Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αααααα ναι ρε συ αυτο εννοεις!!!!ενταξει εγω δεν καταλαβα καλα!!!γραψε λαθος φιλε!!!Και βέβαια μπορεί. Αλλά δεν μπορεί να συνεννοηθεί μέσω του σαιτ. Δε βλέπω πλεον το προφιλ της

ας μην κανουμε προβλεψεις...η κοπελα θα ξερει καλυτερα...ασε να υπαρχει και ενα μυστηριο!!!χαχαχχαχχαπροβλεπω
εντως 5μηνου-6μηνου το πολυ να εχει εξαφανιστει και οποιος προλαβε ;)
η
δευτερη προβλεψη να εμφανιζεται τα καλοκαιρια ,οπως αν καταλαβα καλα εκανε απτις κριτικες

στελνεις email και στο στελνουν το τηλ φιλεΕρώτηση (ενδεχομένως χαζή αλλά...). Από το site πως κλεινεις ραντεβου αφού δεν υπάρχει κάποιο τηλ;...
διαβασε λιγο θελει ε μαιλΕρώτηση (ενδεχομένως χαζή αλλά...). Από το site πως κλεινεις ραντεβου αφού δεν υπάρχει κάποιο τηλ;...
Tυπε εαν δεν της αρεσει μπορει να μην γραφει η να την κανει. Δεν το καταλαβαινω αυτο με το 20 χρονων. Ας παει να παιξει με μικροτερα λουκουμακια..!Ό,τι να ναι.
Δεν έχω κάτι να προσδοκώ από την Βερόνικα, δεν έχω καν επιδιώξει να συναντηθώ μαζί της και ούτε της έχω στείλει κάποιο μήνυμα ποτέ.
Απλά επισημαίνω το αυτονόητο αφού βλέπω θυμωμένους κομπλεξικούς να την πέφτουν έτσι σε ένα κορίτσι 20 χρονών.
Tυπε εαν δεν της αρεσει μπορει να μην γραφει η να την κανει. Δεν το καταλαβαινω αυτο με το 20 χρονων. Ας παει να παιξει με μικροτερα λουκουμακια..!

Ειχατε δεν ειχατε το ζαλισατε τον κοριτσαρο !!!! Τωρα μεινετε με την μαλαπερδα στο χερι και αστε εμας να βλεπουμε την μπεμπα οταν ευρισκετο στα χωρικα μας υδατα , Καλημερα και καλη εβδομαδα σε λοιπους και γυναικοπαιδαπροβλεπω
εντως 5μηνου-6μηνου το πολυ να εχει εξαφανιστει και οποιος προλαβε ;)
η
δευτερη προβλεψη να εμφανιζεται τα καλοκαιρια ,οπως αν καταλαβα καλα εκανε απτις κριτικες

κρινεις εξ ιδιων μαλλον φιλε...τετοιον μουναρο ουτε στα ονειρα σας δεν θα γαμουσατε αγαπουλες![]()
![]()
![]()
![]()
SSShhhhh μην γραφεις τετοια σχολια τυπε κ χαλας την φαντασια καποιον. Σεβασου οτι ειναι ενα μικρο 20χρονο κοριτσι. Ντροπη!κρινεις εξ ιδιων μαλλον φιλε...
εκτος αν θες να συζητησουμε για τα 250 που ζητουσε και τι επιλογες γενικα υπαρχουν σε τετοια ποσα
την πιπιλα με την ηλικια να την κοψετε παντως. οι πουτανες πανε με τα σκυλισια χρονια.
20 χρονων στην πουτανοζωη ισον με 38 χρονων στην ιδιωτικη ζωη. σας πουλαει σας αγοραζει και σας ξαναπουλαει με καπελο τους περισσοτερους.
SSShhhhh μην γραφεις τετοια σχολια τυπε κ χαλας την φαντασια καποιον. Σεβασου οτι ειναι ενα μικρο 20χρονο κοριτσι. Ντροπη!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Εν τω μεταξυ οι μοντς μια χαρα αφηνουν το αρσενικο ξεκατινιασμα να τρεχει,