Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πρώτη φορά με Ντιάνα.. ρωσίδα... έμεινα πολυ ευχαριστημένος. μασαζ πολύ καλό και στα υπόλοιπα πρόθυμη δοτική και με εκπληκτικά ..στησίματα

νταιανα ρωσιδαρα την ιδρωνει τη φανελα![]()
![]()
![]()
Η γιασμιν παλι εξαφανιστηκε?
Παρακαλω ο heellover να ξεκινησει αμεσα τις ερευνες.
Νομίζω μια φορά την εβδομάδα ότι εμφανίζεταιΜαλλον το τριημερο της 28ης θα το κανει δεκαημερο, ρε μπας και ειναι ελληνιδα?Νομίζω μια φορά την εβδομάδα ότι εμφανίζεται
Ρε παιδια αυτη η Ερρικα μηπως ειναι μια μολδαβη που δουλευε στο Συγγρου 45, Συγγρου 40-42 και καποια στιγμη στο Αμουζ στη Μεσογειων; Που ειχε και λιγο κοιλιτσα;;;Ο Μήτσος έχει κεντράρει την Έρικα - πολύ καύλα στο σαλόνι- αλλά μια κριτική που διάβασα λέει οτι δεν παίζει πολύ μπάλα στο δωμάτιο... της σχολής ξεπετουά.
Ισχύει?
Αυτό το όνομα όντως εκεί έπαιζε.μαλλον αυτή είναιΡε παιδια αυτη η Ερρικα μηπως ειναι μια μολδαβη που δουλευε στο Συγγρου 45, Συγγρου 40-42 και καποια στιγμη στο Αμουζ στη Μεσογειων; Που ειχε και λιγο κοιλιτσα;;;
να ενημερωσω πως το καταστημα κάνει νούρου (για οποιους ενδιαφερονται και τους αρεσει ο συγκεκριμενος τυπος μασαζ) με καινουργια ειδικά τζελ που ερχονται απο το εξωτερικο, κατα δηλωση της υπευθυνης σε προσφατη επισκεψη μου ;)
κανουν ολες αραγε?
Αν πας θα γαμίσεις χωρίς ερωτήσεις
4 χέρια στα 100 μα δύο φορές δεν θα τις χύσεις
αν πάρεις την κινέζα Γιασμήν δεν θα γαμίσεις
αλλά αν της δώσεις 80 ευρώ 2 φορές στο στόμα της θα χύσεις
μηνη κάνεις άλλες ερωτήσεις
απλώς τράβα να γαμίσεις
Αν πας θα γαμίσεις χωρίς ερωτήσεις
4 χέρια στα 100 μα δύο φορές δεν θα τις χύσεις
αν πάρεις την κινέζα Γιασμήν δεν θα γαμίσεις
αλλά αν της δώσεις 80 ευρώ 2 φορές στο στόμα της θα χύσεις
μηνη κάνεις άλλες ερωτήσεις