Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εσύ νοιώθεις οτι είσαι το αντίπαλο δέος της ακροδεξιάς η φιλελεύθερος τύπου Μητσοτάκη;Η άποψη του motardos είναι η άποψη της ακροδεξιάς. Για εμένα που είμαι φιλελεύθερος οι πόρνες είναι οι γκόμενές μου. Το αν οι ίδιες δεν το βλέπουν έτσι δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εγώ πάντως τις γαμάω κανονικά.
Ο rigormortis και οι λοιποί απλά δεν είναι σε θέση να καταλάβουν τον τρόπο σκέψης μου. Εγώ δεν αποκλείω την πιθανότητα να κάνω σχέση αλλά δεν την επιδιώκω κιόλας. Στόχος μου είναι να έχω μία πλήρη σεξουαλική ζωή.
και συ τι ζόρι τραβάς ρε τυπε με τον κάθε ικέτη;Γάμα εσύ και άσε τους αλλουςΑποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το νόμο όντας αηδιασμένος από την υποκρισία και την παρακμή στις σχέσεις που έβλεπα γύρω μου. Ο άντρας κατάντησε ικέτης και ψεύτης για να μπορεί να γαμήσει ένα μουνί. Τι ξεφτίλα!

Πικερ αν κανεις σχεση θα κοψεις τις πουτανεςΟ rigormortis και οι λοιποί απλά δεν είναι σε θέση να καταλάβουν τον τρόπο σκέψης μου. Εγώ δεν αποκλείω την πιθανότητα να κάνω σχέση αλλά δεν την επιδιώκω κιόλας. Στόχος μου είναι να έχω μία πλήρη σεξουαλική ζωή.
kαι εσύ τι είσαι ;Ο σπιούνος του φόρουμ;Xθες το βράδυ γύρω στις 23¨00 ο Πικέρ εθεάθη στο Μετάξι 100μ από Ιάσωνος, ντυμένος πέννα οπου συνομιλουσε με φιλαρακο του. Σωστά πικέρ;
ειδες σε ποιο σπιτι μπηκε τυπεXθες το βράδυ γύρω στις 23¨00 ο Πικέρ εθεάθη στο Μετάξι 100μ από Ιάσωνος, ντυμένος πέννα οπου συνομιλουσε με φιλαρακο του. Σωστά πικέρ;
Πικερ αν κανεις σχεση θα κοψεις τις πουτανες![]()

Οι πουτανες ειναι η χαμηλωτερη υποσταθμη της κοινωνιας! Δε πρεπει να σημαινουν τιποτα παραπανω απο μια τρυπα που κανει λιγο διαφορετικη τη χουφτα μας! Νομος Μοταρντος!