The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 430
- Πόντοι
- 36
καταντησε αηδια σταματηστε να ασχολειστε ο καθενας κανει την δουλεια του
...μην ασχολεισαι τοτε μαστορα και ασε τους αλλους να κανουν οτι θελουν... τι σε απασχολει τι κανουν???
καταντησε αηδια σταματηστε να ασχολειστε ο καθενας κανει την δουλεια του
ισα ισα ..γελαμε μαζι σουμην κλαις τοσο
Εμεις να δεις μαζι σου. Δεν μας έχει μείνει άντερο λέμε!ισα ισα ..γελαμε μαζι σου
Ακου the lover.....εδω ειναι ενα δημοσιο φορουμ και οταν ο καθενας γραφει τη παπαρια του εξαιτιας της κομπλας του και της αδυναμιας του τοτε νιωθω ιδιαιτερη ενοχλημενος και κανω τη κριτικη μου...αντι να λαμβανουμε νεα για τη Βερονικα και καμμια καλη φωτο ασχολουμεθα με τα παπαριλικια του καθε φθηνιαρη κομπλα που για τους δικους του λογου γραφει οοοοτι μαλακια του κατεβει. Τελεια κ παυλα.
τυπε πρεπει να εισαι πολυ χωρατατζης :S :S :SΗ λίστα δεν πρέπει να περιλαμβάνει τα Αλβανικά μυαλά...διαφορετικά θα ήμουν πολύ πιο κάτω!!!
Ακου the lover.....εδω ειναι ενα δημοσιο φορουμ και οταν ο καθενας γραφει τη παπαρια του εξαιτιας της κομπλας του και της αδυναμιας του τοτε νιωθω ιδιαιτερη ενοχλημενος και κανω τη κριτικη μου...αντι να λαμβανουμε νεα για τη Βερονικα και καμμια καλη φωτο ασχολουμεθα με τα παπαριλικια του καθε φθηνιαρη κομπλα που για τους δικους του λογου γραφει οοοοτι μαλακια του κατεβει. Τελεια κ παυλα.
ΝΙΚΟΛΑΚΙ ρουφα το αυγουλακι σου αγορινα μου...τα μισα να χες κανει απο οσα εχω κανει εγω θα ησουν ευτυχισμενος....
ΦΙΛΙΠΟ οσα δν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια....
Μικρε νικολα βλεπω πατακολουθεις στενα τα γραπτα μου....να σε ρωτησω ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΚΩΣΤΑΚΗ ρε φιλε τι να απαντησω και σε σενα ρε φιλαρακο τιιι πες μου...παιζει μπολικη κομπλα εδω εε!!! Ωραια!!
ΝΙΚΟΛΑΚΙ ρουφα το αυγουλακι σου αγορινα μου...τα μισα να χες κανει απο οσα εχω κανει εγω θα ησουν ευτυχισμενος....
ΦΙΛΙΠΟ οσα δν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια....
Μικρε νικολα βλεπω πατακολουθεις στενα τα γραπτα μου....να σε ρωτησω ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΚΩΣΤΑΚΗ ρε φιλε τι να απαντησω και σε σενα ρε φιλαρακο τιιι πες μου...παιζει μπολικη κομπλα εδω εε!!! Ωραια!!
το ποιο sexy call girl της Αθηνας...