Chocolatito
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Βερόνικα επειδή είμαστε συνάλελφοι, προσφέρω ερωτικές υπηρεσίες σε κυρίες, σου προτείνω να έρθεις στο γραφείο που είμαι αν θες, να δουλέψεις με την ελίτ της αθήνας...... ;)
Βερόνικα επειδή είμαστε συνάλελφοι, προσφέρω ερωτικές υπηρεσίες σε κυρίες, σου προτείνω να έρθεις στο γραφείο που είμαι αν θες, να δουλέψεις με την ελίτ της αθήνας...... ;)
παρακμη τον ειπες, αντρα χωρις αρχιδια τον ειπες, εβριζε, τραμπουκιζε, του κοπηκε το μεροκαματο ειπες, σου πηρε τα μισα χρηματα ειπες, τωρα λες αλλα, καλος δεν ειχε αναγκη απο χρηματα, μαλλον επειδη δεν στα πηρε ολα.
αποφασισε γιατι αλλον ειπες διαπολικο το πρωι.
ρε καμενε καθεσε και κανεις παραθεση σχολια μου 9 μηνες πριν???το εχεις καψει ετσι
Τοσα ξερεις τοσα λες τι σε νοιαζει ρε εσενα και τον καθενα στην τελικη??Αυτο ηταν το πρωτο μου μηνυμα σαυτο το σαιτ δεν ηξερα καν τι παιζει εδω μεσα Πανω στα νευρα μου οτι γουσταρα ειπα και την κριτικη και ολα τα εκανε για να σταματησω.Σε αντιθεση με εσενα και τον βοθρο σου ηταν ενας υπεροχος ανθρωπος που τον εφτασα στα ορια του και με μισησε .Σταματα νασχολησε μαζι μου ποια το μελι εχω? get a life
εεεμμμ!!!! μέλι έχεις κούκλα μου! δεν το κατάλαβες ακόμα!!! γιαυτό μην απαντάς σε κανένα!!ρε καμενε καθεσε και κανεις παραθεση σχολια μου 9 μηνες πριν???το εχεις καψει ετσι
Τοσα ξερεις τοσα λες τι σε νοιαζει ρε εσενα και τον καθενα στην τελικη??Αυτο ηταν το πρωτο μου μηνυμα σαυτο το σαιτ δεν ηξερα καν τι παιζει εδω μεσα Πανω στα νευρα μου οτι γουσταρα ειπα και την κριτικη και ολα τα εκανε για να σταματησω.Σε αντιθεση με εσενα και τον βοθρο σου ηταν ενας υπεροχος ανθρωπος που τον εφτασα στα ορια του και με μισησε .Σταματα νασχολησε μαζι μου ποια το μελι εχω? get a life
ρε καμενε καθεσε και κανεις παραθεση σχολια μου 9 μηνες πριν???το εχεις καψει ετσι
δεν υποτιμησα ανεφερα που συχναζεις
αν εσυ το θεωρεις υποτιμητικο εχεις την μυγα και μυγιαζεσαι
εγω πολλες φορες εχω δωσει και χρηματα και πραγματα ρουχα παπουτσια σε τετοιες κοπελες που τις εκμεταλευονται βουλγαροι και τις βλεπεις εκει βρεξει χιονισει μεσα στο κρυο !
τυπισσα αν εχεις εσυ εξεταστικη οκ,αλλα σκεψου και τον ιακωβο,που να προλαβει να ανεβασει φιδια πια :S :S :Sεχω πολυ πιεσμενο προγραμμα αυριο βραδυ θα απαντησω στα μηνυματα και θα ανεβασω και την φωτο που ειχα πει
καληνυχτες στειλτε μου την θετικη σας ενεργεια (οσοι εχουν) για καλη επιτυχια στην εξεταστικη μου
τυπισσα αν εχεις εσυ εξεταστικη οκ,αλλα σκεψου και τον ιακωβο,που να προλαβει να ανεβασει φιδια πια :S :S :S
τυπισσα αν εχεις εσυ εξεταστικη οκ,αλλα σκεψου και τον ιακωβο,που να προλαβει να ανεβασει φιδια πια :S :S :S
τυπε ανησυχω αν ηπιε τις βιταμινες της,εχει εξεταστικη αυριο :S :S :Sτυπε μερικές φορές παραγινεται το κακο και με αυτους που της την λένε αλλα και με αυτους που την εκθιάζουν. Εδω ειμαστε για να κρινουμε τιμές και υπηρεσιες. Ουτε φιλες μας ειναι αμα το καλοσκεφτεις ουτε γκομενες μας ουτε τιποτα.... ε παιζεται εκει ενα θεατράκι (οχι πάντα) για την ωρα της συνεδριας και μετα πάει ο καθενας σπιτι του![]()
τυπε ενα απλο φιδι ειναι πριν κοιμηθεις,κατι σε βοα,οχι τιποτα σπουδαιο :S :S :SΚαι εχω μια νύστα τυπε :S :S :S
![]()
τυπε ανησυχω αν ηπιε τις βιταμινες της,εχει εξεταστικη αυριο :S :S :S
Tυπε σιγουρα τις ηπιε και σημερα :S :S :S
![]()
Tυπε σιγουρα τις ηπιε και σημερα :S :S :S
![]()
Τύπε γιατί απαξιώνεις το νήμα με αυτό τον τρόπο!!!