baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.471
- Πόντοι
- 6.035
Ωρε που πάμε,που πάμε.
Ωρε που πάμε,που πάμε.
Αυτο δεν το ηξερα....
Δλδ στα 250 εχουμε και μερικα "μη" ? χμ
φωτησε μας!....πολλά, όχι μερικά...!
(πως το λέει ο άλλος ο μπουλης: να μελετάτε τας γραφάς!!!)
λογικόνλιγο δυσκολο να πηγες σημερα γιατι ειμαι κλεισμενη ολη μερα απο ενα ατομο ;) και τελειωνω ξημερωματα
επισης κανεις δεν μου τραβαει μαλλια ουτε μου ακουμπαει προσωπο
Αιντε για ξεκινουτε παλι το φτυαρι γιατι αργησατε σημερα .......πολλά, όχι μερικά...!
Αιντε για ξεκινουτε παλι το φτυαρι γιατι αργησατε σημερα ...![]()
![]()
![]()
Αιντε για ξεκινουτε παλι το φτυαρι γιατι αργησατε σημερα ...![]()
![]()
![]()
Μάγκες. Να της πιάσεις το πρόσωπο, δηλαδή να την σφίξεις ή να την σφαλιαρίσεις δεν σε αφήνει. Να την χαιδέψει κάποιος αφήνει. Και τα μαλλιά σε αφήνει αλλά όχι να τα τραβήξεις. Απλά να τα πιάσεις ελαφρά.
Αν είσαι άσχημος σε αφήνει να την γαμήσεις η μπα?Μάγκες. Να της πιάσεις το πρόσωπο, δηλαδή να την σφίξεις ή να την σφαλιαρίσεις δεν σε αφήνει. Να την χαιδέψει κάποιος αφήνει. Και τα μαλλιά σε αφήνει αλλά όχι να τα τραβήξεις. Απλά να τα πιάσεις ελαφρά.
![]()
![]()
νάτες και οι προδιαγραφές του γαμησίου
τώρα ξέρετε πως θα φερθείτε στην κορασίδα
6Χ50 όλες οι κάρτες δεκτές εκτός από american express
Άχου τα μωρέ πέσανε όλα τα αγαπουλίνια-μισθωτές να υπερασπιστούν το κοριτσάκι που τους τα πέρνει κανονικά χωρίς να αφήνει να της τον ακουμπάνε στο προσωπάκι.Βρε ούστ παλιολέσια.![]()
εγω σταματαω παντως να λεω αδερφε .... αλλωστε ξερω τι της αρεσει κι εχω τον τροπο μου με τις κορασιδες , καλη συνεχεια τυποιε τωρα μονη της..φτυαριστηκε αδερφε... να τα λεμε κι αυτα
Ξέρεις να ντριμπλάρεις καλά εσύ!εγω σταματαω παντως να λεω αδερφε .... αλλωστε ξερω τι της αρεσει κι εχω τον τροπο μου με τις κορασιδες , καλη συνεχεια τυποι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχααα παρε την φαπα σου κι εσυ και τραβα στη γωνια σου , που μου θες και πουτσοσκαμπιλα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()