ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.533
- Πόντοι
- 37.562
Τι γινεται ρε μωρο?μπα με τιποτα γινεται χαμουλης πανω
δεν εχω ορεξη για δραματα![]()
Αμ τι νομιζες?Βεεεεεεεβαια!
μαλλον μεχρι δημοτικο πηγατε μερικοι κ δεν εχετε καμια γνωση γιαυτο λετε αρλουμπες
[size=15pt]τα κολυμβητηρια κλεινουν μεχρι αργα[/size]
σε ευχαριστω πολυδεν σε ξερω και αποτι βλεπω εισαι θεσσαλονικη αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια>!
γενικα η βλακεια ειναι ανικητη γνωστο αυτο παντα θα ακουμε και κατι νεο![]()
αμα δεν βαλεις φωτο δεν μαζευεται κοσμος, 30 νοματαίοι μονο αποψε :S
Φιλικά !!!![]()
![]()
το εχω πει χιλιες φορες οτι πηγαινα σε ιεκ
και φετος γραφτηκα σε κολλεγιο
μαλλον μεχρι δημοτικο πηγατε μερικοι κ δεν εχετε καμια γνωση γιαυτο λετε αρλουμπες
το καθε μαθημα το πληρωνω κ αν θελω το αφηνω και το δινω μετα
αν εσεις τα ξυνετε ολη μερα μπροστα σε ενα pc δεν σημαινει οτι ολοι κανουν το ιδιο
μην νοιαζεστε μηνπανε χαμενα τα χρηματα μου ακου εκει ειναι δικο μου θεμα σιγα μην σας ρωτησω
επισης κουρτακη τα κολυμβητηρια κλεινουν μεχρι αργα, υπαρχουν κολυμβητηρια που κλεινουν 11 το βραδυ ,κ γυμναστηρια με πισινα που κλεινουν 12 το βραδυ αλλα μεχρι την ομονοια που συχναζεις που να το ξερεις![]()
σωπα ρε σαρα τζεσικα παρκερ να πουμε!!στο χωριο σου η στερνα ηταν για κολυμβητητριο και μας απαξιωνεις οτι παμε ομονοια κτλ!!μαθε πρωτα ελληνικα και μετα μιλας..ακου τα κολυμβητηρια κλεινουν μεχρι αργα!!τι κλεινουν ραντεβου???
σωπα ρε σαρα τζεσικα παρκερ να πουμε!!στο χωριο σου η στερνα ηταν για κολυμβητητριο και μας απαξιωνεις οτι παμε ομονοια κτλ!!μαθε πρωτα ελληνικα και μετα μιλας..ακου τα κολυμβητηρια κλεινουν μεχρι αργα!!τι κλεινουν ραντεβου???
Να σου κάνω δώρο ενα αφον?ναι γτ αλλα κλεινουν 6 αλλα 9 και αλλα 11
κλεινουν αλλα νωρις κ αλλα αργα
ελα να γραψεις απτο κινητο μου που κανω 10 λεπτα να απαντησω 3 μηνυματα τοσο που κολλαει
κ μετα μιλα![]()
blackdove πτυχιουχος κατωτερης μπαζογαμηστικης![]()
Σε ποιο χωριό της τύπε;
Αλβανία,ρουμανία ή βουλγαρία;
Πάντως στο κολύμπι δεν πρέπει να δυσκολεύεται να μείνει στην επιφάνεια με τις σιλικόνες στα βυζγιά,άσε που η μυτόγκα της σχίζει τα νερά και πάει πιο γρήγορα..
Τι άλλο;
Ήταν φοιτήτρια το 2008 και έδινε κώλο με 20ευρώ.
Πολύ έγκυρη ενημέρωση.
Ευχαριστούμε ΜΑΛΑΚΕΣ
ναι γτ αλλα κλεινουν 6 αλλα 9 και αλλα 11
κλεινουν αλλα νωρις κ αλλα αργα
ελα να γραψεις απτο κινητο μου που κανω 10 λεπτα να απαντησω 3 μηνυματα τοσο που κολλαει
κ μετα μιλα![]()
blackdove πτυχιουχος κατωτερης μπαζογαμηστικης![]()