαβασουν τις κριτικες να δουν ποσες γραφουν για αναλ!!!55 ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 1 ΕΧΕΙ ΑΝΑΛ!!
καποια στιγμη ειχα βαλει μισαωρο 70 ,προγραμμα που δεν επελεγε κανεις ζητημα 5 ατομα να ηρθαν, ολοι 1 ωρα+θελατε
αυτα ενημερωτικα για οσους δεν ξερουν και χαφτουν τις αερολογιες του καθενα (γενικα μιλαω οχι για σενα προσωπικα)
Στειλε το τηλεφωνό σου70 μιση ωρα ηταν φιλε μ κ 120 1 ωρα
το λες σαν δυο διαφορετικα πραγματα για να δειξεις τι?
μισαωρο εχουν παρει ουτε 5 ατομα οποτε λογικα επρεπε να σε ξερω![]()
Πεμπτη <3 Κυριακη <3 διαθεσιμη ;)![]()
70 μιση ωρα ηταν φιλε μ κ 120 1 ωρα
70 μιση ωρα ηταν φιλε μ κ 120 1 ωρα
Υπήρχε μία περίοδο που χρέωνες 100 (πρίν εξαφανιστείς την πρώτη φορά) Μετά το έκανες 100 + 20 για το φιλί.... έπερνα το χωρίς...(αυτό για το 100) και ναι σε έχω πάρει και με 70 μια φορά... Συνολικά τα έχουμε πει 3-4 φορές...
Επειδή είπα ότι δεν είσουν κάτι το ιδιαίτερο θα τα βάλεις και μαζί μου τώρα?
Η απάντηση που έγραψες με κάνει να επιμένω να κάνω την ίδια ερώτηση... Υπάρχει λόγος ύπαρξης του θέματος?
100 + 20 με φιλι θα ηταν καλη περιπτωση τοτε. Μας έχουνε γαμησει απο παντου ... ενφια - βενζινη (ανεβηκε η τιμη του πετρελαιου) - δεη - εφοριες - ΙΚΑ ΜΙΚΑ σκατά και η βερονικα στη κοσμάρα της. Εκει να αυξησει *2 την τιμή της. Σε τι κοσμο ζουμε ρε γαμωτο. Κανενα έλεος.
Οσο γουσταρει θα το παει ρε εσας θα ρωτησει , υπαρχουν ατομα που τα εχουν και τα δινουν , δεν μπορω να καταλάβω τι σας ενοχλεί.. Ναι παλια το ειχε 100 τωρα το πηγε τοσο οποιος θελει περνει .. Απλο