Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Καποιος ρωτουσε για την Τζεσυ, ειδα στο σαιτ τους δουλευει εκει ξανα απο αυριο  :hi:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
Η Justine ρε παιδιά τι γίνεται πέρασα από Πέτρου ερημίτη (όλα) τη Κυριακή το βράδυ και με είπε η υπηρεσία ότι έχω τη Νικολ τη Γαλλίδα. :think: επίσης τι εστι Δανάη που λέτε ότι γύρισε? Μιλφονι, μικρή, αδύνατη, χοντρή, βυζαρου? για δώστε μια περιγραφή. Η θεία Μονικα δε θα ξανάρθει?

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Η Justine ρε παιδιά τι γίνεται πέρασα από Πέτρου ερημίτη (όλα) τη Κυριακή το βράδυ και με είπε η υπηρεσία ότι έχω τη Νικολ τη Γαλλίδα. :think: επίσης τι εστι Δανάη που λέτε ότι γύρισε? Μιλφονι, μικρή, αδύνατη, χοντρή, βυζαρου?
βυζαρου κανονικη σε κιλα ενταξει δεν ειναι πιπινι αλλα ουτε μιλφ ειναι κατηγορια ενδιαμεση τριανταριζει

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Επίσης τέτοια συμπεριφορά είχα και από την χοντρή ρουμάνα στο ξύλινο στη μινώταυρου

Συνεχίζοντας την βόλτα στα μαγαζιά έπεσα σε ένα πολύ ενδιαφέρον κορίτσι στο δεύτερο του λας βέγκας

Πολωνέζα από το ελμπασάν ξανθούλα κοντούλα με ωραίο βυζί και με έβαλε στον πειρασμό να περάσω
Πολύ καλή στο δωμάτιο τίμησε και με το παραπάνω τα 30 ευρώ
Από ότι μου είπε δουλεύει εδώ και πολύ λίγες μέρες στη θεσσαλονίκη και είναι φίλη της αφροδίτης της κύπριας από τα τίρανα

Καλά η χοντρή στο Μινώταυρου γενικά είναι ότι να ναι.Και γω που μπήκα και ρώτησα για τα προγράμματα με έβρισε,όπως έγραψα και προηγουμένως.Τζάμπα ασχολείσαι,δεν αξίζει

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.251
Πόντοι
39.777
Χθεσινη τσαρκα-βολτα με Μπουξο,Μαυρο και Αλλανταλα!!!

Με απλα και λιγα λογια:Τα πραγματα ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ!!!

Κοπελες εχουν να ερθουν καπου 2 χρονια και αυτες που ερχονται ειναι μονο για αρπαχτη και πισω στην πατριδα  :jerking:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.462
Πόντοι
16.746
Εχει δρομο ακομα για να ανοιξει... για να δουμε και το studio paradise τι θα μας φερει! :grin:

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
που ανοίγει αυτό;

Στη Λήμνου,όπως ξεκινάει η Νικηφόρου Ουρανού από Κωλέττη,στο πρώτο στενό δεξιά.Ένα μεγάλο κτήριο και έχει πινακίδα πάνω που γράφει studio paradise.Έχει είσοδο(αν θεωρείται τουλάχιστον) και από Νικηφόρου Ουρανού.Είναι δίπλα από την παράγκα που μένουν κάτι γύφτοι,δίπλα από το Caligula.Αν κάνεις streetview να το δεις,γράφει Εξατμίσεις Παρασκευόπουλος...Γνωρίζει κανείς σε τι φάση βρίσκεται και πότε περίπου θα ναι έτοιμο;

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
Επίσης τέτοια συμπεριφορά είχα και από την χοντρή ρουμάνα στο ξύλινο στη μινώταυρου

Συνεχίζοντας την βόλτα στα μαγαζιά έπεσα σε ένα πολύ ενδιαφέρον κορίτσι στο δεύτερο του λας βέγκας

Πολωνέζα από το ελμπασάν ξανθούλα κοντούλα με ωραίο βυζί και με έβαλε στον πειρασμό να περάσω
Από ότι μου είπε δουλεύει εδώ και πολύ λίγες μέρες στη θεσσαλονίκη και είναι φίλη της αφροδίτης της κύπριας από τα τίρανα
Η χοντρη ρουμανα στο ξυλινο ποια ειναι? Η χριστινα η βυζαρου?

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Η χοντρη ρουμανα στο ξυλινο ποια ειναι? Η χριστινα η βυζαρου?

Μια Σουζάνα είναι στη πρωινή βάρδια.Η Χριστίνα είναι απέναντι ακριβώς στο κόκκινο,το Μινώταυρου 3 βραδινή.Αν η Χριστίνα είναι χοντρή,τότε αυτή είναι ο Κινγκ Κονγκ σε θηλυκή έκδοση

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.513
Πόντοι
4.587
εχει αλλαξει η τοποθεσια...θα γινει τελικα εκει που εγινε και περσι για τους παλιους που ξερουνε...οι καινουργιοι ας μου στειλουνε μυνημα η οσοι δεν ηρθανε να τους ενημερωσω...στις 9 αυριο...μερς σε προσωπικο μυνημα!!

max-mad

Μέγας
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
472
Πόντοι
4.475
Μετα από βολτα σκαλωσα στη Ρεγκινα ,μου πε η τσατσα τα προγράμματα ,τσιμπησα και μπηκα .ΠΑΤΑΤΑ,θυμωσα με τον εαυτο μου.Κριτικη διπλα. :hammer:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716

Αρχηγε μου, μιας και ειχες μια Αλφα σχεση με τη Λουση, δε μαθαινεις αν σκοπευει να δουλεψει σε αλλο και που; (αν εχεις καποια  επικοινωνια ακομα)
Ειναι τοσο χαλια η κατασταση που τις κηνυγαμε με το τουφεκι πλεον...

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.528
Πόντοι
216
Μια Σουζάνα είναι στη πρωινή βάρδια.Η Χριστίνα είναι απέναντι ακριβώς στο κόκκινο,το Μινώταυρου 3 βραδινή.Αν η Χριστίνα είναι χοντρή,τότε αυτή είναι ο Κινγκ Κονγκ σε θηλυκή έκδοση
Χα χα χα...Είσαι ωραίος. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom