Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ποιο είναι το ρεκόρ ψήφων σε όλους τους διαγωνισμούς που προηγήθηκαν τα προηγούμενα έτη?
Έχω την εντύπωση ότι φέτος μιλάμε για δυνατά άλογα στην κούρσα,
που θα σπάσουν όλα τα ρεκόρ!
Πίκυ ξανά μπροστά!
Ο τριμαλακας ο Λάκης που ειναι να ανεβάσει κανα θρεντ να τον κάνουμε μεροκάματο ;![]()

ουτε για μαλακας δεν κανει ο άχρηστος θα του αλλάξω σταβλιτη κι αναβάτη δεν μπορεί τέτοιο άλογο μαλακιας να μένει πίσω απο γαϊδούρι στην κούρσαΣε κουτσό άλογο ποντάραμε......![]()
![]()
ουτε για μαλακας δεν κανει ο άχρηστος θα του αλλάξω σταβλιτη κι αναβάτη δεν μπορεί τέτοιο άλογο μαλακιας να μένει πίσω απο γαϊδούρι στην κούρσα
ουτε για μαλακας δεν κανει ο άχρηστος θα του αλλάξω σταβλιτη κι αναβάτη δεν μπορεί τέτοιο άλογο μαλακιας να μένει πίσω απο γαϊδούρι στην κούρσα
Σε κουτσό άλογο ποντάραμε......![]()
![]()
τυπε θα του δώσω αναβολικά εχω ποντάρει πολλά λεφτά στο φορκαστ δεν θα τ αφήσω ετσι θα μοιράσω φυλλάδια θα κάνω άνοιγμα σε μέλη που ξερω οτι εχουν κλώνους η νίκη ειναι δίκη μαςΑν χασει ο λακης θα είναι και προσωπική σου αποτυχία τυπε![]()
Ε οχι και γαϊδούρι ο κ. Ποκοπίκης
Γαζέλα είναι το χρυσούλι μου.![]()
τυπε θα του δώσω αναβολικά εχω ποντάρει πολλά λεφτά στο φορκαστ δεν θα τ αφήσω ετσι θα μοιράσω φυλλάδια θα κάνω άνοιγμα σε μέλη που ξερω οτι εχουν κλώνους η νίκη ειναι δίκη μας´
τυπε απο οτι βλέπεις εχω κανει άνοιγμα στην γκευ κοινότητα του φόρουμ κατι θα τσιμπήσουμε κι απο κειΤο anticloning control δεν θα επιτρεψει τετοιες ψηφους τυπε...
Μπορείς να κανεις όμως ανοιγμα και σε αλλα μελη προκειμενου να κερδίσει ο αγαπημενος σου παικτης.
νομιζω οτι αν ζούσε ο Μεγαλέξανδρος θα ειχε αφήσει κατα μέρους τον βουκεφαλα και θα ειχε παρει τον λακηΞέχασες να γράψεις επί το ορθότερον "καθαρόαιμο άλογο" (βλ. καθαρότητα της φυλής κλπ.)...![]()
νομιζω οτι αν ζούσε ο Μεγαλέξανδρος θα ειχε αφήσει κατα μέρους τον βουκεφαλα και θα ειχε παρει τον λακη![]()
Θα εμφανιστει σε λιγο τυπε και θα μας κραζει ότι χρονιαρες μερες ασχολουμαστε με τον μαλακα της χρονιας.
Αλλα και ο πικερ εχει εξαφανιστει....![]()
![]()
![]()
στεκα η αφαιρεση ψηφου γιατι δεν ειναι ενεργη?
υπαρχει κανας κανονας που λεει οτι στον υμιτελικο και στον τελικο δεν θα δινεται η δυνατοτητα αφαιρεσης ψηφου? ή την ειδες μπλατερ και κανεις οτι σου καπνισει?![]()
Ο Picker έχει δηλώσει ότι αυτές τις μέρες απέχει γιατί γαμάει κάθε μέρα στα μπουρδέλα. Ο zeljko απέχει γιατί είναι με τη γυναίκα του και τα παιδιά του και φοβάται μη φάει παντόφλα. Ποιος από τους 2 είναι άραγε ο μαλάκας?
καθε μερα, αλλα μερα παρά μέρα, οπότε μαλλον δεν λεει την αληθεια.