Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Απο τη στιγμη που εχει το θαρρος να βαζει και τον εαυτο του στην λιστα κα να παιρνει λιγοτερες ψηφους απο τον πορνοπαπο δεν μπορει κανεις να του πει οτι μεροληπτει
Θα σου λεγα που θα τον βαλω τον "κάκτο" μου αλλά θα με μπανάρουν...
Κομπλεξάρα

Τον εαυτό του τον έβαλε γιατί έβαλε άλλα 100 άτομα στη λίστα... και καλώς τον έβαλε εδώ που τα λέμε γιατί είναι υπερ-μαλάκας.

Συμφωνείς τουλάχιστο ότι είναι ένας αργόσχολος που η ζωή του όλη είναι μια ψηφοφορία στο bou.com γι αυτό και την ξεκινάει από τον Οκτώβρη και μας πρήζει τ' @@ σα 10χρονο;
για τον μπλιζ τι λες?Ο αγιος εχει αδικηθει.
για χαπια και ολυμπιονικης στη μαλακιαγια τον μπλιζ τι λες?
Τωρα καταλαβαινομαστε οταν γραφουμε κατι?
Να δεχθουμε πως ο Στεκας ειναι υπερμαλακας λοιπον. Συμφωνα με την ψηφοφορια ομως ο αλλος ειναι ακομα μεγαλυτερος μαλακας αυτο λεω και δεν το λεω εγω το λενε οι ψηφοι
σε ανησυχει και σενα που καλημεριζει/ καλησπεριζει / καληνυχτιζει τους παντες....για χαπια και ολυμπιονικης στη μαλακια

Να κανουμε ψηφοφορία για κατάργηση του θεσμού του μαλάκα stekas72 ......
Γιατί είναι κυπελούχος.
Και τώρα βάλε τον κακτο στον κώλο σου.

Να κανουμε ψηφοφορία για κατάργηση του θεσμού του μαλάκα stekas72 ......
Ποιοί ψήφοι το λένε;
Η δική σου ας πούμε;
Που έχεις account από το 2009 με λιγότερα από 1000 post και σου ρθε στην κάβλα το 2016 να βγάλεις "Mr Malakas" τον popov με τον οποίο έχεις αλλάξει όλη κι όλη μια κουβέντα το Φλεβάρη;

Πολύ δημοκράτης έχεις γίνει Λάκη... να το προσέξεις
Δεν μπορώ να σε φτάσω λακη...είσαι πλέον πολυυυυ ψηλά.....
Εννοείται.
Ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια μου δεν είσαι.
Είσαι απο τα πουτανάκια που γαμάω μια ζωή.
Και θα σε γαμάω και την υπόλοιπη.
Αγώνας γιγάντων... λάκης εναντίον έκτορα... στα μαρμαρένια αλώνια...