Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Επίσκεψη πρό λίγων ημερών. Πέρασα με Αλέσια και απόλαυσα και μασάζ και ιδιαίτερη περιποίηση. Ότι καλύτερο μετά από μιά κουραστική ημέρα. Δεν έχω μετανιώσει ποτε ούτε ευρώ μαζί της.
Καλα αυτο το μαγαζακι μια ανοιγει 10 ρεπαρει , τι γινεται τελικα εκει μεσα ??? Ρειξε μια ενημερωση καλη veneto μου , μονο μασαζ απολαυσες με Αλεσια η εκανε και αφιλτρο κλαρινο ???Επίσκεψη πρό λίγων ημερών. Πέρασα με Αλέσια και απόλαυσα και μασάζ και ιδιαίτερη περιποίηση. Ότι καλύτερο μετά από μιά κουραστική ημέρα. Δεν έχω μετανιώσει ποτε ούτε ευρώ μαζί της.

γουστα ειναι φιλε μουρε παιδια.... αυτη η μαρινα δεν βλεπεται....τι μιλφαρα και κουραφεξαλα μας κερνατε?....τελειως σάπια ειναι!! και ειμαι λατρης των μιλφ και μεγαλυτερων γυναικων!!
αχά ορίστε... βρέθηκε...? η μελαχρινή Άννα υποθέτω...
Λειτουργει κανονικα.Για να μπεις πρεπει να σε ξερουν!!!!!!πέρασα από αυτό το μασάζ, είχα περάσει και την προηγούμενη βδομάδα δεν άνοιξαν τότε αλλά ούτε σήμερα, ξέρει κανείς αν λειτουργεί η έχει κλείσει?
Σημερινο περασμα μετα απο καιρο,
Στην πορτα η Γκαλινα, Παρουσες η Ευα, Αννα και Ολγα.