Βερονικα 20
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2016
- Like
- 117

Αιντε επιτελους...Αυριο ανεβαζω φωτο επιτελους
![]()
Καλα αμα ανεβουν κατι φωτος που ειδα εγω θα μας φυγει το τσερβελο!!!!Αυριο ανεβαζω φωτο επιτελους
![]()
Καλα αμα ανεβουν κατι φωτος που ειδα εγω θα μας φυγει το τσερβελο!!!!![]()
![]()
Οχι φιλε μου...εννοειται πως οχι!!!απο αλλου τις ειδα!!!μην αγχωνεσαι η βερ οτι λεει το κανει...ειναι ξηγημενη!!!υπομονη και θα δεις και εσυ αυριο που θα τις ανεβασει!!!Στις εστειλε εσενα πρωτα τυπε πριν τις ανεβάσει ?.
Οχι φιλε μου...εννοειται πως οχι!!!απο αλλου τις ειδα!!!μην αγχωνεσαι η βερ οτι λεει το κανει...ειναι ξηγημενη!!!υπομονη και θα δεις και εσυ αυριο που θα τις ανεβασει!!!
Διαβασε τι λεει ο φακιρης πιο κατω και θα καταλαβεις απο που τις ειδα... ;) ;) ;)Απο που αλλου τυπε? Δεν εχει λογικη αυτο που εγραψες. Το οτι ειναι ξηγημενη φαίνεται.!
Δεν σου είναι αρκετό όμως έτσι; Έλα παραδεξου του! Είναι σαν το τάβλι... Όσο και να παίξεις, είτε κερδίζεις είτε χάνεις πάντα θέλεις να παίξεις ακόμα μία παρτίδα...Ειμαι απο τους τυχερους που η εικονα
της Βερονικα αποτυπωθηκε live με εγκαυμα στον
κερατοειδη του![]()
Κατέβασε την εφαρμογή MyMail.Το εχω ξαναπει ελλαδα θα ειμαι τωρα γτ σπουδαζω κ δινω βαση εκει κ γιαυτο θσ ειμαι διαθεσιμη πολυ λιγες μερες το μηνα
Στ εμαιλ δεν μπορω ν μπω ουτε εδω στα μηνυματα γτ χαλασε τ λαπτοπ μ
Οταν φτιαχτει τις επομενες μερες θα μπω κ θαπαντησω
Αυριο ανεβαζω φωτο επιτελους
![]()
Αυριο ανεβαζω φωτο επιτελους
![]()
μην τις δινει τζαμπα, παρ' τους και κατι ...![]()
περίμενε εσυΈτσι όπως τα λέει για τις φωτό, το βλέπω με το που τις ανεβάζει να τον κάνουμε λάστιχο...![]()
παλι καλα που ειναι σεμνη η φωτο γιατι θα παω να κοινωνησω σε λιγο! ειτε ετσι ειτε αλλιως καβλακι το βερονικακιγιορτινη καλημερααα παρτε μια μικρη ιδεα..
και σημερα :-* η φιλη μου :-* θα ανεβασει απτην πισινα ;)
![]()
![]()
stay tuned![]()