Συναντησα τη Βερονικα σαν Βιβη 3-4 φορες πριν μια διετια τουλαχιστον και εχω ανεβασει και κριτικη
μα τιτλο "Αν Βερονικα = Βιβη"
Ειχα παρει πασα απο συναγωνιστη που ανταλλασουμε τιπς και κανονισα να την παρω απο το μετρο
του Ελληνικου γιατι δεν ειχε μεταφορικο.
Οταν την ειδα χωρις να ξερω οτι ειναι αυτη ειπα μεσα μου "που τετοια τυχη, μακαρι αλλα αυτα γινοντε μονο
σε τσοντες"...
Οταν πλησιασε το αυτοκινητο και με ρωτησε αν ειμαι ο "..." εμεινα μαλακας!!
Για 100+ αναλογα και το χρονο που ζηταγε τοτε, επαθα ΠΛΑΚΑ, μαζι με Βαλερια ΤΟΠ
και σε προσωπο και ματια -ματαρες πρασινο λειζερ- απιστευτη!
ΟΚ δεν ηταν γυμνασμενη αλλα δεν ειχε ουτε ενα παραπανισιο κιλο και κορμι σφιχτο, οχι ζελε...
Τι να λεμε τωρα...
Το μονο πειραγμενο τωρα πρεπει να ειναι τα χειλακια που τα θυμαμαι λιγο πιο λεπτα, μπορει να κανω και λαθος...
Το σερβις ΤΟΠ για τα δικα μου δεδομενα, δε γουσταρω PSE αλλα GFE, μου εδωσε και κωλο χωρις ουτε ενα ευρω εξτρα
αλλα με ειχε προειδοποιησει οτι επειδη το ειχε παρακανει στο παρελθον, οχι αναγκαστικα με πελατες, θα το εκοβε...
Αυτο το "γελακι" που κανει οταν σε κοιταει στα ματια ειναι ΣΟΥΠΕΡ.
Γιατι τα λεω αυτα??
ΟΚ η ταριφα ανεβηκε πολυ... δεκτον... "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ" αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να υπαρξει
συναγωνιστης που να μπορει -οικονομικα πολυ ανετος- και να μην τη παρει!
Καθαριοτητα και υγιεινη κορυφης και πιστεψτε με ξερω παρα πολυ καλα τι λεω!
Και κλεινοντας τα λεω αυτα τη στιγμη που μου αρνηθηκε να ερθει σπιτι μου οπως ολες τις αλλες φορες
και θα επρεπε να ειμαι χολομενος!!
Μην κραζετε, γαμηστε τη αν τα εχετε και τα διαθετεται ή αφηστε την ησυχη και αυτη και εμας που μπαινουμε
να διαβασουμε ενημερωσεις και διαβαζουμε ξεκατινιασματα.