mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 208
- Like
- 27.546
- Πόντοι
- 34.518
μια χαρα μπορει ελα γραψε απτο κιν μου που θελει αποσυρση να σου πω εγω εξυπνε
Αν μου έλεγες θα ερχόμουνα.....
τυπισσα αυτο τι ειναι τωρα μηπως του την πέφτεις του μαλιά έμμεσα για ραντεβουδάκι ;![]()
τυπισσα αυτο τι ειναι τωρα μηπως του την πέφτεις του μαλιά έμμεσα για ραντεβουδάκι ;![]()
ειμαι εδω για συγκεκριμενα ατομα ;) οχι για ολους
αν εκανα τουρ θα ελεγα μερες ωρες κτλπ απλα πραγματα![]()
Βρήκες τον Ρικαλ και τον Γιαν της Θεσσαλονίκης ? Και γιατι σε άφησαν μέσα τέτοια ώρα σε κάνα κλαμπ έπρεπε να είσαι.
Αν ερχόσουν για συγκεκριμένους δεν θα τα ανακοίνωνες.
Εγώ χθες που μιλούσα με ένα φίλο είπε ότι μόλις το έγραψες στο τοπικ έστειλε π.μ. και του έκλεισες ραντεβού.
Γελάω τυπέ.. είχες να γράψεις από το 2014 και μπαίνεις τώρα και όλα σου τα post είναι στο νήμα της
![]()
![]()
Καλή βάρδια Γιώργη!Βρήκες τον Ρικαλ και τον Γιαν της Θεσσαλονίκης ? Και γιατι σε άφησαν μέσα τέτοια ώρα σε κάνα κλαμπ έπρεπε να είσαι.
Εγώ χθες που μιλούσα με ένα φίλο είπε ότι μόλις το έγραψες στο τοπικ έστειλε π.μ. και του έκλεισες ραντεβού.
Το είπαμε αυτό εξυπνάκια ο λόγος είναι γιατί αμφισβητησε την κριτική μου.![]()
Βρήκες τον Ρικαλ και τον Γιαν της Θεσσαλονίκης ? Και γιατι σε άφησαν μέσα τέτοια ώρα σε κάνα κλαμπ έπρεπε να είσαι.
εισαι και ψευτης και παραμυθας και χασομερης
ποσες φορες να σε ξεβρακωσω ποια βαρεθηκα
ας βγαλει τα μηνυματα που δεν υπαρχουν
και να βγει ο δηθεν φιλος σου να το πει λοιπον γιατι κατι τετοιο δεν ισχυει
τοσο ξεφτιλας ψευτης εισαι μετα την ψευτικη κριτικη συνεχιζεις τις παπαντζες σου![]()
ω ρε κατι man boobs που εχει ο γιατρος![]()
Κύριοι εκεί πανω στην συμπρωτεύουσα. Ένα θα σας πω. Κάνει η Τζόα πορνοκαριερα στην Σαλόνικα. Τρεις φορές τον μήνα ανεβαίνει επάνω. Ποια; Η τζοα! Ο ορισμός του τουπε της χαζογκομενας και με πολλά παραπανισια κιλά που αν δεν είχε το ύψος δεν θα βλεποτανε. Η φίλη της το δεποινακι που είναι μόνιμα εκεί και στο ύψος της βερονικας είναι πολύ πιο τουμπανακι και καλύτερο παιδί. Και ξανάλέω κάνει σουξέ στην Θεσσαλονίκη η τζοα, η Βερόνικα δεν θα βρει πελατεία;
Τώρα πως γνωριζω τόσο καλά την τζοα και ας μην την έχω γαμησει ας μην το κουβεντιάσουμε...
Αξιοτιμο μελος του μπου,εχει σκασει στη Τζοα 600ε για μια ωρακαι μολις τον πηγα σε παρεα ατομων που του ειπαν οτι την γαμουσαν και την τραβουσαν βιντεο με μοναδικο κοστος μια γραμμη,επαθε πλακα!
Εσυ ζητας 250ε/ωρα και εχεις κινητο 10ετιας???
Ουτε τα βασικα ψεματα δεν μπορεις να πεις...
Αξιοτιμο μελος του μπου,εχει σκασει στη Τζοα 600ε για μια ωρακαι μολις τον πηγα σε παρεα ατομων που του ειπαν οτι την γαμουσαν και την τραβουσαν βιντεο με μοναδικο κοστος μια γραμμη,επαθε πλακα!!!
Μπα !! Εγω υποθετω οτι μαλλον θελει να αγορασει λουρια και αλλα αξεσουαρ για καποιους συγκεκριμενους πελατες της !!![]()
![]()